Algemeen
29/07/2015

Wolfsburg treft Bayern München in Super Cup!

Wolfsburg treft Bayern München in Super Cup!
Aanstaande zaterdag speelt bekerwinnaar VFL Wolfsburg tegen landkampioen Bayern München om de Duitse Super Cup 2015/2016. Voor beide clubs een belangrijke wedstrijd omdat de Super Cup ook in Duitsland geldt als eerste prijs van het seizoen. Bovendien is dit een leuke wedstrijd om een gokje op te wagen via voetbalgokken.nl vanwege de aantrekkelijke quoteringen bij de bookies.

Bayern München verwelkomt Arjen Robben

Voor Bayern München is al een einde gekomen aan de oefenwedstrijden. Bayern heeft zich klaar gestoomd voor de strijd om de Super Cup tegen VfL Wolfsburg. Midden augustus begint het nieuwe seizoen in de Bundesliga met een thuiswedstrijd tegen Hamburger SV. Robben speelt ook dit seizoen weer bij de Duitse grootmacht. Zijn contract loopt nog tot 2017. Robben is klaar voor het nieuwe voetbalseizoen nadat hij lange tijd met een spierblessure aan de kant heeft gestaan.Arjen Robben heeft maandag weer meegedaan aan de groepstraining van Bayern München. De Nederlandse aanvaller stond een lange tijd aan de zijlijn met een spierblessure. Eind april moest Robben het veld verlaten door deze blessure en heeft daarna geen enkele wedstrijd kunnen spelen.Bayern verwelkomt Robben via Twitter terug in de groep van Josep Guardiola. “Welcome back, Mr. Wembley”, laat men blij weten. “Fijn om je terug te hebben!”De geruchten rond Josep Guardiola houdt de media bezig. Na dit seizoen lijkt de Spaanse oefenmeester afscheid te gaan nemen van Bayern. Volgens beIN Sports heeft Guardiola inmiddels een voorcontract getekend bij Manchester City. Het zou ook niet vreemd zijn als Guardiola vertrekt naar de topclub in Engeland. Machester heeft al meerdere keren aangegeven dat ze de huidige Bayern trainer als favoriete kandidaat zien.

Vfl Wolfsburg troeft Bayern af bij verkiezingen

Wolfsburg gaat het nieuwe voetbalseizoen van start met de bekroonde speler van het jaar. Kevin de Bruyne mocht deze titel in ontvangst nemen en liet daarmee Arjen Robben achter zich. Ook Manuel Neuer (de keeper van Bayern) moest aanzien dat de Belg hem voorbij ging. Van de in totaal 815 uitgebrachte stemmen ontving de Bruyne er 367. Arjen Robben kreeg ‘slechts’ 94 stemmen. Ook trainer Dieter Hecking troefde Bayern-coach Josep Guardiola af en werd uitgeroepen tot beste coach van het afgelopen voetbalseizoen. Vfl Wolfsburg werd afgelopen jaar tweede in de Bundesliga.

“We zullen niemand meer verkopen”

Bas Dost begint het nieuwe voetbalseizoen gewoon bij Wolfburg. De Nederlandse spits wilde graag naar een andere club, omdat hij weinig speelminuten mag maken. Ondanks de komst van concurrent Max Kruse wil de directeur van de Duitse club niemand meer laten gaan. "We zullen niemand meer verkopen", zegt Wolfsburg-directeur Francisco Garcia Sanz in gesprek met het Duitse sportmagazine Kicker. "Uiteraard zullen er tot het einde van de transferwindow geruchten de ronde doen, maar wij zijn geen verkopende club. Natuurlijk moeten de spelers hier willen blijven, maar daar maak ik me op dit moment geen zorgen over", aldus Sanz. Voor Dost dus geen transfer naar een andere club, een scenario waar hij zelf zo op gehoopt had.

Bayern torenhoge favoriet

De bookmakers laten er geen gras over groeien en zien de club van trainer Josep Guardiola de Duitse Super Cup winnen. Bij winst voor Bayern staat namelijk een magere quotering van x 1.91. Winst voor Wolfsburg wordt veel hoger ingeschaald namelijk: x 3.60. Gelijkspel levert nog het meeste op x 3.70 en dus het meest interessant om een gokje op te nemen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd om de Duitse Super Cup 2015/2016 tussen Vfl Wolfsburg - Bayern München wordt gespeeld opzaterdag 1 augustus om 20.30 uur. Wie wordt de winnaar? Doe mee en voorspel de uitkomst van dit duel![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers