Champions League
28/09/2015

PSV reist af naar CSKA Moskou

PSV reist af naar CSKA Moskou
Voor PSV Eindhoven staat woensdag weer een belangrijke Champions League wedstrijd op het programma. De club van Phillip Cocu reist af naar CSKA Moskou. Tegen Manchester United, de laatst gespeelde wedstrijd van de Champions League, werd met 2-1 gewonnen door de Eindhovenaren. Een knappe prestatie, maar kan PSV dat ook in Moskou laten zien?

Phillip Cocu niet tevreden

Trainer Phillip Cocu is ondanks de knappe overwinning tegen Manchester United niet tevreden over het spelniveau van PSV. De trainer vindt dat er teveel kansen en punten blijven liggen en dat moet volgens Cocu aangescherpt worden. "Ik vind dat we constanter moeten worden en ook een hoger niveau moeten nastreven”, aldus Cocu. PSV heeft ook in de competitie al zeven punten laten liggen. "Ik vind dat we in deze fase van het seizoen al te veel verliespunten hebben.”De trainer dan ook is kritisch op het spel van de laatst gespeelde wedstrijden. "Het is niet zo dat we de hele wedstrijd door de ondergrens zijn gezakt, maar we hebben niet ons niveau gehaald. Dat moet beter.”

Geblesseerde Luuk de Jong

Het is nog onzeker of aanvoerder Luuk de Jong het duel tegen CSKA Moskou kan meespelen. De Jong raakte afgelopen weekend tegen NEC geblesseerd. Na de rust werd de spits van PSV niet meer in het veld gelaten. PSV-huurling Marcel Ritzmaier maakte een zware overtreding en bezorgde De Jong een enkelblessure. ‘’Mijn enkel is dik en er zit vocht in. Er is dus schade. Ik hoop dat het niet al te ernstig is, maar het wordt moeilijk.'' De aanvoerder werd in de rust gewisseld door Maxime Lestienne. ‘’Het had geen zin om verder te gaan met oog op rest van de week'', aldus De Jong.Van de dokter moet De Jong rust nemen dus Cocu verwacht geen beroep te kunnen doen op De Jong in het duel tegen CSKA Moskou. "Voor ons is het vervelend dat hij met een behoorlijk dikke enkel zit. Ik ga er niet vanuit dat hij de wedstrijd van woensdag haalt."

‘’Zware kluif’’

Een zware week voor de Eindhovenaren die niet alleen Luuk de Jong moeten missen. PSV speelt, voor de competitie, aankomend weekend ook tegen Ajax in Amsterdam.Na de wedstrijd tegen CSKA Moskou treft PSV in de CL de Duitse club VFL Wolfsburg. Moskou heeft de vorige wedstrijd tegen Wolfsburg met 1-0 verloren. Beide clubs zijn voor de regerende landskampioen van Nederland zeer pittig. "Het zal ook daar een zware kluif worden, maar het zijn ook hele mooie wedstrijden en uitdagingen," stelt Cocu.

Bookmakers

De bookmakers zijn het met de stelling van Cocu eens: het niveau van PSV moet omhoog. De odds voor winst voor PSV Eindhoven zijn het hoogst x 4.25. Toch hebben de Eindhovenaren tegen Manchester United behoorlijk wat laten zien. Een gelijkspel is dus ook heel goed mogelijk tegen de Russische club. Hiervoor staat een quotering van x 3.40. Mocht PSV verliezen dan worden spelers die hierop hebben ingezet beloond met een uitkering van x 1.85. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions Leaguewedstrijd CSKA Moskou – PSV Eindhoven wordt gespeeld op woensdag 30 september om 20.45 uur is de Arena Khimki. Speelt PSV weer net zo`n fantastische wedstrijd als tegen Manchester United? Voorspel en win.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers