Algemeen
19/07/2018

De transferperiode: wie gaat weg en wie blijft?

De transferperiode: wie gaat weg en wie blijft?
De transferperiode inmiddels alweer in volle gang. En er zijn zelfs al een aantal contracten gesloten. Zo werd begin deze maand bekend dat Cristiano Ronaldo Real Madrid verlaat en de overstap maakt naar Juventus. Volgens de geruchten heeft de Italiaanse club 112 miljoen euro betaald om de transfer rond te krijgen. Ook in eigen land was er transfernieuws. Daley Blind heeft voor vier seizoenen een contract getekend bij zijn oude club Ajax. De voetballer stapt over van Manchester United. Naar verluidt gaat het om een bedrag van 16 miljoen, dat door bonussen uiteindelijk op kan lopen tot 20,5 miljoen. Voor Ajax is dit de duurste aankoop ooit. In de komende weken staat er nog veel meer transfers op stapel. De kranten zijn al volop aan het speculeren over welke voetballers van club gaan veranderen. Deze speculaties helpen je bij de vele transferweddenschappen die de bookmakers aanbieden.

Geruchten over transfers

Er zit vaak een kern van waarheid in de vele geruchten die de ronde doen. Toch moet je ook altijd op je eigen expertise vertrouwen wanneer je gaat gokken op transfers. Alleen zo kun je de juiste keuze maken. Eén van de grootste geruchten van dit moment is de transfer van Jack Grealish. Ashton Villa heeft financiële problemen en Grealish zou zomaar 35 tot 45 miljoen kunnen opleveren. De koper? Hoogstwaarschijnlijk Tottenham Hotspur.

Gokken op transfers

De naam Paul Pogba valt de laatste weken vaak de buitenlandse media. Grote bookmakers denken vooralsnog dat de middenvelder bij Manchester United blijft. Toch weet het Italiaanse Tuttosport het zeker: Pogba en zijn oude club Juventus zijn opnieuw een match.Tijdens het WK in Rusland waren de Kroaten de grote verrassing. Niet zo gek dus dat er vanuit de hele voetbalwereld vol interesse wordt gekeken naar sterspelers Ante Rebić en Ivan Perišić. De meningen lopen uiteen over wat er gaat gebeuren. Volgens de Britse krant The Sun wil Manchester United beide voetballers graag binnenhalen voor een totaalbedrag van 100 miljoen. Toch worden ook clubs als Tottenham Hotspur en Everton genoemd, zeker in combinatie met Rebić. Al is het echt nog niet uit te sluiten dat hij gewoon bij Eintracht Frankfurt blijft. 

Wie blijven er trouw aan hun club?

Een nieuw avontuur, een hoger salaris of de kans om eindelijk eens wedstrijden te spelen in plaats van voortdurend op de bank te zitten: het zijn allemaal redenen om te vertrekken bij de huidige club. Maar er zijn ook genoeg voetballers die goed op hun plek zitten en helemaal niet weg willen. Een rondje langs de bookmakers leert dat er genoeg spelers zijn die graag blijven zitten waar ze zitten. Kylian Mbappé maakte indruk op het WK, maar leidt dat meteen al tot aantrekkelijke aanbiedingen? Volgens de bookmakers voetbalt hij volgend seizoen gewoon nog bij Paris Saint-Germain. Ook de Deense doelman Kasper Schmeichel blijkt behoorlijk honkvast. Hij zit al sinds 2011 bij Leicester City, en waarschijnlijk gaat dat na de zomer niet veranderen. Behalve Schmeichel weet Leicester City Jamie Vardy komend seizoen ook te behouden. Tenminste, dat denken de bookmakers. Wat zijn jouw voorspelling bij het gokken op transfers?18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Er zijn weer een hoop nieuwe transfers in de maak voor het nieuwe voetbalseizoen. Denk jij te kunnen voorspellen welke speler(s) een overstap maken naar een nieuwe voetbalclub? Een juiste voorspelling levert je in veel gevallen hoge quoteringen op! Bekijk via onze website VoetbalGokken verschillende bookmakers met een aanbod in transferweddenschappen![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers