Champions League
15/03/20212 reacties

Champions League: return Bayern München vs. Lazio Roma

Champions League: return Bayern München vs. Lazio Roma
Deze week worden de achtste finales van de Champions League afgerond. In de Allianz Arena gaan Bayern München en Lazio Roma het tegen elkaar opnemen. Bayern boekte in de heenwedstrijd in Rome een voorsprong van 1-4 op Lazio. De ticket is dus al zo goed als binnen voor de Duitse veelwinnaar, maar de Italiaanse ploeg kan het nog rechtzetten. Speel jij mee via VoetbalGokken.nl voor de hoogste odds van deze wedstrijd?

Hans Dieter Flick: “We moeten sterk zijn tegen Lazio”

Bayern München zette op bezoek bij Lazio Roma een belangrijke stap richting de kwartfinales, maar trainer Hans Dieter Flick juicht niet te vroeg en ziet zijn team niet als favorieten voor de return. “Nee, nee, we moeten de terugwedstrijd nog spelen. We hebben een gigantische stap gezet richting de kwartfinales, maar we moeten woensdag tegen Lazio opnieuw sterk voor de dag komen”, bevestigt de trainer van Bayern München.

“Extra gemotiveerd voor return”

Trainer Flick verwacht een wedstrijd op topniveau. “In de Champions League moeten we in topvorm zijn. Het team is extra gemotiveerd voor dit duel. Tegen Lazio heb ik een duidelijk plan en wil ik dat we er vanaf het eerste fluitsignaal als een team staan. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken”, aldus Flick.

Simone Inzaghi: “Ons eigen spel spelen in München”

Lazio Roma moet in München de 4-1 achterstand op de Duitse ploeg zien weg te poetsen om door te gaan naar de volgende ronde. Lazio-trainer Simone Inzaghi weet dat het moeilijk gaat worden voor zijn team, maar de coach geeft het nog niet op. “We zullen proberen ons spel te spelen tegen Bayern München. We willen op alle mogelijke manieren in de race blijven. We weten dat ze bijna onspeelbaar zijn. We zullen proberen het beste te doen wat we altijd hebben gedaan”, aldus Inzaghi die ook onze landgenoot Wesley Hoedt meeneemt naar München.

“Werken aan sterke punten”

De trainer van de Italiaanse ploeg werkt verbeterpunten en hoopt in München op een beter resultaat. “We zijn volwassen, we hebben vorig seizoen veel topwedstrijden in de Europa League gespeeld. Dit toernooi is de kers op de taart voor het werk dat we hebben gedaan en ik werk aan de sterke punten van Lazio in plaats van aan de zwakheden van Bayern”, zo besluit de trainer van Lazio.

Statistieken

De heenwedstrijd in Rome werd met 1-4 gewonnen door Bayern München en daarmee zet de ploeg van trainer Flick al een stevige basis voor de return in eigen Allianz Arena. Het team uit Rome moet minimaal vier doelpunten maken en er geen één tegenkrijgen wil het Bayern aftroeven voor een plekje in de kwartfinales.

Head 2 Head

De heenwedstrijd van afgelopen 23 februari was ook meteen de eerste ontmoeting tussen beide teams. We kunnen dus niet terugblikken op voorgaande ontmoetingen tussen deze twee teams. Het eerste duel liet wel zien dat de onderlinge verhoudingen op dat moment sterk in voordeel van de Duitse Recordmeister was.

Huidige vorm Bayern München

Bayern München wist afgelopen weekend met 1-3 te winnen van Werder Bremen. De ploeg van trainer Flick staat eerste in de Bundesliga met vier punten voorsprong op de nummer twee RB Leipzig. Op twintig februari verloor de ploeg voor het laatst een wedstrijd en dat was de competitiewedstrijd tegen Eindracht Frankfurt: 2-1.

Huidige vorm Lazio Roma

Lazio Roma won afgelopen vrijdag ook in eigen competitie. In de Seri A speelde de ploeg van trainer Inzaghi thuis tegen Crotone. Lazio staat zevende in de Italiaanse competitie en won met 3-2 van de degradatieploeg.Na de verloren thuiswedstrijd tegen Bayern München verloor Lazio twee Serie A-duels. Bij Bologna werd met 2-0 verloren en ook in Turijn tegen Juventus (3-1) viel er niets te halen voor de ploeg van vedette Ciro Immobile en Oranjeklant Wesley Hoedt.

Lappenmand

Trainer Flick kan woensdag niet beschikken over Corentin Tolisso (peesblessure), Douglas Costa (voetblessure), David Alaba (spierblessure) en Ron-Thorben Hoffmann (knieblessure).Lazio Roma reist zonder Luiz Felipe, Jean-Daniel Akpa Akpro (beiden enkelblessure) en Manuel Lazzari (kuitblessure) af naar München.

Prognose

De ticket voor de kwartfinales is voor Bayern München al zo goed als binnen. We verwachten niet dat Lazio daar nog iets aan kan veranderen. Onze wedtip bij de bookmakers is 3-0 voor de Duitse Bundesliga formatie. Neem onderstaand odd-overzicht alvast door en ontdek de pre-wedstrijd quotering die past bij jouw voorspelling.

Quoteringen Bayern München – Lazio Roma

De quoteringen voor deze return zijn in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers torenhoog ingeschaald. De hoogste odd kun je verwachten bij een zege van Lazio Roma. Gemiddeld keert de TOTO een quotering van x 7.25 keer de inleg uit als de Italiaanse ploeg wint.Een gelijkspel is bij de bookies ook een hoge beloning waard. Jouw inleg wordt x 5.25 keer meer waard als er gelijkgespeeld wordt in de Allianz Arena te München. Wint Bayern München volgens jou? Speel dan op winst van de Duitse ploeg en ontvang x 1.33 keer de inleg terug als jouw voorspelling de juiste is.
De Champions League terugwedstrijd Bayern München – Lazio Roma wordt gespeeld op woensdag 17 maart om 21:00 uur in de Allianz Arena te München. Wat is jouw voorspelling voor de return in München? Bij VoetbalGokken.nl vind je altijd de hoogste odds en de beste deals!

De beste Online Bookmakers