Champions League
30/04/2018

Ontknoping Real Madrid vs. Bayern Munchen in Champions League

Ontknoping Real Madrid vs. Bayern Munchen in Champions League
Real Madrid begint dinsdag in de halve finale van de Champions League met een 2-1 voorsprong aan de return tegen Bayern München. De kans dat we Arjen Robben dinsdag op het veld te zien krijgen is klein, maar dat neemt niet weg dat dit nog steeds een geweldige kraker is. En de voorgaande CL-duels van dit seizoen hebben bewezen dat returnwedstrijden bomvol verrassingen kunnen staan. VoetbalGokken.nu blikt alvast vooruit naar de ontknoping van deze halve eindstrijd. Welk team verwacht jij dat zich dinsdagavond gaat plaatsen voor de finale?

“Arjen Robben moet zelf aangeven of het gaat”

Afgelopen woensdag beleefde Bayern München een pijnlijke avond. Niet alleen de verloren heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League (1-2) deed pijn, maar ook het uitvallen van Arjen Robben na enkele speelminuten sloeg er bij het team én de fans hard in. De aanvaller kampt met een spierblessure aan zijn linker-bovenbeen. Recent onderzoek van teamarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt bracht geen grote schade aan het licht. Toch laat Bayern niks los over de herstelduur van Robben. Ook de reactie van trainer Jupp Heynckes over zijn dribbelaar is kort. “We moeten het afwachten. Hij moet zelf aangeven of het gaat”, aldus de coach tegenover internationale media. Afgelopen zaterdag speelde de 34-jarige voormalige Oranje-internationals niet mee tegen Eintracht Frankfurt. Bayern won die Bundesliga-wedstrijd overigens simpel: 4-1.In tegenstelling tot Robben trainde David Alaba afgelopen zondag voluit mee. Dat gold ook voor dat ‘andere zorgenkindje’ Javi Martínez. De Spanjaard viel tegen Real Madrid uit na een tik op zijn hoofd en moest een paar dagen rust houden, maar zal dinsdag weer inzetbaat zijn.

Jupp Heynckes: “We moeten onze kansen gaan benutten”

Bayern München-coach Jupp Heynckes beseft dat er voor een finaleplek in de Champions League nog veel werk verricht moet worden. De terugwedstrijd in Real Madrid moet volgens de trainer dan ook anders gespeeld worden dan de heenwedstrijd in München. “We gaven te veel cadeautjes weg en we waren niet zo efficiënt als dat we normaal wel zijn. We creëerden veel kansen, maar die hebben we niet afgemaakt en dat moeten we nu in Madrid wel gaan doen”, aldus de 72-jarige Heynckes die dus nog steeds gelooft in plaatsing voor de eindstrijd.

Real Madrid-coach Zidane: “Er is nog niets beslist”

Met een kleine voorsprong van 2-1 koestert Real Madrid-trainer Zinedine Zidane de winst van Real Madrid op Bayern München, maar de Fransman waarschuwt zijn spelers ook voor de return. Zidane herinnert zich de kwartfinale tegen Juventus in de kwartfinale. “Er is nog niets beslist. We zullen de return anders moeten aanpakken dan we toen tegen Juventus deden”, zegt de Fransman.

“We moeten ervoor vechten en pijn lijden”

Logisch dat Zidane dit aanhaalt, want Real Madrid werd in de vorige ronde tegen de Italiaanse kampioen nog bijna uitgeschakeld. Real Madrid won de heenwedstrijd in Turijn met 0-3 en zat op rozen. Totdat het in de return voor eigen publiek met 0-3 achter kwam te staan. Doordat Ronaldo vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd een strafschop benutte werd een horrorscenario voor Los Blancos voorkomen. “Zo'n avond kunnen we ons niet opnieuw permitteren”, zegt Zidane over de wedstrijd waarover al veel gesproken werd. “We moeten ervoor vechten en pijn lijden. Met de overwinning in München zijn we heel blij, maar we weten ook dat Bayern München de kwaliteiten bezit om te komen winnen in Bernabéu. We zijn nog lang niet zeker van de finale”, zo waarschuwt de trainer voor onderschatting.

Ronaldo, Ramos en Varane kregen rust

Zidane spaarden afgelopen zaterdag belangrijkste spelers tijdens de competitiewedstrijd tegen Leganés. De thuiswedstrijd leverde met een overwinning van 2-1 wel drie punten op en daarmee staat Real Madrid nog steeds op de derde plek in La Liga. Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos en Raphaël Varane kwamen in deze wedstrijd niet in actie. Zidane gaf het drietal rust voor de return van komende dinsdag.

Hoge quoteringen voor Real Madrid vs. Bayern Munchen

De bookmakers hebben eerder dit CL-seizoen ook gezien dat dit soort top-wedstrijden nog alle kanten op kan gaan. Vooral omdat het verschil tussen de twee grootmachten uiteindelijk toch maar één doelpunt is. Dit zien we dan ook terugkomen in de pre-wedstrijdquoteringen bij diverse bookmakers. Wat gelijk opvalt is dat de odds voor beide ploegen hooggewaardeerd zijn en dat deze niet zo heel ver uit elkaar liggen.Een overwinning a.s. dinsdag voor Bayern München wordt bij wedkantoor Kroon Casino met een quotering van x 3.15 keer je inleg vrij hoog beloond. Al geldt dat tegelijkertijd ook voor winst van tegenstander en thuisploeg Real Madrid. Een overwinning voor Real Madrid krijgt namelijk ook een hoge quotering van x 2.20 keer het speelbedrag mee. Wordt het gelijkspel tussen beide grootmachten, dan wordt in het 1X2 spelsysteem met x 3.90 keer de inleg het hoogst beloond. Uit de quoteringen kunnen we opmaken dat Real Madrid volgens de bookmakers de beste papieren heeft om te winnen.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League-return van de halve finale Real Madrid – Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 1 mei om 20:45 uur in het Santiago Bernabéu stadion te Madrid. Speel jij voor de hoogste odds of ga je op safe en kies je voor de thuisploeg? Maak deze wedstrijd nog spannender door mee te spelen op VoetbalGokken!  [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers