Eredivisie
01/11/2018

Aantrekkelijke odds in Eredivisie voor Ajax vs. Willem II

Aantrekkelijke odds in Eredivisie voor Ajax vs. Willem II
Het zijn drukke tijden voor de topclubs in Nederland. Komend weekend mag Ajax weer aan de bak in de Eredivisie als Willem II uit Tilburg op bezoek komt. Het duel volgt twee dagen na de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles (3-0 winst) en drie dagen voor de Champions Leaguewedstrijd uit bij Benfica. Toch zal Ajax het alles aan gelegen zijn om te winnen, want koploper PSV lijkt kwetsbaar naar de bekeruitschakeling, terwijl de Amsterdammers op de alle fronten nog goed meedoen. Bovendien treft het in Willem II een ploeg die zeer moeizaam draait. Wat is jouw voorspelling voor het Eredivisieduel Ajax – Willem II?

Erik ten Hag: “Goede gevoel vasthouden tegen Willem II”

Ajax beleefde alweer een goede week. Een 3-0 in de Klassieker op Feyenoord en een simpele bekeroverwinning zorgen ervoor dat de Amsterdammers het maximale rendement hebben gehaald uit de wedstrijden van deze week. Een zege op Willem II zou het plaatje compleet maken, zeker met het oog op de komende CL-wedstrijd tegen Benfica. Ten Hag: “We hebben een geweldige week achter de rug. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten, maar we moeten vooral vast blijven houden aan het goede gevoel en dat meenemen naar zaterdag als Willem II wacht. Ook daar kunnen we weer vertrouwen tanken”, aldus Ten Hag.

Ten Hag: “Tadic speelt zaterdag weer mee”

Vanwege liesproblemen ontbrak spits Dusan Tadic afgelopen woensdag in de selectie van de Amsterdammers. Volgens Ten Hag doet de goaltjesdief zaterdag tegen Willem II wel weer mee bij Ajax: “Ik verwacht dat hij komend weekeinde weer kan spelen”, blikt hij voor de camera van FOX Sports vooruit op de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Willem II.

Donny van Beek: “Niet met transfernieuws bezig, wel met Willem II”

Middenvelder Donny van Beek was één van weinige basisspelers die afgelopen woensdag in de beker wél in actie kwam. Hij wordt in de media veelvuldig in verband gebracht met AS Roma, maar Van de Beek is niet bezig met Italiaans leren. Hij wil presteren met en bij Ajax. “Er komen zulke belangrijke wedstrijden aan voor Ajax dat ik mij daar niet mee bezig hou. We gaan nu rusten en op naar zaterdag als Willem II langskomt. Daar kunnen we ons beter op focussen”, aldus Van de Beek bij Veronica Inside.

Trainer Willem II: “We kunnen het Ajax lastig maken”

In de Eredivisie lukt het Willem II maar niet om een overwinning te boeken. De eerste wedstrijd werd met 5-0 gewonnen van Heracles Almelo, maar daarna lukten het de Tilburgers niet om nog te winnen, maar Willem II-trainer Adrie Koster houdt de moed erin nu zijn ploeg naar Amsterdam afreist. “Wij kunnen het elke tegenstander lastig maken, dus ook Ajax”, is zijn reactie in het Brabants Dagblad.

“Ajax is Ajax, Willem II is Willem II”

Koster heeft overigens zelf ook een verleden in Amsterdam. In 2007 was hij zelfs hoofdtrainer van Ajax, hij kan dus goed vergelijken wat de verschillen zijn tussen Willem II ‘het Ajax van het Zuiden’ en de Amsterdammers: “Het heeft niet zoveel zin om clubs met elkaar te vergelijken. Ajax is Ajax en Willem II is Willem II. Deze club is mooi genoeg van zichzelf”, aldus de Tilburgse hoofdcoach op Voetbalprimeur.nl.

Fran Sol: “Nu kunnen we aan Ajax denken”

Willem II topscoorder Fran Sol wilde per se niet aan de wedstrijd tegen Ajax denken voordat het bekerduel tegen Spakenburg (5-0 winst voor Willem II). Was afgewerkt. “Nu kunnen we aan Ajax denken”, zegt de spits na afloop van de bekerwedstrijd. “We hebben de laatste tijd soms goed gespeeld en soms zijn we wat ongelukkig geweest. Maar we krijgen steeds meer vertrouwen en kunnen we het pad van de zeges weer vinden. We willen het publiek en de andere teams in de Eredivisie laten zien waar we toe in staat zijn”, aldus de strijdlustige goalgetter.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Ajax – Willem II

De bookmakers zijn enorm gul bij de wedstrijd van Ajax in Amsterdam. Vooral winst van de Tilburgers levert je veel op. Mocht Willem II stunten in de Arena, dan wordt je inleg x 29.00 (!) keer uitbetaald. Nog een hoge odd staat er genoteerd voor een gelijkspel x 10.50 keer het speelbedrag. Wint Ajax ook dit duel? Vul dan een 1 in, in het 1X2 spelsysteem en ontvang je inleg x 1.08 keer retour als de Amsterdammers ook echt aan het langste eind trekken.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisiewedstrijd Ajax Amsterdam – Willem II wordt gespeeld op zaterdag 3 november om 20:45 uurin de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Durf je te spelen op een mogelijke stunt van Willem II of speel je save en zet je in op winst van Ajax?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers