Finale Copa America Brazilië tegen Peru

Dit bericht delen
4 juli 2019     3 REACTIES

In het Braziliaanse Maracanã in Rio de Janeiro wordt zondagavond de finale van de Copa America gehouden. De finalisten zijn thuisland Brazilië en Peru. Beide landen hebben een knappe overwinningsreeks achter de rug in dit Zuid-Amerikaanse toernooi en willen dat bekronen met de hoofdprijs. TOTO geeft Brazilië de meeste kans op het winnen van de eindstrijd, maar de Peruaanse ploeg zal het daar niet mee eens zijn. Hoe dan ook, het wordt een felbevochten finale in de Copa America 2019!

Bondscoach Brazilië: “Team goed voorbereiden op finale tegen Peru”

Brazilië speelde dit toernooi al eerder tegen Peru. In de groepsfase kwamen de twee landen elkaar ook al tegen en waren het de Kanaries die met 0-5 winst de Peruaanse ploeg versloeg. Aan het eind van het WK-toernooi kunnen de zaken heel anders gaan lopen en dat weet de Braziliaanse bondscoach Tite. “Dat was een van onze beste wedstrijden van het toernooi, maar we spelen nu de finale en dan moet alles binnen het team goed zijn voor een goede prestatie. We zijn hier om de finale te winnen”, zegt Tite tegen de Braziliaanse media.

“Vertrouwen in goede afloop”

Peru was in de groepsfase zwak tegenover het Braziliaanse voetbalteam, maar heeft zich gedurende het toernooi versterkt. Tite heeft de Peruaanse ploeg dan geanalyseerd. “Voetbal is een spel dat moet worden voortzetten zoals we dat het hele toernooi al doen. We moeten ons voorbereiden op alle situaties en doorgaan in hetzelfde tempo, want dat is ons kenmerk. Dat geeft ons ook nu weer het nodige vertrouwen”, aldus de bondscoach van Brazilië.

Bondscoach Peru: “Finale is totaal anders”

Peru had het moeilijk in de groepswedstrijd tegen de Kanaries, maar het team van bondscoach Ricardo Gareca heeft zich niet laten afstrepen. Gareca en zijn mannen staan in de finale van de Copa America en daar zijn ze trots op. “We moesten door moeilijke tijden, maar hebben op onze krachten wel de finale bereikt. We waren in staat om een grote tegenspoed te overwinnen, waaronder de harde nederlaag tegen Brazilië in de groepsfase. Maar dit is het einde van het toernooi, de finale. Dat is totaal anders dan de groepsfase. Nu zijn we hier alleen nog maar om de finale van de Copa America ook echt te gaan winnen”, aldus Gareca tegenover de Braziliaanse media.

H2H

De eerste wedstrijd in de Copa America werd al begin vorige eeuw gespeeld. Uruguay heeft door de jaren heen de meeste gouden medailles weten te veroveren en wordt gevolgd door Argentinië (veertien). Brazilië komt op de derde plaatst in beeld met acht hoofdprijzen. Peru staat pas zesde na twee keer gewonnen finales op de Copa America. De Brazilianen hebben de laatste gouden mediale in 2007 veroverd. Voor Peru is dat al wat langer geleden: in 1975. De twee Zuid-Amerikaanse landen speelden in 2016 ook tegen elkaar op dit toernooi. Toen was Peru met 0-1 nog te sterk voor Brazilië, maar of dat zondag weer gaat lukken is de grote vraag. Vooral omdat de Brazilianen als gastheer van deze editie het merendeel van de publiek achter zich zal hebben staan.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Brazilië – Peru

De pre-wedstrijdquoteringen voor de finale van de Copa America zijn bij de online bookmakers hoog als Brazilië niet binnen de reguliere speeltijd wint. Een zege van Peru levert met een odd van x 9.50 in het 1X2 spelsysteem de hoogste beloning op. Voor een gelijkspel hanteert TOTO momenteel een quotering van x 4.75 keer uw inleg. Eindwinst van de Braziliaanse ploeg staat op x 1.33 keer je speelbedrag ingeschaald.

De finale van de Copa America 2019 Brazilië – Peru wordt gespeeld op zondag 7 juli om 22:00 uur in het Jornalista Mário Filho stadion te Maracanã. Wordt Brazilië na twaalf jaar weer de winnaar van de Copa America of wordt het Peru die zondag met de beker omhoog zwaait? Wordt ook winnaar bij TOTO en laat de juiste voorspelling is op het totoformulier!


Reacties

weddens...
5 juli 2019

Wie het laatst lacht, lacht het best ;) Dat wordt Peru!

5 maanden geleden

goalkeeper
7 juli 2019

Brazilië speelt thuis. Dat geeft ze een flinke boots! Ik speel op de Kanaries.

5 maanden geleden

asvdopper
7 juli 2019

Gelijkspel en dan gaat Brazilie aanvalluh!! B)

5 maanden geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

11 december 2019     1 REACTIE

PSV toch weer favoriet in Europa League bij de bookmakers

Komende donderdag mag PSV proberen het Europa League avontuur van dit seizoen positief af te sluiten door thuis te wi...

Lees meer
11 december 2019     1 REACTIE

Man United tegen AZ toetje voor reeds geplaatste Alkmaarders

Komende donderdag mag AZ zich gaan opmaken voor misschien wel de mooiste beloning van het goede spel tot nu toe: Het ...

Lees meer
11 december 2019     0 REACTIES

Feyenoord vecht in Porto voor laatste kans in Europa League

Aankomende donderdag wordt het voor Feyenoord nog even nagels bijten. De Rotterdammers hebben nog een piepkleine kans...

Lees meer
9 december 2019     0 REACTIES

Ziyech schiet Ajax naar volgende ronde voor 20,00 (!) kee...

Ajax speelt dinsdag in de Champions League tegen Valencia. Er zijn nog altijd geen beslissingen gevallen in groep H, ...

Lees meer
Eerlijke informatie
Altijd up-to-date
De beste bonussen
Win strategieën