Champions League
12/09/2016

PSV Eindhoven in Champions League tegen Atletico Madrid

PSV Eindhoven in Champions League tegen Atletico Madrid
In Eindhoven is de spanning om te snijden voor het losbarsten van de Champions League-wedstrijd tegen Atletico Madrid. Ook trainer Phillip Cocu kan niet wachten op de ontmoeting met Atletico. “Dit zijn de mooie wedstrijden. Iedereen kijkt ernaar uit.” Vorig seizoen trof PSV de Spaanse club in de kwartfinale en dat hebben de bookmakers goed onthouden. De bookies hebben voor deze wedstrijd opnieuw prachtige pre-wedstrijd quoteringen genoteerd.

Phillip Cocu: “Iedereen kijkt ernaar uit”

PSV startte deze week goed met een ruime thuisoverwinning 4-0 tegen NEC. Trainer Phillip Cocu was zeer tevreden over zijn ploeg en dat geeft een goed vertrouwen naar het komende thuisduel tegen Atletico Madrid. “Een gedroomde uitslag! We waren effectief. Het waren geweldig uitgespeelde goals”, zei Cocu met veel lof over zijn team. De oefenmeester had voor de wedstrijd tegen NEC zijn sterke spelers Andrés Guardado en Santiago Arias rust gegeven met het vooruitzicht op de Champions League. Cocu sprak van een ideale voorbereiding. “Ik denk dat we honderd procent fris zullen zijn. Dit zijn de mooie wedstrijden. Iedereen kijkt ernaar uit”, stelt de coach volgens NU.nl.

Luuk de Jong: “Ik heb er veel zin in”

Vorig seizoen speelde PSV in de kwartfinale van de Champions League ook al tegen Atletico Madrid. Een zwaar duel dat begon met een 0-0 in het Phillips-stadion. In de uitwedstrijd werd door beide ploegen ook verzuimd om te scoren, waardoor strafschoppen de beslissing moest brengen. Daarin bleken de Spanjaard beter. Bij PSV-spits Luuk de Jong staat deze wedstrijd nog fris in het geheugen. “We zullen boven onszelf moeten uitstijgen om weer een mooi resultaat te boeken zoals vorig jaar. Ik heb er veel zin in”, zegt de aanvaller. Trainer Phillip Cocu voegt hieraan toe: “We moeten creatief zijn en een goede stap zetten. Dan is incidenteel succes mogelijk. Opgeven staat niet in mijn woordenboek. We moeten proberen het maximale uit onze mogelijkheden te halen en ook geloven in onze kansen. Als je niet het geloof hebt dat er iets te halen is, hoef je eigenlijk niet te beginnen”, zegt de coach tegen NOS. “Ze hebben klassespelers en een paar goede transfers gemaakt. Ze zijn sterker geworden. Zeker in de breedte hebben ze een kwaliteitsimpuls gekregen. Maar wij hebben ook een goede ploeg. We moeten een topdag hebben en van de paar kansen die we krijgen er één of twee benutten.”

Bart Ramselaar: “We hebben toen een goed resultaat gehaald”

PSV bereikte vorig jaar de laatste zestien van het Miljoenenbal en verloor in Madrid pas na de noodzakelijk geworden penaltyserie. “Dat biedt een hoop perspectief omdat we daar toen een goed resultaat hebben gehaald. Ik denk dat we dat dit jaar weer kunnen doen”, aldus Bart Ramselaar die toen nog bij FC Utrecht speelde.

Jetro Willems: “Ik ben er klaar voor”

Over de prestaties van speler Jetro Willems wordt de laatste tijd behoorlijk gediscussieerd. De 22-jarige speler heeft zelf wel alle vertrouwen in zichzelf. “Die gretigheid zit erin bij mij. Ik ben er klaar voor. Ik wil het nog een keer laten zien, omdat iedereen het vertrouwen in mij is kwijtgeraakt. Ik wil het nog een keer laten zien in de Eredivisie en de Champions League, zodat ze zien dat dat niet terecht is. Ik weet honderd procent zeker, dat jullie over een bepaalde periode anders over mij gaan praten”, aldus Willems, die komende dinsdag met PSV tegen Atlético Madrid speelt. “Ik verwacht revanche en dat gevoel heerst ook in de groep. Natuurlijk kijk je naar vorig seizoen, toen we er zo dichtbij waren tegen ze. Uiteindelijk werden dat penalty's en dan is het fifty-fifty. Nu treffen we ze weer twee keer en willen we er alles uit halen. Ik denk, dat ze wel bang voor ons zijn”, aldus Willems bij VI.

Diego Simeone: “Ze kunnen een ploeg op meerdere manier pijn doen”

In Madrid zijn de spelers het doeltreffende PSV inderdaad nog niet vergeten. Trainer Diego Simeone vertelde tijdens de persconferentie dat zijn ploeg Atlético zal waken voor de aanvallende kwaliteiten van PSV. “Daarin zijn ze erg sterk. Ze kunnen een ploeg op meerdere manier pijn doen. Daar moeten we ons goed van bewust zijn”, zegt Simeone. De Argentijnse coach kijkt dan ook uit naar de wedstrijd in het Phillips-stadion en wil er alles aan doe om er te winnen. Wij hebben als doel de wedstrijd te kunnen controleren. PSV is een moedige ploeg, een goed en aantrekkelijk team om te zien spelen. Anders dan de onze. We moeten vooral oppassen voor de standaardsituaties, maar ook scherp zijn op de kansen die ontstaan vanuit een individuele actie”, aldus Simeone.De trainer neemt voor dit duel zijn sterkste spelers mee naar Eindhoven. Onder anderen doelman Jan Oblak, verdediger Diego Godin, aanvoerder Gabi en spits Antoine Griezmann reizen mee naar PSV. “Ik heb grote en goede spelers. Door hen kan Atlético wedijveren met FC Barcelona en Real Madrid. Het zijn topspelers”, zegt Simeone over zijn selectie.

Wedstrijd quoteringen voor PSV - Atletico Madrid

De bookmakers kiezen (opvallend) genoeg om de uitploeg als favoriet te bestempelen. Een zege van de ploeg uit Madrid levert spelers op deze uitslag x 1,92 keer hun inleg op. Komt er dinsdag geen winnaar (zoals vorig seizoen) dan keren de wedkantoren x 3,50 keer de inleg uit aan iedereen die een gelijkspel heeft ingevuld voor dit duel. Een Eindhovense overwinning zorgt voor de hoogste uitkering. Met een pre-wedstrijd quotering van x 4,65 kan er flink verdiend worden op een geweldig resultaat voor PSV Eindhoven in de openingswedstrijd van de groepsfase van dit CL-seizoen.TV-Gids: De Champions Leaguewedstrijd van PSV Eindhoven is live te bekijken via Veronica. De uitzending begint om 20:00 uur. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De UEFA Champions League-wedstrijd PSV Eindhoven – Atletico Madrid wordt gespeeld op dinsdag 13 september om 20:45 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Gaat PSV stunten, blijft het duel onbeslist of kaapt Madrid de punten weg voor de neus van de Nederlandse formatie? Speel nu en wordt ook Champions League-deelnemers via VoetbalGokken![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers