Champions League
09/12/2018

PSV gaat op bezoek bij Inter Milan in Champions League

PSV gaat op bezoek bij Inter Milan in Champions League
De UEFA Champions League is PSV dit seizoen nog niet gunstig gezind geweest. Allereerst natuurlijk de loodzware loting, maar vervolgens werd er in elke wedstrijd wél een goede indruk achter gelaten, maar nooit gewonnen. Komende dinsdag krijgen de Eindhovenaren de laatste kans op Champions League glorie in dit lopende seizoen. De ploeg van trainer Mark van Bommel speelt in Milaan tegen Internazionale. De Italianen moeten winnen om kans te houden op een langer verblijf in de Champions League. Het elftal van Stefan de Vrij is daarbij wel afhankelijk van de uitslag bij FC Barcelona – Tottenham.

Mark van Bommel: “Inter geeft je gevoel dat je kunt meevoetballen”

Van Inter en ook andere topploegen in Italië krijg je vaak het gevoel dat je lekker kunt meevoetballen”, aldus Van Bommel gedurende op de persconferentie na de 6-0 zege op Excelsior. “Je krijgt vrijheden en dan slaan ze plots toe. Ik zeg wel vaker dat details in het voetbal het verschil maken. Daar is dat extreem het geval”, aldus van Bommel.

“Topprestaties in elke wedstrijd”

Volgens de oefenmeester is het niveauverschil met vrijdag, toen PSV nauwelijks tegenstand kreeg van Excelsior (6-0) en het Champions League podium geen probleem voor zijn jonge spelers: “Het maakt niet uit tegen wie je speelt. Topspelers en topteams kunnen dat elke wedstrijd opbrengen. Daarom spelen ze ook in de top. Ze kunnen dat van zichzelf vragen, elke dag. En in zo’n proces zitten wij.”

Angelino: “Natuurlijk geloof ik in goed resultaat tegen Inter”

PSV-linksback Angelino is bezig aan een ijzersterk seizoen en ook tegen Inter wordt van hem verwacht dat die veelvuldig langs de zijlijn opstoomt om de voorste linie van voorzetten te voorzien. Hij gelooft heilig in de kansen van PSV in San Siro: “Natuurlijk geloof ik in een goed resultaat tegen Inter”, stelt Angeliño vast. “Ik geloof daar altijd in. Het zal een zware wedstrijd worden en ik verwacht ook een tactisch spel. Wij moeten geen gekke dingen doen en tegen Inter spelen zoals we altijd doen.”

Hirving Lozano: “Mooi om in San Siro te spelen”

Hoewel PSV dus weinig geluk kende in dit Champions League-seizoen is het voor Hirving Lozano en Erick Gutierrez een droom die uitkomt. Lozano: “Ik had nooit verwacht dat ik ooit in de Champions League zou spelen. Toen ik voor de eerste keer de hymne hoorde kreeg ik kippenvel. Dinsdag wacht er weer een mooie ervaring in San Siro, tegen Inter. Hopelijk hebben we nu wel een keer geluk”, vertelt hij aan Goal.com.

Erick Gutierrez: “Geweldig om tegen voetballers als Messi te hebben gespeeld”

Erick Gutierrez leeft ook op een roze wolk als het over de Champions League gaat, met name de wedstrijden tegen Barcelona blijven hem bij: “Toen ik nog in Mexico speelde hoopte ik ook een keer tegen Lionel Messi te mogen spelen. Ik had verwacht dat dat met de nationale ploeg van Mexico zou zijn en niet in de Champions League. Het is geweldig dat dat gebeurd is. PSV heeft mij de gelegenheid gegeven om tegen de beste spelers in de wereld te voetballen. Dat blijft mij mijn hele carrière bij”, aldus Gutierrez van wie verwacht wordt dat hij dinsdag in de basis start ten kosten van Gaston Pereiro.

Inter-coach Luciano Spaletti: “PSV is fysiek sterk en individueel erg goed”

Spaletti: “De spelers van PSV hebben verschillende kwaliteiten, zijn fysiek sterk en individueel erg goed aan de bal”, aldus Spalletti in de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd. “Het team speelt zoals trainer Van Bommel vroeger ook speelde. Het weerspiegelt zijn karakter.”

Stefan de Vrij: “PSV heeft veel jonge, snelle spelers”

Stefan de Vrij zal dinsdag gewoon weer in de basis staan van de Nerazzurri. De Vrij is bekend met PSV, de spelers en speelstijl vanuit zijn tijd bij Feyenoord, maar ook doordat hij veel PSV’er treft bij het Nederlands Elftal. De Vrij heeft zijn ploeg dan ook gewaarschuwd dat het aantal punten niks zegt over de kwaliteiten van de ploeg uit Eindhoven: “PSV is sterk, zet goed druk en heeft veel jonge, snelle spelers”, vertelt hij aan Gazetto dello Sport.

Geen Radja Nainggolan

In tegenstelling tot De Vrij speelt Rode Duivel Radja Nainggolan niet mee dinsdag. De excentrieke Belg is geblesseerd en miste daardoor ook al de Italiaanse topper tegen Juventus. “Nainggolan is niet op tijd hersteld voor dinsdag”, vertelt hij aan Goal.com. Bovendien lijkt de beoogde vervanger op het middenveld ook niet op tijd fit: “Ik heb Vecino tegen Juventus op de bank gehouden omdat hij met een spierprobleem in zijn dijbeen kampt en niet in actie kon komen. We zullen zien of hij dinsdag weer fit is, maar de dokter heeft wel gezegd dat doordat hij nu zijn rust heeft gepakt, hij dinsdag mogelijk wel in actie kan komen”, vertelt Spaletti aan de aanwezige media. “Aangezien Roberto Gagliardini en João Mário niet staan ingeschreven voor de Champions League, moest ik Borja Valero op de bank houden en zorgen dat Matteo Politano in de tweede helft zijn rust kon pakken, zodat ze scherp zijn voor dinsdag”, besluit de coach van Inter.

Pre-wedstrijdquoteringen voor PSV – Inter Milan

De bookmakers geven geen cent voor de kansen van PSV. Inter is de favoriet, punt uit. Dat houdt in dat bij een zege van de Eindhovenaren er flink gecashed kan worden: € 9,55 euro per ingelegde euro oftewel een quotering van x 9,55! Een gelijkspel tikt ook nog flink aan: x 5,85. Spelen op Inter lijkt vooraf misschien het meest logisch, maar het levert wel het minste op: x 1,34. Welke uitkomst voorspel jij voor het Champions League duel PSV – Inter Milan?18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De UEFA Champions League-wedstrijd PSV Eindhoven – Inter Milan wordt gespeeld op dinsdag 11 decemberen begint om21:00 uur. Plaats van handeling: Stadio Giuseppe Miazza (San Siro) in Milaan. Durf jij te spelen op PSV en daarmee kans te maken op een mega-uitkering? Of speel je op safe en voorspel je een Italiaanse zege dinsdag? Laat het ons weten via VoetbalGokken![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers