Algemeen
10/05/2018

Italiaanse bekerfinale: Juventus – AC Milaan

Italiaanse bekerfinale: Juventus – AC Milaan
Juventus gaat komende woensdag op voor de dubbel. De landstitel kan Juve bijna niet meer ontgaan, winst in de bekerfinale tegen AC Milaan zou de kerst op de taart betekenen. Uiteraard wenst AC Milaan niet mee te werken aan dit feestje, want de ploeg van trainer Gattuso kent een bijzonder pover jaar. In de Serie-A zijn de Rossoneri pas zesde en ook Europees werd er weinig klaargespeeld. Kan Milaan ervoor zorgen dat Juventus verslagen wordt of pakt Juve alle prijzen in Italië dit jaar? VoetbalGokken blikt vooruit en zet alle actuele odds op een rij.

AC Milaan-coach Gattuso: “In finales wint niet altijd de sterkste ploeg”

Gennaro Gattuso draait er niet omheen: Juventus is de favoriet, bij hem, de pers en de bookmakers. Maar zo stelt hij zijn supporters gerust: “Het blijft een finale en in finales wint niet altijd de sterkste ploeg.” Volgens Gattuso is de hele club ervan doordrongen dat er woensdag gewonnen moet worden om het seizoen nog enigszins te redden: “Succes in de finale kan alles veranderen. We zullen de perfecte match moeten spelen, maar we zijn er klaar voor”, aldus de hoofdcoach tegenover de Italiaanse sportkrant La Stampa.Met een 4-1 zege tegen Hellas Verona op zak, trekt hij dan ook met vertrouwen naar Stadio Olimpico in Rome: “Het zal een kwestie van mentaliteit zijn. Het team met de meeste drang naar de overwinning, de focus en gecontroleerde woede zal met de Coppa naar huis gaan.”

Juventus-trainer Allegri: “AC Milaan is duidelijk in grootste vorm”

Allegri vertelt opJuve TVdat het winnen van de Coppa voor hem een echte hoofdprijs is: “Het winnen van de beker staat voor mij gelijk aan een kampioenschap of eindzege in de Champions League. Iedereen doet altijd laag dunkend over het bekertoernooi, maar als je terug gaat naar de basis, dan is de beker winnen gewoon heel mooi. Als je begin mei naar Rome mag om voor de Coppa te strijden, dan is dat altijd een hele mooie avond. Ik hoop dan ook dat onze jongens de fans van Juventus woensdag een mooie Romeinse avond zullen bezorgen.”De hoofdcoach van de ploeg uit Turijn wil dan ook dat er even niet aan de komende landstitel wordt gedacht. “We zullen uiterst geconcentreerd en goed moet spelen tegen een Milan. Die ploeg doet momenteel geweldige dingen en is duidelijk in vorm. Uiteraard zullen we spelen om te winnen, pas dan zullen we terug aan het kampioenschap denken.”

Wedstrijdoverzicht

Juventus moest in de halve eindstrijd afrekenen met twee Oranje-internationals. Hans Hateboer en de 27-jarige Marten de Roon moesten met Atalanta Bergamo echter buigen voor de aanstaande kampioen van Italië. Gemakkelijk verging het Juve niet: zowel bij Atalanta als in eigen stadion wist het maar één keer te scoren. Omdat Atalanta Bergamo het net niet wist te vinden, was dat echter ruimschoots genoeg om de finale te bereiken.Ook in de andere halve finale moest een Nederlander het hoofd buigen. Stefan de Vrij speelde een prima pot tegen AC Milaan maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg in de penaltyserie het onderspit moest delven. AC Milaan bleek daarin net iets koeler en dus staan de Rossoneri woensdag in de eindstrijd en niet Lazio Roma. 

Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus – AC Milan

De Italiaanse bekerfinale wordt bij de bookmakers altijd als een topper gezien. De pre-wedstrijdquoteringen in het 1X2 spelsysteem zijn dan ook weer zorgvuldig ingedeeld. Wint Juventus de beker van dit seizoen, dan keren de bookmakers elke inleg hierop x 1.82 keer het speelbedrag uit. Wordt AC Milan de kersverse bekerwinnaar in de Coppa Italia? Zet dan in op winst van AC Milan en ontvang je inleg x 4.65 keer retour. Nog een hoge quotering zetten de bookmakers bij een gelijkspel: x 3.55 keer je inleg. Wat voorspel jij bij de bookmakers?18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Italiaanse bekerfinale Juventus – AC Milan wordt gespeeld op woensdag 9 mei om 21:00 uur in Stadion Olimpico te Rome. Zet vandaag alvast in op jouw favoriet en maak kans op geweldige prijzen van de bookmakers op VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers