Champions League
10/04/2017

Topquoteringen tijdens kwartfinale-duels Champions League

Topquoteringen tijdens kwartfinale-duels Champions League
Deze week staat helemaal in het teken van de kwartfinales van de Champions League. Een van de topwedstrijden waarin de beste pre-wedstrijdquoteringen te vinden zijn, is onder andere het Bayern MĂĽnchen van Arjen Robben tegen Real Madrid. En niet te vergeten Juventus tegen FC Barcelona het team waarin Jasper Cillessen het steeds beter lijkt te doen. Wil je de hoogst mogelijke geldbonus binnenhalen tijdens de heenwedstrijden van dit miljoenenbal? Check de pre-wedstrijdquoteringen van de bookmakers op VoetbalGokken.nl en voorspel de juiste uitslag voor jouw favoriete team of speler.

Bayern MĂĽnchen ontmoet Real Madrid

De twee topclubs die in hun eigen land de koplopers van de competitie zijn, strijden woensdag tegen elkaar in de Champions League. Bayern München start de dubbele confrontatie tegen Real Madrid in eigen stadion. Voor Arjen Robben is het een speciale ontmoeting. De aanvoerder van Oranje speelde tussen 2007 en 2009 voor Real Madrid. “Natuurlijk is het speciaal. Ik heb niet heel lang bij Real Madrid gespeeld, maar de club is onderdeel van mijn verleden”, zegt Robben volgens FC-Update. “Ik herinner het als een leuke periode, maar nu ben ik vooral bezig met de wedstrijd zelf”, blikt de buitenspeler alvast vooruit tegen een loodzwaar duel. “Als je deze prijs wilt pakken, moet je vroeg of laat iedereen kunnen verslaan”, zegt Robben nuchter. “Het wordt belangrijk om met vertrouwen en passie tegen Madrid te spelen en de strijd met onze eigen speelstijl aan te gaan. Je moet vanaf het begin kunnen zien dat wij voor de winst gaan”, zegt Robben dat afgelopen weekend met 4-1 won van Borussia Dortmund.  “We hebben genoeg redenen om vertrouwen te hebben. Tegen Dortmund speelden we vanuit ons hart. We hebben een grote rivaal onze wil opgelegd. We zijn klaar voor het duel met Madrid. We zijn deze maand super. We creëren legio kansen en stralen veel plezier uit”, aldus Robben.

Wedstrijdoverzicht

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane heeft voor dit heenduel twee geblesseerde spelers uit de verdediging in de lappenmand liggen. Real kan alleen over Sergio Ramos en Nacho beschikken als centrale verdedigers. Raphael Varane kampt al een tijdje met een spierblessure, maar nu is ook Pepe langdurig geblesseerd. Afgelopen weekend viel Pepe in de wedstrijd tegen Atletico Madrid, al na 25 minuten uit na een botsing met Toni Kroos. De medische staf gaf aan dat de 34-jarige verdediger twee ribben heeft gebroken en meespelen tegen Bayern dus echt niet gaat.Maar ook Bayern Munchen heeft topspelers op de bank zitten wegens blessureleed. Het Duitse team van trainer Carlo Ancelotti mist doelman Manuel Neuer (kuitblessure) en topschutter Thomas Muller die door een enkelblessure op de bank plaats moet nemen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Bayern Munchen - Real Madrid

De pre-wedstrijdquoteringen voor deze wedstrijd zijn als volgt ingedeeld. Winst van Bayern Munchen staat genoteerd op x 1.76 keer de inleg. Wint Real Madrid de heenduel in Munchen? Dan staat er x 4.60 keer het ingelegde bedrag klaar. De odd voor een gelijkspel staat op x 3.85.

Juventus start thuis tegen FC Barcelona

Nog een spectaculair Champions Leagueduel is Juventus tegen FC Barcelona. De Italiaanse koploper van de Serie-A. Juv-trainer Massimiliano Allegri maakt zich geen zorgen dat het FC Barcelona in de kwartfinale al treft. “Ik wil ook benadrukken dat Juventus-Barcelona in de kwartfinale van de Champions League geen bijzonder evenement is. Het moet normaal zijn”, zegt de coach volgens de Telegraaf. Juventus werd vorig jaar in de knock-outfase al uitgeschakeld. “We zijn de laatste jaren regelmatig in deze positie gekomen. We hadden vorig jaar gewoon pech, omdat we direct tegen Bayern München lootten”, aldus Allergi dat met FC Barcelona zeker geen zwakker team zal treffen.Het FC Barcelona van doelman Jasper Cillessen liet afgelopen zaterdag dure punten liggen in de LaLiga. De Catelanen verloren met 2-0 van Malaga en dat terwijl koploper Real Madrid de stadsderby tegen Atletico Madrid met 1-1 gelijkspeelde. Hiermee maakt het team van trainer Luis Enrique een valse start in deze Champions Leagueweek. Wellicht vergroot deze nederlaag wel de kansen voor Cillessen om zijn opwachting te maken als eerste doelman?Twee jaar geleden stonden de teams nog tegenover elkaar in de finale van de Champions League. FC Barcelona won met 1-3 van De Oude Dame. FC Barcelona-speler Ivan Rakitic opende in de vierde minuut het duel met een rake treffer. Alvaro Morata scoorde pas na de rust het tegendoelpunt voor Juventus. Luis Suarez kraakte de wedstrijd met zijn doelpunt is de 68ste minuut. En Neymar zorgde voor de kers op de taart door in de 97ste minuut het laatste doelpunt van de finale te scoren.

Wedstrijdoverzicht

Het aantal geblesseerde spelers valt voor beide teams nog te overzien. Bij FC Barcelona zijn verdediger Aleix Vidal en de twee middenvelders Rafinha en Arda Ruran wegens blessureleed niet te selecteren. Juventus heeft met middenvelder Marko Pjaca een speler door een blessure langs de zijlijn staan. De aanvallers Moise Kean en Mario Mandzukic zijn waarschijnlijk op tijd wedstrijdfit te krijgen.Pre-wedstrijdquoteringen voor Juventus - FC BarcelonaDe bookmakers maken het duel tussen de 'oude dame' Juventus en grootmacht FC Barcelona nog extra spannend door de pre-wedstrijdquoteringen gelijkmatig in te delen. Oftewel: De bookies kunnen geen overduidelijke winnaar aanwijzen en hebben in dit Champions League duel geen uitgesproken favoriet! Het kan dus alle kanten op. Denk jij aardig in te kunnen schatten welke ploeg dit duel wint, dan kan je een aardige klapper maken met een weddenschap op dit duel.Bij de bookies staat winst voor Juventus genoteerd op x 2.60 keer de inleg. Een uitzege van FC Barcelona krijgt een quotering van x 2.80 mee. Voor een gelijkspel hanteren de bookies met x 3.25 de hoogste odd van deze match.Speel verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Champions League-wedstrijd Juventus – FC Barcelona wordt gespeeld op dinsdag om 20:45 uur in Turijn. Bayern München – Real Madrid spelen een dag later en beginnen ook om 20:45 uur in de Allianz Arena te München. Durf je de gok aan om deze topduels juist te voorspellen?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers