Champions League
24/11/2014

Ajax op bezoek in Parijs bij PSG

Ajax op bezoek in Parijs bij PSG
Ajax gaat in de Champions League aankomende dinsdag op bezoek bij Paris Saint Germain. De Franse kampioen gaat aan de leiding in de poule en heeft zich nagenoeg al geplaatst voor de volgende ronde. Ajax doet samen met Nicosia mee om een plaats in de Europa League en lijkt uitgeschakeld voor een volgende ronde in het miljoenenbal. Kan Ajax het PSG lastig maken in eigen huis?

Ajax speelt een bijrol in CL

Waar het vrij soepel verloopt in de competitie, Ajax won afgelopen zaterdag met 4-1 van Heerenveen, kan de Amsterdamse club geen vuist maken in de Champions League. Uit de afgelopen vier duels verzamelde Ajax twee punten. Alleen in de thuiswedstrijd tegen PSG maakte Ajax indruk en had het op basis van de tweede helft ook aanspraak kunnen maken op de winst. Het bleef bij 1-1 in Amsterdam. Wellicht kan Ajax hoop putten uit de thuiswedstrijd.

PSG op stoom en bezig aan indrukwekkende reeks

PSG is bezig aan een indrukwekkende zegereeks. De club uit de Franse hoofdstad heeft na 14 speelronden nog geen nederlaag hoeven incasseren. Wel speelde PSG zes keer gelijk in de competitie, mede daardoor gaat Marseille aan de leiding in Ligue 1. PSG won overigens in de voorlaatste wedstrijd in een spectaculair duel van de koploper.In de Champions League gaat PSG aan de leiding in de poule. Barcelona verzamelde een punt minder en kan bij een misstap van PSG profiteren en de koppositie overnemen. De nummers 1 spelen in de achtste finales tegen de nummers 2 uit de andere poules en hebben daarmee een voordeel ten opzichte van de nummers 2. PSG zal dan ook vol voor de winst gaan in eigen stadion tegen Ajax. Een fijne bijkomstigheid voor de Fransen is dat Zlatan weer terug is van een blessure. Bij zijn rentree was hij direct belangrijk door te scoren voor zijn ploeg en zo de winst binnen te slepen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Champions League duel tussen PSG - Ajax wordt op dinsdag 25 november 2014 om 20.45 uur gespeeld. Wat denk jij? Kan Ajax stunten in Parijs door PSG te verslaan? Pakken ze een punt net als in Amsterdam tegen de Franse kampioen? Of zal PSG zich niet van de wijs laten brengen door Ajax en de Amsterdammers opzij zetten in eigen stadion? [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers