Algemeen
08/09/2014

Brazilië oefent tegen Ecuador

Brazilië oefent tegen Ecuador
In deze interlandweek speelt Brazilië tegen Ecuador. De twee Zuid-Amerikaanse landen werken een oefenduel af. Vorige week won Brazilië nog tegen Colombia door een rake vrije trap van sterspeler Neymar in de slotfase. De laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden was in 2011, dat duel werd gewonnen door de Brazilianen met 4-2.

Teleurstellend WK voor Brazilianen

Het WK in eigen land van afgelopen zomer draaide uiteindelijk uit op een teleurstelling. Waar iedereen in Brazilië had gerekend op de eindzege op het WK, werd Brazilië slechts vierde. Ondanks de halve finaleplaats van het gastland, waren de Braziliaanse supporters na de verloren wedstrijd tegen Duitsland ontroostbaar. De reden voor de deceptie was de recordnederlaag van 7-0 tegen een ontketend Duitsland. Ook de troostfinale tegen Nederland was voor de Brazilianen geen succes, dankzij goals van Van Persie, Blind en Wijnaldum werd er met 3-0 verloren.

Brazilie wint herhaling kwartfinale WK dankzij Neymar

De eerste wedstrijd die Brazilië speelde na het WK was afgelopen week tegen Colombia. De Colombianen met sterspelers Rodriguez en Falcao verloren het duel met 1-0 door een benutte vrije trap van Neymar. De laatstgenoemde was in zijn laatste interland geblesseerd geraakt aan zijn rug. In een harde kwartfinale wist Brazilië toen aan het langste eind te trekken.

Valencia sterspeler Ecuador

Bij de Ecuadorianen is de meest in het oogspringende speler Valencia van Manchester United. De vleugelspeler wist zijn stempel niet te drukken op het laatste WK, het was voornamelijk Campbell van Arsenal die indruk maakte met drie goals tijdens het WK. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het oefenduel tussen Brazilië - Ecuador wordt op woensdag 10 september 2014 om 3:00 uur gespeeld. Wat denk jij dat het wordt? Kan Brazilië ook net als tegen Colombia de winst naar zich toe trekken? Of kan Ecuador net als andere landen op het WK profiteren van de defensieve tekortkomingen bij de Brazilianen?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers