Champions League
13/04/2015

PSG verwelkomt FC Barcelona

PSG verwelkomt FC Barcelona
In de kwartfinales van de Champions League treffen Paris Saint-Germain en FC Barcelona elkaar aan in het Parc des Princes stadion in Parijs. Koploper Paris SG heeft in de Franse Ligue 1 één punt voorsprong op Lyon. FC Barcelona is koploper in de Primera Division en staat twee punten voor op Real Madrid. Daardoor is ook Barca volop in de race voor de landstitel. Beide ploegen proberen komende woensdag de competitie even te vergeten en een plaatsje bij de laatste vier in de Champions League te bemachtigen.

PSG moet het zonder de grote jongens doen

Paris Saint Germain moet tegen Barcelona aantreden zonder sterspelers Zlatan Ibrahimovic, Thiago Motta en David Luiz. De club van trainer Laurant Blanc heeft aan het eind van het voetbalseizoen te maken met veel blessureleed en schorsingen.David Luiz blesseerde zijn hamstring tijdens de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Olympique Marseille, die wel met 2-3 gewonnen werd door PSG. Luiz werd gewisseld voor Gregory van der Wiel en zit door zijn blessure waarschijnlijk ruim een maand aan de kant. De kans is dus groot dat Oranje-international Van der Wiel ook tegen FC Barcelona op zijn positie mag spelen.Ibrahimovic zal de wedstrijd ook moeten missen omdat hij is geschorst nadat hij Frankrijk een `schijtland` noemde in het duel tegen Bordeaux. De Zweedse aanvaller spreekt schande over de schorsing "Lachwekkend, niet professioneel, een schande voor het voetbal. Deze schorsing versterkt juist alleen maar wat ik heb gezegd, de mensen kunnen het nu met eigen ogen zien. Ik had het eigenlijk fijner gevonden als ze me voor de rest van het seizoen hadden geschorst, dan had ik eerder op vakantie gekund”, aldus Ibrahimovic die komende zaterdag wél mee mag spelen in de bekerfinale tegen Bastia..

FC Barcelona heeft slecht weekend gehad

Afgelopen weekend heeft FC Barcelona dure punten verspild tegen Sevilla (5e in de Primera Division). Het eerste half uur stond Barça voor met 2-0, maar door twee slordige fouten van doelman Claudio Bravo en Gerard Piqué maakte Sevilla er ook nog eens twee doelpunten bij. Ever Banega en Kevin Gameiro waren voor Sevilla de helden van de wedstrijd. Voor Barça betekent dit dat Real Madrid kort achter de Catalanen blijft zitten.Toch lijkt Barcelona klaar voor de CL-confrontatie in Parijs. Trainer Luis Enrique Martinez Garcia weet dat PSG met blessures te maken heeft en ook de schorsing van Ibrahimovic komt voor de Catalanen niet slecht uit. Neymar en Messi spelen tegen de club die beide Zuid-Amerikanen na dit seizoen wil overnemen van hun huidige werkgever. Volgens de Franse krant Le Parisien is Neymar de ideale opvolger voor Ibrahimovic. Ook voor Messi staan de poorten van het stadion open en zal hij warm ontvangen worden door de club uit Parijs.

FC Barcelona favoriet bij bookmakers

Voor de wedkantoren is het overduidelijk dat FC Barcelona de kwartfinale van de CL gaat winnen. Bij de bookmakers zijn de quoteringen x 1,85 bij winst voor Barça. Mochten de Fransen er toch in slagen te winnen dan wordt je inzet x 4.50 ruim verviervoudigd. Een gelijkspel zien de bookmakers niet echt gebeuren. Als dit wel zo mag zijn wordt je inzet met een uitbetaling x 3,75 beloond. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd PSG – FC Barcelona wordt op woensdag 15 april 2015 om 20:45 uur gespeeld in het Parc des Princes-stadion in Parijs. Hebben de bookmakers gelijk en wint Barcelona deze match of wordt het toch PSG die doorgaat naar de halve finale. Voorspel de juiste uitslag en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers