Eredivisie
17/11/2014

Ajax maakt opwachting tegen Heerenveen

Ajax maakt opwachting tegen Heerenveen
Ajax vervolgt de competitie aanstaande zaterdag thuis tegen Heerenveen. In de week dat enkele spelers van Ajax in dienst van Oranje speelden, was een onderbreking ingelast voor de nationale competities. Ajax won in de laatste wedstrijd van en uit bij Cambuur. De grote broer van Cambuur: Heerenveen komt nu op bezoek in de Arena. Kan Ajax in het spoor blijven van PSV?

Ajax in goede doen in de Eredivisie, Milik maakt indruk

Het gaat de laatste weken goed met Ajax in de competitie. Na de overtuigende winst op Dordrecht (4-0) won Ajax de uitwedstrijd tegen Cambuur ook met ruime cijfers. Opvallend is de vorm waarin spits Milik verkeert. De van Bayer Leverkusen gehuurde aanvaller maakte in zes duels vijf doelpunten, waarvan twee in de wedstrijd tegen Cambuur. Een flinke opsteker voor Ajax, dat de afgelopen seizoenen niet kon beschikken over een echte goaltjesdief. Mocht Milik de lijn doortrekken en goals blijven maken voor Ajax, dan behoort de titel voor topscorer van de Eredivisie tot de mogelijkheden.

Heerenveen in een herfstdip, laatste zege Friezen in september

Heerenveen behaalde in de laatste drie duels slechts twee punten. De Friezen begonnen goed aan het seizoen, maar kennen nu een mindere periode. Nadat van Twente werd verloren, speelde Heerenveen gelijk tegen Go Ahead Eagles in eigen huis. In september won Heerenveen voor het laatst thuis tegen PSV, daarna wisten de Friezen niet meer te winnen in de competitie. Kan Heerenveen in de lastige uitwedstrijd tegen Ajax wel winnen en zo weer de aansluiting vinden met de subtop in de Eredivisie? [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Ajax – Heerenveen wordt op zaterdag 22 november 2014 om 20.45 uur gespeeld. Wat wordt het? Denk jij dat Ajax de huidige vorm door kan trekken en zo in het spoor van koploper PSV te blijven? Of kan Heerenveen eindelijk weer eens winnen in de competitie door de huidige landskampioen in eigen huis te kloppen?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers