Champions League
21/04/2015

Return Real Madrid – Atletico Madrid brengt beslissing in CL

Return Real Madrid – Atletico Madrid brengt beslissing in CL
De tweede wedstrijd in de kwartfinale van de Champions League tussen Real en Atletico Madrid moet de beslissing gaan brengen welke Madrileense ploeg zich mag gaan opmaken voor de halve eindstrijd. De eerste wedstrijd eindigde in 0-0 en dus liggen de kansen voor beide teams nog open.

Real blijft favoriet

Ondanks de knappe resultaten van Atletico dit seizoen en het landskampioenschap van vorig jaar blijft Real Madrid voor de buitenwereld de absolute favoriet. Het elftal staat bol van vedettes en herbergt een stortvloed aan talentvolle spelers. Dit kan overigens ook gezegd worden van stadsgenoot Atletico, maar alles wat daar gebeurt speelt zich af in de schaduw van grote broer ‘Real’. Ook bij de bookmakers is Real Madrid alweer de uitgesproken favoriet met zeer voorzichtige quoteringen bij 1X2 ligt de gemiddelde uitkering op 1,30. 

Diego Simeone: “Alles is nog open”

 De underdogpositie van Atletico is echter een gevaarlijke, want die rol van underdog ligt de ploeg goed: “'Er is nog helemaal niets gespeeld na de heenwedstrijd. We spelen tegen een erg sterke tegenstander en kijken uit naar de return. Alles is nog open”, aldus Atletico-trainer Simeone. Ook Diego Godin gelooft in de kansen voor zijn ploeg: “'Het is goed dat als je niet wint, je ook geen doelpunten incasseert. Na rust speelden we veel beter en waren we nog dicht bij een treffer. We wilden ook erg graag winnen. Ik denk dat de kansen voor beide teams om de halve finale te halen gelijk zijn. We zullen er keihard voor vechten.”Dat vechten werd in de heenwedstrijd wel heel serieus genomen door Real Madrid speler Sergio Ramos. Hij gaf een duidelijke elleboogstoot aan Mario Manduzkic, die zich met een bloedende hoofdwond aan de zijlijn moest laten behandelen. “Maar de overtreding was onbedoeld”, stelde Simeone opvallend genoeg vast. “Mandzukic is een dappere speler en kon gelukkig door.”

Tegenvallers

Beide ploegen kregen wel flinke tegenvallers te verwerken. Mario Suárez (Atlético Madrid) en Marcelo (Real Madrid) zijn er komende woensdag door schorsingen niet bij. Diego Godín liet weten dat hij blij is dat Marcelo er volgende week niet bij is aan de kant van De Koninklijke. “Iedere topspeler die ontbreekt is goed nieuws voor ons.”Voor de bookmakers lijkt het ontbreken van Marcelo niets uit te maken. Zo plaatsen de bookmakers de koninklijke voetbalclub Real Madrid wederom op het favorietenbankje: x 1,83 bij de winst van De Koninklijke uit Madrid. Als stadsgenoot Atletico de overwinning grijpt, dan grijpt iedereen die daar op gegokt heeft een mooi bedrag mee: x 4,75. Een fantastische quotering voor de regerend Spaans kampioen. Een gelijkspel wordt tenslotte met x 3,50 ook nog redelijk hoog ingeschaald. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Real Madrid – Atletico Madrid wordt op woensdag 22 april 2015 om 20:45 uur gespeeld in het Estadio Santiago Bernabéu. Wie denk jij dat er doorgaat in de UEFA Champions League? Verzilver je voetbalkennis en zet nu in op jouw favoriet![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers