Eredivisie
09/04/2015

Ajax gaat in Almelo op zoek naar eerherstel

Ajax gaat in Almelo op zoek naar eerherstel
Na de zeperd tegen FC Utrecht (1-1) gaat Ajax komende zaterdag op zoek naar eerherstel. Het duel tegen Heracles Almelo zal dan gewonnen moeten worden, is dat niet het geval dan zorgen de Amsterdammers er bovendien voor dat PSV vervroegd aan zijn kampioensfeest kan beginnen.

Zwak Ajax snakt naar einde van het seizoen

Op paaszondag liet Ajax tegen Utrecht maar bar weinig zien van de kwaliteit die deze ploeg in huis heeft. Het enige wat echt duidelijk werd - nadat er na 90 minuten 1-1 op het scorebord stond – is dat Ajax snakt naar het einde van dit seizoen. Het was een zwaar seizoen voor trainer Frank de Boer en zijn spelers. Goede momenten in Champions League en Europa League werden afgewisseld met dieptepunten (5-0 verlies tegen Vitesse, red.) en veel blessureleed.Voordat Ajax alles weer op de rit had was de vogel (PSV, red.) allang gevlogen en was een vijfde landstitel op rij onmogelijk geworden. Dat Ajax over een goed team beschikt liet het nog even zien in de wedstrijd die men vorige maand speelde tegen PSV. Ajax won dit simpel en de deur naar een eventueel kampioenschap stond weer op een kier. Zeker toen Feyenoord ook won van de Eindhovenaren zal menig Amsterdammer met een schuin oog weer de ranglijst hebben bekeken en hoop hebben gekoesterd op een nieuw feest aan het einde van dit seizoen. Die hoop bleek ongegrond. Ajax liet tegen Utrecht zien niet meer te geloven in een wonder. Het team liep uitgeblust over het veld, kon te weinig creëren en was inspiratieloos.

Heracles: ‘Stunten tegen Ajax’

De wedstrijd tegen Heracles zal hierdoor alles behalve gemakkelijk zijn voor de Amsterdammer, want de ploeg uit Almelo heeft nog alles om voor te strijden. Heracles is nummer 15 uit de Eredivisie en plek zestien betekent nacompetitie. NAC Breda staat momenteel op de gevreesde 16e plaats en heeft slechts 2 punten minder dan Heracles. De club van trainer John Stegeman zit vol zelfvertrouwen na de wint tegen FC Dordrecht 2-3 en heeft dit mede te danken aan de man of the match Bryan Linssen. Hij scoorde twee keer en heeft na lange tijd laten zien dat hij iets bij te dragen heeft aan Almelo. Bryan zegt hierover: “Een gunstige uitslag als je het mij vraagt. Nu blijft het nog een beetje bij elkaar en anders loopt Excelsior verder weg. Dat neemt niet weg dat we het zelf moeten doen. We moeten nog naar NAC en wie weet kunnen we zondag tegen Ajax al voor een stuntje zorgen. We hebben nog vijf finales te gaan”, zo besluit Linssen. Winst op Ajax zou de ploeg uit Almelo dan zeer goed uitkomen.

Bookmakers zetten in op eerherstel van AFC Ajax

Het wonder waar ze in Almelo op hopen: winnen van Ajax wordt door de bookmakers niet ondersteund. Zij geloven nog altijd in de winstkansen voor de Amsterdammers en plaatsen die ploeg als uitgesproken favoriet. Winst van Heracles levert daardoor het meeste op: x 4,00. Een gelijkspel is al bijna evenveel waard: x 3,80. Winst Ajax dat krijgt de gokker slechts x 1,75 uitgekeerd als daarop is ingezet. De tip van voetbalgokken.nl is om hierop eens te spelen via de half time/full time strategie of te kiezen voor een handicap-gok. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Heracles Almelo – Ajax Amsterdam wordt op zaterdag 11 april 2015 om 20:45 uur gespeeld in het Polman Stadion in Almelo. Kan Ajax de moed nog bij elkaar rapen om van het strijdlustige Heracles te winnen? Doe mee en voorspel![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers