Algemeen
18/09/2014

Feyenoord ontvangt Ajax in de Kuip

Feyenoord ontvangt Ajax in de Kuip
Na een vroege topper in het seizoen (Ajax – PSV) staat ook de Klassieker zondag alweer op het programma. In een volle Kuip treedt Feyenoord dan aan tegen Ajax. Twee teams die dit seizoen allerminst goed zijn begonnen. Wie kan er in het spoor van PSV blijven en een tik uitdelen naar een directe (titel)concurrent?

Willem II zet Feyenoord te kijk in eigen huis

Feyenoord verloor afgelopen weekend van Willem II in eigen huis. Voormalig Ajax-doelman Vermeer kon twee keer vissen in zijn doel. Daar tegenover stelde Feyenoord bar weinig. Alleen Richards kon iets terug doen met een rake kopbal, maar daar bleef het bij. Het betekende alweer puntverlies voor de Rotterdammers, die zich moeten herpakken tegen Ajax.

Milik redt Ajax van puntverlies

Ajax begon redelijk aan het seizoen, maar na de verliespartijen tegen PSV en PEC Zwolle zag de wereld er in Amsterdam ineens heel anders uit. Een lichtpuntje was de moeizame winst tegen Heracles, waarin aanvaller en nieuwe aanwinst Milik van zich liet spreken met twee doelpunten.

Feyenoord verzwakt door verkoop spelers

Ajax gaat de wedstrijd van zondag in als de favoriet bij de bookmakers. Feyenoord is ten aanzien van de afgelopen jaargang aanzienlijk verzwakt. Door een goed WK van het Nederlands elftal verloor het Janmaat, De Vrij en Martins Indi. Vorig seizoen won Feyenoord nog, door een schitterende goal van de vertrokken spits Pelle in de slotminuten. Gezien de vorm waarin de Rotterdammers nu verkeren, zal het lastig worden voor Feyenoord. Ook Ajax heeft ten aanzien van vorig seizoen op kwalitatief gebied ingeleverd. Met name het gemis van Daley Blind lijkt al in een vroeg stadium merkbaar [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,http://' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie klassieker Feyenoord - Ajax wordt op zondag 21 september 2014 om 14:30 uur gespeeld. Wat denk jij ervan? Krijgen we weer een ouderwets spannende Klassieker op het scherpst van de snede? Of zal één van de twee teams de wedstrijd in het voordeel beslissen? De drie punten lijken al vroeg in het seizoen van onschatbare waarde, gezien de vorm van beide teams. Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers