Algemeen
25/09/2014

NAC Breda tegenover Ajax

NAC Breda tegenover Ajax
In de volgende speelronde van de Eredivisie staat NAC tegenover Ajax. De Brabanders wachten een zware klus tegen de kampioen, die vorige weekend nog met de nodige fortuin wonnen van Feyenoord in de Kuip. Kan Ajax de zegereeks van de afgelopen twee weken voortzetten met winst in Breda tegen NAC?

Ajax met de hakken over de sloot in Klassieker

Het was voor vele Ajax-supporters billenknijpen geblazen afgelopen zondag. In een zeer fletse wedstrijd zag Ajax Feyenoord drie keer de lat raken, maar scoorde Van Rijn wel namens de Amsterdammers. Een fraai aangemeten vrije trap van zo’n 20 meter krulde de rechtsback in de hoek. Hiermee bewees hij van grote waarde te zijn voor zijn club. In de tweede helft lukte het Feyenoord, ondanks een overvloed aan kansen maar niet om te scoren. De goal van Van Rijn bleek dus goud waard voor Ajax, dat nu voor de tweede keer op rij wist te winnen.

NAC houdt alles in evenwicht

NAC presteert zeer wisselvallig tot dusver in de Eredivisie. In de afgelopen zes duels werd evenveel gewonnen, gelijkgespeeld als verloren. Afgelopen weekend verloor NAC op het veld van Willem II. De kampioen van de Eerste Divisie van vorig seizoen beleeft een zeer behoorlijke seizoensstart. Ook NAC ging met 2-1 ten onder in Tilburg. Lange tijd leek de wedstrijd uit te draaien op een gelijkspel, maar in de slotminuut ging Willem II er alsnog met de overwinning van door. Braber was trefzeker in de 90ste minuut.

Snoept NAC Ajax punten af?

Door het teleurstellende resultaat in de derby zal NAC er alles aan moeten doen om Ajax punten af te snoepen in Breda. Want ondanks het feit dat Ajax won in de Kuip, was het spel niet om van naar huis te schrijven en sprak trainer Frank de Boer van een hele slechte wedstrijd. Ajax heeft op zijn beurt wel oren naar de drie punten in Breda, aangezien PSV nog maar op drie punten staat van de Amsterdammers. Bij winst van Ajax en verlies van PSV tegen Heerenveen staan beide titelkandidaten weer op gelijke hoogte. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het duel NAC Breda - Ajax wordt op zaterdag 27 september 2014 om 18:30 uur gespeeld. Wat denk jij? Gaat Ajax zijn derde zege op rij pakken tegen NAC? Of weten de Brabanders daar hoogstpersoonlijk een stokje voor te steken? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers