Algemeen
02/12/2016

‘Waanzinnig Winners Weekend’ bij 888sport

‘Waanzinnig Winners Weekend’ bij 888sport
Dit weekend staan er weer een flink aantal topduels op het programma. Zowel in de Engelse Premier League als in de Spaanse competitie ‘La Liga’ worden knallende voetbalpotjes afgewerkt. Uiteraard is El Clasico het ultieme voetbalhoogtepunt van dit weekend, maar Man. City – Chelsea doet hier zeker niet voor onder. Bookmaker 888Sport heeft speciaal voor de komende speelronde een spectaculaire actie bedacht: iedereen die zich nu aanmeldt als nieuwe speler profiteert van extra hoge quoteringen bij deze topduels!

El Clásico: win vijftien keer je inleg bij FC Barcelona – Real Madrid

Natuurlijk kijk je ook enorm uit naar de wereldgalavoorstelling die zaterdag plaatsvindt in Nou Camp. FC Barcelona ontvangt daar aardsrivaal Real Madrid. De Messi-Ronaldo show begint al om 16:15 uur dus als je zelf nog moet voetballen: zorg dan dat er geen blessuretijd wordt bijgetrokken! Bovendien moet je voordat je zelf het veld opgaat nog even de site van 888Sport bezoeken. Tenminste als je wilt meedoen aan de waanzinnige winners weekend-actie voor El Clasico. Zet jij in op winst voor Barça en trekken de Catalanen daadwerkelijk aan het langste eind? Dan ontvang je acht keer (!) je inleg zomaar op je bankrekening. Speel je liever op Ronaldo en zijn team? Dan wordt het helemaal feest! Als de Koninklijke uit Madrid als winnaar van het veld stapt keren de bookies maar liefst vijftien keer (!!) je inleg uit. Een tientje is in dat geval dus 150 pietermannen waard. Die kans laat je toch niet lopen?

Premier League: Manchester City – Chelsea

Koploper Chelsea speelt zaterdag een zware uitwedstrijd tegen Manchester City, de miljoenenploeg draait onder aanvoering van Kevin de Bruyne deze laatste weken op volle toeren. Al werd er tegen Middlesbrough en Southampton wel gelijkgespeeld. The Citizens klommen desondanks op naar de derde plaats op slechts één schamel punt van Chelsea.De Londense ploeg dankt zijn koppositie vooral aan een indrukwekkende zegereeks in de Premier League. Chelsea verloor op 24 september met 3-0 van Arsenal en dat was het sein voor de ploeg om het roer om te gooien. Sindsdien verloor Chelsea geen PL-match meer en is het al zeven competitieduels ongeslagen. Enkel de bekernederlaag tegen West Ham (2-1) vormt een klein smetje op het blazoen.De druk ligt echter bij het team in pole position. Kan City in de rol van ‘Max Verstappen’ de inhaalrace deze zaterdag afronden door thuis af te rekenen met de bezoekende ploeg? De bookies nemen hier in elk geval een voorschot op door The Citizens in de favorietenrol te positioneren. Een thuiszege levert in het reguliere gokcircuit x 2,05 je inleg op. Kraait Chelsea zaterdag victorie in het hol van de leeuw? Dan krijgen spelers op deze uitslag x 3,50 keer hun inleg uitgekeerd. Hetgeen ook geldt bij een puntendeling.Echter kies je voor extra winstkansen: klik dan op deze link. Nieuwe spelers bij 888Sport profiteren van de waanzinnig hoge odds bij dit duel: wint City dan ontvang je x 8,00 keer je inleg! Wint Chelsea? Dan krijg je maar liefst x 13,00 je inleg uitgekeerd! Registreren gaat heel simpel en snel, maar let op: alleen spelers van boven de 18 worden toegelaten. Binnen twee minuten heb je toegang tot de website van 888Sport en kan je meespelen met deze waanzinnige actie die VoetbalGokken.nl graag onder de aandacht brengt voor Nederlandse spelers op voetbalwedstrijden!

Gaat Arsenal koppie onder? Dan loop jij binnen!

Echt krankzinnig wordt het als je durft te kiezen voor de derde optie van dit waanzinnige winners weekend: West Ham United – Arsenal. The Gunners zijn torenhoog favoriet, ook al spelen ze een uitwedstrijd. Verwacht jij een stunt van de thuisploeg? Aarzel dan niet en ga via VoetbalGokken.nl naar de actie-pagina van 888Sport en laat je voorspelling achter. Een winstpartij van West Ham wordt in deze speciale actie namelijk beloond met een exorbitante uitkering van x 17,00 keer je inleg! Gaat zoals verwacht 'toch' Arsenal er met de  drie punten vandoor? Bij deze uitkomst levert dit je alsnog x 7.00 op!Ben je voetballiefhebber, kijk je komend weekend naar de topmatches in Europa en durf je het aan om een verantwoorde gok te wagen? Bezoek dan 888Sport via deze link en win bizar hoge geldprijzen als je de juiste uitslag voorspeldt!

De beste Online Bookmakers