Champions League
07/12/2015

Belangrijkste wedstrijd van het jaar voor PSV

Belangrijkste wedstrijd van het jaar voor PSV
Het seizoen is nog niet eens halverwege en toch speelt PSV Eindhoven nu al de misschien wel belangrijkste wedstrijd van dit voetbalseizoen. Aanstaande dinsdag kunnen de Eindhovenaren zich thuis tegen CSKA Moskou plaatsen voor de knock-out ronde van de Champions League. In het Philips Stadion staan dan enkele miljoenen op het spel. Kies via Voetbalgokken.nl voor de juiste uitslag en deel ook mee in de winsten in dit miljoenenbal.

Goede generale: “Dit geeft geweldig gevoel voor dinsdag”

Dat een goede generale niet altijd garant staat voor een perfecte repetitie is al jarenlang bekend. Toch zijn ze in Eindhoven enorm opgelucht dat de zege tegen Vitesse in de laatste minuut alsnog is veiliggesteld: 0-1. Cocu: “De manier waarop wij winnen is wat gelukkig, maar dit geeft een geweldig gevoel voor dinsdag. Het geeft ook het gevoel dat je ook in de slotfase altijd nog kunt winnen. Dat kan belangrijk zijn voor dinsdag.”Match-winner Jorrit Hendrix is het eens met zijn trainer: “Dit geeft vertrouwen voor dinsdag. Dinsdag met het eigen publiek erachter moeten we echt vlammen.” Hendrix zat als jongen op de tribune in de jaren dat PSV goed presteerde in de Champions League. Het duel met CSKA Moskou is voor de twintigjarige middenvelder de belangrijkste uit zijn jonge loopbaan, concludeerde hij. "Het is een wedstrijd op zich. We hebben alles in eigen hand."

Slechte statistieken voor PSV

Het zelfvertrouwen is gezien de uitslag in Moskou, PSV verloor met 3-2 nadat het al snel 3-0 achter was gekomen, opmerkelijk. Bovendien wist PSV in de laatste vijf ontmoetingen tegen Russische ploegen niet tot winst te komen. Toch lijkt het erop dat in Eindhoven de euforie de overhand heeft. “We gaan ervan uit dat we gaan winnen”, aldus Joshua Brenet. “In Moskou hebben we het onszelf onnodig moeilijk gemaakt”, vervolgt de verdediger in de Telegraaf. “We zijn daar gewoon slecht begonnen. In de tweede helft hebben we het goed opgepakt. Als we dat niveau in Eindhoven laten zien dan moet het goedkomen.”Aanvoerder Luuk de Jong is in dezelfde krant hierover iets genuanceerder. “In Moskou hebben we gezien, dat ze je het gevoel geven dat je lekker kunt voetballen en dan slaan ze vanuit het niets toe. Het zal zeker niet gemakkelijk worden.”

Spanning

Russen staan erom bekend goed met spanning om te kunnen gaan. Nederlanders willen nog weleens falen op de cruciale momenten. Phillip Cocu speelde tijdens zijn actieve loopbaan vele topduels voor onder meer FC Barcelona, het Nederlands Elftal en PSV. "De ervaring die je als speler hebt, gebruik je als trainer", blikt hij vooruit op de cruciale wedstrijd in eigen huis tegen CSKA Moskou. "Hoe ga je de wedstrijd in, hoe ga je met de spanning om en met welke scenario's krijg je te maken."

Propper: “We staan er goed voor”

Davy Propper behoort tot één van de revelaties in de Eredivisie. De middenvelder kwam deze zomer over van Vitesse en is nu al een dragende speler in de basiself van de Eindhovenaren. Ook hij heeft vertrouwen in een goede afloop voor zijn ploeg: "We staan er goed voor en hebben goede kans om door te gaan.”

Pre-wedstrijd quoteringen

Ook de bookmakers zien PSV als favoriet voor dit Champions Leagueduel. Als de Eindhovenaren winnen krijgen gokkers op dit resultaat x 1,85 hun inleg uitgekeerd. De pre-wedstrijd quotering voor een gelijkspel staat op x 3,60. Winst voor CSKA Moskou, de nummer laatst in Poule B met slechts 4 punten, levert de hoogste uitkering op. De odd hiervoor staat op x 4,00.

Treble the Winnings met PSV - CSKA Moskou

Onlangs hebben wij bookmaker 888Sport aan het overzicht van betrouwbare online bookmakers toegevoegd. Bij 888Sport worden nieuwe spelers op spectaculaire wijze beloond middels de welkomtbonus, Treble the Winnings. Hierbij wordt jouw eerste weddenschap bij 888Sport verdrievoudigd. Je weddenschap is dus 3x zoveel waard! Een interessante actie, welke wellicht ook goed van pas kan komen tijdens het spannende duel tussen PSV Eindhoven - CSKA Moskou in de Champions League. Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan op de website van 888Sport! [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions Leaguewedstrijd PSV Eindhoven – CSKA Moskou wordt gespeeld opdinsdag 8 december om 20:45 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Bij winst – en als Manchester United niet wint van Wolfsburg, of zelfs bij een gelijkspel – gaat PSV als eerste ploeg sinds 9 jaar overwinteren in de CL.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers