Champions League
23/11/2015

PSV wil opnieuw stunten tegen Manchester United

PSV wil opnieuw stunten tegen Manchester United
Na de sensationele 2-1 thuisoverwinning tegen Manchester United eerder dit seizoen, gaat PSV op jacht naar een nieuwe stunt tegen de Engelse ploeg. Het team van Louis van Gaal staat met zeven punten eerste in Poule B. PSV Eindhoven bezet de tweede plaats. Net als Wolfsburg heeft het team van trainer Cocu zes punten uit vier duels verzameld in deze groepsfase.

Cocu: "Defensief zaakjes op orde krijgen"

Om een resultaat te kunnen behalen op Old Trafford zal PSV minimaal één keer moeten scoren en geen tegendoelpunten moeten incasseren. Dat scoren gaat de Eindhovenaren redelijk gemakkelijk af. Luuk de Jong is met elf doelpunten zelfs topscoorder van de Eredivisie en ook Jurgen Locadia en Oscar Pereiro pikken vrijwel elk duel wel een goaltje mee. Het probleem zit hem vooral achterin, beseft ook Phillip Cocu: "We moeten zorgen dat we defensief onze zaakjes op orde krijgen. Nu laten we twee dure punten liggen in een uitwedstrijd en daar baal ik van", zei hij zaterdagavond na afloop van de 2-2 tegen Willem II. Ook Luuk weet dat het woensdag beter moet: "We moeten overtuigender en sterker zijn. Wij willen het spel domineren, dus willen de tegenstander naar achter duwen. Dan moet je scherp dekken, zeker op internationaal niveau."Een meevaller in aanloop naar de wedstrijd in Manchester is de terugkeer van Hector Moreno. De verdediger deed afgelopen weekend niet mee in de competitiewedstrijd in Tilburg, maar is woensdag wel weer van de partij. Maxime Lestienne is nog altijd afwezig. De Belgische vleugelaanvaller was al een tijdje afwezig nadat zijn moeder plotseling overleed. Vorige keer stierf, na een lang ziekbed, ook zijn vader. Het drama is daarmee compleet voor de jonge PSV'er. Of hij dit seizoen nog in actie komt is maar zeer vraag. Voorlopig zal Lestienne niet spelen, zo verwacht men in Eindhoven.

Van Gaal: "PSV heeft al eens van ons gewonnen"

United-trainer Louis van Gaal is op zijn hoede voor onderschatting. PSV is dan weliswaar geen grote Europese topploeg, maar "ze hebben vorige keer ook van ons gewonnen", waarschuwt de oefenmeester. "Je moet al je thuiswedstrijden winnen”, vindt Van Gaal. “En het punt dat we bij CSKA Moskou haalden is heel belangrijk voor ons. Na dat resultaat zei ik dat we op schema lagen om door te gaan. Daar ben ik nog steeds van overtuigd: als we winnen gaan we door", zei hij in aanloop naar het belangrijke CL-duel.

Memphis Depay is back

PSV treft het niet, want voormalig PSV'er Memphis Depay lijkt net voor de ontmoeting met zijn oude ploeg weer op de weg terug te zijn. De aanvaller stond lange tijd buiten het elftal van Louis van Gaal, maar juist afgelopen weekend keerde Memphis terug in de basis van de Mancunians: "Ik ben blij dat ik weer eens negentig minuten heb kunnen spelen. Dat was al weer lang geleden. Hier kan ik verder mee", aldus Memphis tegenover De Telegraaf.De aanvaller was met zijn goal belangrijk voor Manchester United. "Ik had een wat vrijere rol. Er lag wat ruimte achter hun verdediging en daar hebben we van geprofiteerd. Ik denk dat we het goed hebben gedaan. Ik heb in ieder geval genoten." United won met 2-1 van Watford en lijkt klaar voor de ontmoeting tegen PSV. Van Gaal moet misschien wel noodgedwongen een beroep doen op onze landgenoot, want het wemelt van de geblesseerde spelers binnen zijn team: "We zitten in een beroerde periode wat blessures betreft”, zei Van Gaal na afloop. “En dan nu hebben we weer te maken met Jones en Herrera. Ik denk niet dat ze woensdag beschikbaar zijn."

Twijfel over inzetbaarheid Wayne Rooney

Woensdag is PSV op Old Trafford de tegenstander in de Champions League. Rooney kan dan wel terugkeren binnen de lijnen. "Rooney is ziek. Dat is eerder een kwestie van dagen dan weken. Ik verwacht dat hij woensdag zal spelen, al weet je het nooit”, aldus Van Gaal tegenover VI.Memphis neemt naar alle waarschijnlijk de positie in van de Franse aanvaller Martial. Die is nog altijd niet fit en het lijkt onwaarschijnlijk dat hij woensdag in de basis zal starten. Van Gaal: "Martial is een andere probleemgeval, met zijn voet. Het is niet zo ernstig als gemeld in de media, maar we moeten afwachten of hij tegen PSV kan meespelen."

Pre-wedstrijd quoteringen

De online bookmakers hebben in Manchester United een duidelijke favoriet gevonden voor dit duel. De odds voor een thuisoverwinning staan relatief laag: x 1,48. De noteringen vertonen echter wel een stijgende lijn, waardoor lang wachten met het plaatsen van een inzet weleens zou kunnen lonen. Een nieuwe stunt door de Eindhovenaren wordt niet verwacht en dus krijgen de echte gokkers een flinke beloning mocht dit toch gebeuren. Speculeer je op wint voor PSV, dan is de uitkering ruim zes keer zo hoog: x 6,75. In euro's: elke 25 euro levert 169 euro op!Denk je dat het duel onbeslist eindigt? Speel dan op een gelijkspel en ontvang x 4,10 je inleg als deze Champions Leaguewedstrijd inderdaad eindigt in een puntendeling. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League ontmoeting tussen Manchester United - PSVEindhoven wordt afgewerkt op woensdag 25 november 2015 om 20:45 uur in het indrukwekkende Old Trafford-stadium te Manchester. Zet nu in op de ploeg waarvan jij verwacht dat die gaat winnen en profiteer van de speciale CL-speelbonussen en acties bij de bookies die verbonden zijn aan VoetbalGokken.nl! Veel (speel)plezier.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers