Champions League
09/03/2015

Huntelaar vs. Ronaldo in UEFA Champions League

Huntelaar vs. Ronaldo in UEFA Champions League
Het Duitse Schalke’04 reist aanstaande dinsdag af naar Spanje om het op te nemen tegen Real Madrid. Het duel zal voor de Nederlanders vooral in het teken staan van het treffen tussen twee topspitsen: Klaas-jan Huntelaar (Schalke) en Cristiano Ronaldo (Real Madrid). De heenwedstrijd in de Veltins-Arena van Schalke werd simpel gewonnen door de Spanjaarden: 0-2.

Schalke via Maribor in achtste finale

In eigen huis kon Schalke dus geen vuist maken tegen Real Madrid, in de Spaanse hoofdstad wordt echter van het sterrenelftal verwacht dat zij het spel gaan maken en in dat soort wedstrijden is spits Klaas-Jan Huntelaar juist het gevaarlijkste.

Schalke’04 wint vaak op de counter

De Duitse ploeg dankt zijn plekje bij de laatste 16 ook aan een geniepige 0-1 uitzege bij Maribor. Invaller Meyer was de gevierde man bij de ploeg uit Gelsenkirchen: 0-1. Door de daar behaalde drie punten eindigde Schalke’04 in poule G als tweede met 1 punt meer dan het Portugese Sporting, dat op zijn beurt kansloos verloor van Chelsea. De Engelsen wonnen thuis met 3-1 en werden hierdoor groepswinnaar. Inmiddels is Sporting in de Europa League ook al uitgeschakeld door een Duitse ploeg. Topschutter Bas Dost schoot Wolfsburg hoogstpersoonlijk naar de volgende ronde in de uitwedstrijd tegen Sporting Portugal (1-3). In Duitsland werd het vervolgens 0-0 en dus ging Wolfsburg door. Na Schalke’04 moesten de Portugezen dus opnieuw buigen voor een Duitse ploeg.

Real Madrid overtuigd op alle fronten

De Koninklijke uit Madrid is de trotse koploper in de Primera Division, al zag het Barcelona inmiddels wel naderen tot op 2 punten. Ook in de Champions League draait Real als een tornado door het toernooi heen. De 2-0 voorsprong opgebouwd in de uitwedstrijd tegen Schalke’04 zullen de mannen van trainer Carlo Ancelotti voor eigen publiek willen uitbouwen. Zoals gezegd ligt daar nou juist het gevaar: Real dat alleen maar wil aanvallen en Schalke dat loert op de counter.Saillant detail: Real Madrid was vorig seizoen in de achtste finale van de Champions League twee keer veel te sterk voor Schalke (1-6 en 3-1). 

Ronaldo wil eindelijk weer eens scoren uit een vrije trap

 

Spanjaarden de absolute favoriet voor de bookmakers

Mede dankzij de uitoverwinning (en de statistieken) staat Real Madrid bij de bookies als huizenhoge favoriet genoteerd. De quoteringen voor dit Champions League duel ontlopen elkaar niet veel. De meeste Nederlandse bookmakers betalen het meeste uit bij winst voor Schalke’04: maar liefst x 12,00! Een gelijkspel levert ook nog een aardig zakcentje op: x 6,50. Winst van Real Madrid is nog altijd goed voor: x 1,20. De actuele odds bekijken voor deze wedstrijd? Bekijk ons overzicht van online bookmakers en wed mee! [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Wie bereikt de laatste 8? De wedstrijd in de achtste finale van de Champions League: Real Madrid - Schalke’04wordt gespeeld op dinsdag 10 maart om 20:45 uur in Estadio Bernabeu te Madrid. Voorspel de juiste uitslag van dit Champions League: zet in en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers