Champions League
16/04/2017

Bayern wilt revanche tegen Real Madrid in return!

Bayern wilt revanche tegen Real Madrid in return!
Afgelopen woensdag liep Bayern München in de Champions League pijnlijk tegen een nederlaag aan (uitslag 1-2) in de kwartfinale tegen Real Madrid. Bayern München probeert alles op alles te zetten om de returnmatch van aanstaande dinsdag in Madrid succesvol af te sluiten en hierdoor alsnog een ticket naar de halve finales van het miljoenenbal te bemachtigen! Al zal dit een pittige klus worden voor de Duitsers, aangezien Real Madrid met 2 uitdoelpunten favoriet is bij de bookmakers voor een vervolg in de Champions League.

Real Madrid wint in Allianz Arena

Bayern München kwam in het heenduel in de 25e minuut door een doelpunt van Arturo Vidal nog op een 1-0 voorsprong. Kans op een 2-0 voorsprong leek er ook nog in te zitten toen de Italiaanse scheidsrechter Nicola Rizzoli een strafschop toekende in het voordeel van de thuisploeg. De eerder nog trefzekere Chileense speler Vidal nam de strafschop, maar slaagde er echter niet in deze penalty ook te benutten en schoot hard over het doel.Na rust scoorde Cristiano Ronaldo vrijwel direct een doelpunt waardoor beide ploegen weer op gelijke hoogte kwamen. Een opgelopen rode kaart door een overtreding van Javier Martinez in de 61e minuut zorgde ervoor dat de Duitsers met 10 man verder moesten. In de 77e minuut was het weer raak voor Ronaldo en wist een tweede doelpunt te maken. Met een 1-2 winst voor Real Madrid en het thuisvoordeel in de returnwedstrijd heeft de Spaanse ploeg de beste papieren om aanspraak te maken op de halve finale.

Arjen Robben: “Agressie en overtuiging ontbrak”

Arjen Robben sprak zich uit over de nederlaag en vond dat zijn ploeg agressie en overtuiging miste. Een essentieel onderdeel bij het winnen van een kwartfinale tegen een topploeg als Real Madrid. Zo zei hij: “We gingen de wedstrijd in om geen fouten te maken. Normaal zijn we veel agressiever en tonen we veel meer overtuiging. Daar ontbrak het ons aan vandaag.”, aldus de nummer 10 van Bayern Munchen tegen Nusport.Al is er wel vertrouwen in een goede afloop van de return en wordt er alles aan gedaan om alsnog een felbegeerd ticket voor de halve finales te bemachtigen. Zo vervolgde Arjen Robben namelijk zijn verhaal met optimistische woorden: “Het wordt een moeilijke klus, Maar we geven ons niet gewonnen. We beginnen in elk geval weer met elf. Als het scenario weer is dat je als eerste een doelpunt maakt, is zeker alles nog mogelijk.” tegen NUsport.

Ronaldo: “Voetbal is een verassingspel”

Ronaldo was in het heenduel twee keer trefzeker en bereikte hierdoor tevens een nieuw record van 100 doelpunten in de Champions League. Ronaldo heeft veel veranderingen doorgevoerd in zijn trainingen waardoor hij kleine blessures die optraden in vorige seizoenen naar eigen zeggen zoveel mogelijk uitsluit.De strijd is nog niet gestreden volgens Cristiano Ronaldo en voor de returnwedstrijd zal Real Madrid in eigen huis volle bak moeten gaan om voorsprong te behouden tegen een wereldploeg als Bayern. Zo zei hij het volgende: ”Bayern had in de eerste helft een tweede goal kunnen maken uit een strafschop. Voetbal blijft een verrassingsspel en het kan in 5 minuten er allemaal totaal anders uitzien. Bayern München is een fantastische ploeg. Het zal een lastige returnwedstrijd worden.” tegen de website VI.nl.

Hoge quoteringen voor Real Madrid – Bayern München!

Als we naar de quoteringen van de bookmakers kijken zijn beide ploegen erg aan elkaar gewaagd. Een overwinning van Real Madrid met het bijkomende thuisvoordeel levert je bij een inzet via 888Sport een quotering van x 2.30 op. Lukt het Bayern München om de returnwedstrijd met winnende cijfers te eindigen, dan wordt er maar liefst x 2.80 uitgekeerd voor iedere euro die je hierop inzet. Een gelijkspel krijgt bij de bookmakers de hoogste quotering, namelijk x 3.85. De bookmakers wijzen dan ook geen duidelijke favoriet aan voor dit topduel, wat resulteert in hoge quoteringen. De genoemde quoteringen zijn van toepassing tot de uitslag van 90e minuut, mocht er een eventuele verlenging plaatsvinden.Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League return-wedstrijd Real Madrid – Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 18 april 2017 om 20:45 uur in het Bernabéu te Madrid. Lukt het Arjen Robben en zijn ploeg alsnog de halve finale te bereiken, of houdt Real Madrid de voorsprong vast en krijgt het hiermee een vervolg in de CL? Voorspel de uitslag voor dit spannende duel en win! [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers