Algemeen
15/07/2015

Manchester United speelt Champions Cup in de USA

Manchester United speelt Champions Cup in de USA
Het keurkorps van Louis van Gaal start zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen overzees. Het sterrenteam heeft zijn kampen opgeslagen in de Verenigde Staten waar ze komende weken spelen voor de Champions Cup. Aanstaande zaterdag opent United tegen Club America (Mexico). De Champions Cup (waaraan ook Barcelona en Chelsea meedoen) is volgens Van Gaal de ideale voorbereiding op de Premier League die voor United op 8 augustus start met een thuiswedstrijd tegen Tottenham.

Debuut Memphis Depay

De wedstrijd is een eerste graadmeter voor de selectie van United. Van Gaal betaalde een slordige 35 tot 40 miljoen euro voor nieuwe aanwinsten Bastian Schweinsteiger en rechtsachter Matteo Darmian. Voorin nam het wel al afscheid van Falcao (naar Chelsea) en ook Robin van Persie staat dicht bij de uitgang (naar Fenerbahçe).Eerder trok de oefenmeester al Memphis Depay (PSV) aan. De wedstrijd tegen de Mexicanen is het debuut voor de Oranje-international. Zijn transfer is al maanden rond en hij trainde zelfs al een week mee, maar Memphis Depay is afgelopen vrijdag pas officieel gepresenteerd als aanwinst van Manchester United. De aanvaller poseerde op Old Trafford met manager Louis van Gaal, zijn nieuwe shirt en een sjaal in de clubkleuren. Hij glom van trots."Dit is voor mij een droom die uitkomt", sprak Depay bij de presentatie. De aanvaller is overgekomen van PSV, waar hij afgelopen seizoen landskampioen en topscorer van de Eredivisie werd. "Ik heb een goed seizoen achter de rug, maar nu begint alles opnieuw. Ik moet mezelf bewijzen in de Premier League", weet hij. 

“Ik ga keihard werken en mijn uiterste best doen voor Manchester United”

 "Ik kijk ernaar uit", vervolgt hij. "Mijn doel is om prijzen te winnen met deze club. Het is de grootste ploeg ter wereld, dus we moeten prijzen pakken." Over zichzelf zei hij: "Ik kan doelpunten maken, ik ben een creatieve speler. Daar houd het publiek van. Ik ga keihard werken en mijn uiterste best doen voor Manchester United."Depay legt de lat hoog, want de vraag of Manchester United komend seizoen landskampioen kan worden beantwoordt hij bevestigend. "Zeker. We hebben veel kwaliteit in deze selectie. Ik ben hier de nieuweling en zal mijn weg moeten vinden, maar de ploeg heeft alles in huis om de Premier League te kunnen winnen."

Bookmakers

Bij de bookmakers is United alvast favoriet voor deze wedstrijd. Hoewel Club America afgelopen week nog met 2-1 wist te winnen van LA Galaxy twijfelen de wedkantoren niet aan een overwinning voor de Britten. De quoteringen lopen bij dit soort duels behoorlijk uiteen van dag tot dag. Check bij onze officiële partners dagelijks de actuele odds en plaats je inzet op het meest gunstige moment! [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De oefenwedstrijd Club America - Manchester United wordt gespeeld op zaterdag 18 juli om 05:00 uur in het Amerikaanse Seattle en ontmoeten elkaar in het kader van de International Champions Cup.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers