Champions League
04/11/2018

Hoge odds bij stunt PSV tegen Tottenham Hotspur in CL

Hoge odds bij stunt PSV tegen Tottenham Hotspur in CL
Voor PSV staat er weer een belangrijke week op de agenda. Als nummer drie in Poule B van de Champions League gaan de Eindhovenaren de strijd aan in en tegen Tottenham Hotspur. Plaats van handeling is het historische Wembley stadion, dat nog altijd als thuisbasis van The Spurs dient omdat het nieuwe stadion nog niet gebruikt kan worden in de Champions League. PSV-trainer Mark van Bommel hoopt na het 2-2 gelijkspel in Eindhoven eindelijk eens drie punten te halen in het miljoenenbal, maar PSV verkeerd tegelijkertijd niet in hun beste vorm. Eén troost voor de PSV fans: ook Tottenham draait niet fantastisch. Wat verwachten de bookmakers van dit spannende CL duel? Je leest het hier in onze voorbeschouwing!

Mark van Bommel: “Dit wordt heel moeilijk”

Na de wedstrijd in Eindhoven (2-2) tegen Tottenham Hutspur was Mark van Bommel nuchter over de kansen van zijn ploeg in Londen. “We staan op dezelfde plek als voor deze wedstrijd en staan gelijk met Tottenham”, aldus Van Bommel die ook realistisch blijft kijken naar de wedstrijd van dinsdag. “Dat het heel moeilijk wordt? Ja! Tussen ons en Tottenham Hotspur is de uitgangspositie niet veranderd. Maar vooraf hebben we al gezegd dat het niet makkelijk zal worden. Veel meer kan ik er ook niet van maken.”

“Tottenham heeft veel kwaliteiten en wapens”

De coach weet dan ook wat zijn team in het Wembley stadion kan aantreffen. “Tottenham Hotspur is een ploeg met veel kwaliteiten en wapens. Een ploeg met een handschrift van de trainer, je ziet de stijl van voetballen terug. Hij kan variëren met spelers die het kunnen uitvoeren en er zit structuur in”, looft Van Bommel zijn tegenstander.

Van Bommel: “Ook PSV heeft zijn wapens”

In het AD zegt de trainer dat het vooral weer wordt uitkijken voor spelers als Kieran Trippier, die als wapen dient om spits Harry Kane te bevoorraden. “Maar in ons hele team zitten ook wapens en we zijn in goeden doen”, aldus Van Bommel doelend op Dumfries en Angelino die regelmatig de aanvalslinie van Eindhovenaren ondersteunen.

Luuk de Jong: “We leven nog”

Eén van de mannen die vanaf de zijkanten bedient zal moeten worden is PSV-spits Luuk de Jong. Hij wil net als zijn trainer de moed erin houden. “Zij hebben zoveel kwaliteit, maar we moeten ons eigen spel durven spelen. We zijn nog in leven”, vertelt De Jong aan VP. “Het gaat wel heel moeilijk worden, maar we moeten erin blijven geloven als team zijnde.”

Daniel Schwaab: “Achterin moet alles kloppen”

Daniel Schwaab De 30-jarige Duitse centrale verdediger Daniel Schwaab weet dat hij in Londen zijn handen vol gaat krijgen aan mannen als Harry Kane en Cristian Eriksen. “Zij hebben een geweldig schot en een geweldige steekpass. Ze zijn slim, weten waar ze moeten staan, wanneer ze moeten opendraaien of kaatsen. Allemaal dingen die je niet kunt leren”, zo zegt Schwaab die niet bang is voor The Spurs op eigen veld. “Wij hebben ook wapens voorin. En achterin moet gewoon alles kloppen. Dat wordt de grootste uitdaging”, aldus Schwaab in De Volkskrant.

Mauricio Pochettino: “Puntverlies tegen PSV maakt het lastig”

Tottenham Hotspur had ongetwijfeld gehoopt meer uit de wedstrijd tegen PSV te kunnen halen. De rode kaart van doelman Hugo Lloris hakte er behoorlijk in. Lloris schoffelde Hirving Lozano bruut onderuit waardoor de 31-jarige Fransman het veld moest verlaten, maar Tottenham trainer Mauricio Pochettino neemt het voor de doelman op. “Ik vind hem niet schuldig aan het puntenverlies tegen PSV. In het voetbal gebeuren zulke dingen nu eenmaal. Ik vond het geen rode kaart, maar een gele”, zegt de oefenmeester die Michel Vorm als vervanger van Lloris onder de lat zetten.

“Volgende ronde Champions League wordt heel moeilijk”

De trainer weet dat er in Londen nog een hoop werk verzet moet worden om dit weer recht te zetten. “Door het gelijkspel wordt het heel moeilijk om de volgende ronde van de Champions League te bereiken”, erkent de oefenmeester.

Michel Vorm: “In Londen tegen PSV is extra bijzonder”

Toch hoopt Michel Vorm zelf wel te mogen starten dinsdag tegen PSV. “Het is zeker iets om naar uit te kijken. We hadden het er nog over met die jongens die allemaal in de Eredivisie hebben gespeeld. Het blijft leuk als je tegen PSV speelt. De Champions League spelen, blijft superleuk. Dat deze wedstrijd in Londen wordt gespeeld tegen PSV, maakt het extra bijzonder. Ik sta tegenover best veel jongens die ik ken”, zo vertelt de oud-speler van FC Utrecht tegen Sportnieuws.

Blessures bij Tottenham Hotspur

Voor Tottenham kwam er aan het begin van de week slecht nieuws. Er staat een groot vraagteken achter de naam van Mousa Dembélé. Kan hij aantreden tegen PSV? De middenvelder viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit tijdens de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers (2-3). Het is nog niet duidelijk hoe ernstig zijn enkelblessure is. Pochettino sprak erover bij Sky Sports: “We moeten het onderzoeken. Het is hopen dat het niet ernstig is, maar we moeten afwachten.”

Nog meer blessureleed

Ook moet de trainer Eric Dier en Victor Wanyama dinsdag missen. De twee centrale middenvelders zijn ook al geblesseerd. Afgelopen weekend speelden The Spurs tegen Wolverhampthon (2-3) en werden Dele Alli, Christian Eriksen en Davinson Sánchez gespaard voor de wedstrijd tegen PSV.

Wat voorspellen de bookmakers?

De hoge pre-wedstrijdquoteringen maken de wedstrijd Tottenham Hotspurs - PSV Eindhoven in het Wembley Stadion extra spectaculair. Na het eerste treffen tussen PSV en Tottenham waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, wat uiteindelijk resulteerde in puntendeling door gelijkspel (2-2).Wanneer we naar de quoteringen kijken bij de bookies zien we dat Tottenham Hotspurs de beste kaarten in huis heeft voor een overwinning. De bookmakers zien voor de return-wedstrijd en tevens thuiswedstrijd genoeg redenen om Tottenham Hotspurs aan te merken als top-favoriet. Krijgen de wedkantoren gelijk en winnen The Spurs in eigen stadion? Je krijgt op deze voorspelling je inlegx 1.41keer terug. Een voorspelling op winst voor PSV wordt vele malen hoger ingecalculeerd en levert je maar liefst x 7.95keer je inleg op. Ook een gelijkspel levert metx 5.35keer de inleg een hoge uitkering op. 18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League-wedstrijd Tottenham Hotspur – PSV Eindhoven wordt gespeeld op dinsdag 6 november om 21.00 uur in het Wembley stadion te Londen. Houden de Eindhovenaren hun hoofd boven water in Poule B en verslaat het The Spurs in eigen huis?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers