Champions League
15/09/2014

Ajax wacht zware klus tegen PSG

Ajax wacht zware klus tegen PSG
In de eerste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League ontvangt Ajax in de Arena Paris Saint Germain. De club van superster Zlatan is Frans kampioen en in potentie een kandidaat voor de eindzege in de Champions League in de komende jaren. Kan Ajax overtuigen voor eigen publiek en wellicht verrassen?

Ajax wint in de competitie, opmaat voor woensdag?

Afgelopen weekend wist Ajax na de verliespartijen tegen PEC Zwolle en PSV weer eens te winnen. In de eigen Arena werd met 2-1 gewonnen van Heracles door twee doelpunten van Milik. De aanvaller die op huurbasis overkwam van Bayer Leverkusen maakte het verschil. Overtuigend was het optreden van de Amsterdammers nog niet, maar Ajax heeft al eerder bewezen dat het tegen betere tegenstanders iets in het team los kan maken. Afgelopen seizoen werd bijvoorbeeld verrassend gewonnen van Barcelona in eigen huis en het seizoen daarvoor was Ajax te sterk voor Manchester City in Manchester. Met die gedachte in het achterhoofd zal Frank de Boer toch een perspectief zien tegen de sterrenformatie van PSG.

Alle ogen gericht op Zlatan

Grote blikvanger bij Paris Saint Germain is uiteraard Ibrahimovic. De oud-Ajaxied speelt al jaren mee in de top en ondanks zijn leeftijd (33) kan hij nog steeds worden gerekend tot de absolute wereldtop. Vanuit alle hoeken en standen maakt de Zweed zijn goals en ook afgelopen seizoenen maakte de boomlange spits het verschil voor de club uit de Franse hoofdstad. Saillant detail is dat Ibrahimovic samen met PSG is ingedeeld met Ajax en Barcelona in de poule. Twee clubs waarbij Zlatan enkele seizoenen speelde. Hoe dan ook, het weerzien met zowel Ajax als Barcelona moet speciaal zijn voor Ibra. Naast het feit dat Zlatan zijn rentree maakt in de Arena, is ook rechtsback Van der Wiel weer terug op bekende bodem. Van der Wiel moest van de zomer het WK missen vanwege een aanhoudende blessure, maar is inmiddels weer fit en maakt zijn minuten in Ligue 1. Zal hij ook tegen Ajax in de basis starten? [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Champions League duel Ajax - Paris Saint Germain wordt op woensdag 17 september 2014 om 20:45 uur gespeeld. Wat denk jij? Kan Ajax direct een goede start maken door tegen PSG punten te pakken? Of is PSG met al zijn ervaring en sterren te sterk voor de Amsterdammers? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers