Champions League
14/09/2015

PSV klaar voor megaclash tegen Manchester United

PSV klaar voor megaclash tegen Manchester United
Toen in Eindhoven de loting voor de groepsfase van de Champions League echt was doorgedrongen, keek men direct vol verlangen en passie uit naar de thuiswedstrijd tegen Manchester United. Dinsdag 15 september, in de eerste speelronde, is het al zover. Een topwedstrijd met ontzettend veel kruisbestuivingen, sentimenten en belangen onderling. De terugkeer van Memphis Depay in het Philips Stadion is daarvan natuurlijk de allerbelangrijkste.

Van Gaal boos, Memphis Depay op de bank?

Het is echter maar de vraag of de mensen in Eindhoven Memphis daadwerkelijk aan het werk gaan zien. Louis van Gaal wisselde de nieuwe aanwinst afgelopen weekend al na 45 minuten uit onvrede over zijn spel: “Memphis weet zelf ook dat zijn eindpass niet goed genoeg was”, mopperde Van Gaal na afloop. “Hij speelde vandaag niet zoals ik dat van hem verwacht, maar dat wil niet zeggen dat hij in de Champions Leaguewedstrijd tegen PSV niet speelt.”De aanvaller zelf houdt zich vooralsnog gedeisd. In de media horen we hem nauwelijks praten over het duel tegen zijn oude club en ook na afloop van de competitiewedstrijd tegen Liverpool was Memphis in geen velden of wegen te bekennen.Uiteraard is het verhaal van Memphis niet het enige verhaal rondom deze topper. Van Gaal keert terug in Nederland, evenals Daley Blind die voor het eerst sinds zijn vertrek bij Ajax weer een officiële wedstrijd - in clubverband - in ons land speelt. Het verleden dat beiden in Amsterdam hebben gehad zorgt ervoor dat de Eindhovense supporters, nog meer dan anders, gebrand zijn op een goed resultaat. Aanvaller Luuk de Jong, tegen Cambuur goed voor een loepzuivere hattrick heeft daar alvast alle vertrouwen in: “Manchester speelt tot nu toe nog niet denderend, dat moeten we kunnen bestrijden. Vooral in eigen huis als we het publiek achter ons hebben en met de vorm waarin we nu steken, kunnen we dinsdag wat op de mat leggen." Het Philips Stadion zal volledig uitverkocht zijn als de wedstrijd om exact 20:45 uur aanvangt.

Bookmakers

De favorietenrol die PSV’ er Luuk de Jong zijn ploeg toedicht wordt niet overgenomen door de bookmakers. De bookies zien Manchester (ondanks dat ze uit spelen) als absolute topfavoriet. Een inzet op PSV Eindhoven levert bij winst van de ploeg van Cocu dan ook een aardig zakcentje op: x 3,40. Een quotering die voor Champions League begrippen zeer hoog te noemen is, zeker omdat PSV thuis speelt. Een gelijkspel wordt nog iets hoger gewaardeerd x 3,50 en is daarmee volgens de wedkantoren het minst waarschijnlijke scenario. Een overwinning van de Mancunians wordt gemiddeld genomen beloond met een odd van x 2,10.Traditioneel gezien wordt er een Engeland heeft meest gespeeld op voetbalwedstrijden. Hierdoor zouden de quoteringen op het laatste moment nog behoorlijk beïnvloed kunnen worden en flink stijgen. Hou de actuele odds in de gaten viaonze bookmakers paginaen klik op de partner van uw keuze. Luuk de Jong: “"Ik heb veel vertrouwen en er heel veel zin in", laat hij aan Omroep Brabant weten. "Ik denk dat wij tegen alle drie de ploegen (Naast United zijn dat Wolfsburg en CSKA Moskou, red.) niet kansloos zijn. Er is een kans en dat kunnen we dinsdag direct laten zien." [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League wedstrijd PSV Eindhoven – Manchester United wordt gespeeld op dinsdag 15 september om 20:45 uur. Op dat tijdstip zal er worden afgetrapt in het Philips Stadion te Eindhoven. Sta ook aan de aftrap en zet in op jouw favoriete team via voetbalgokken.nl![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers