Eredivisie
27/11/2014

Ajax op bezoek in Den Haag bij ADO

Ajax op bezoek in Den Haag bij ADO
Ajax wacht een hete middag in het Kyocera Stadion in Den Haag waar het ADO Den Haag ontmoet. Traditioneel heeft Ajax het lastig in Den Haag, maar gezien de huidige vorm van ADO lijkt Ajax hoe dan ook de torenhoge favoriet. ADO verloor vorige week van concurrent Heracles, terwijl Ajax in de Arena afrekende met Heerenveen. Kan Ajax in het spoor blijven van PSV of zelfs profiteren van een misstap van de lijstaanvoerder?

Ajax verliest van PSG in CL

Waar Ajax wat gelukkig won van Heerenveen in de competitie, was het de mindere tegen PSG in de Champions League. De Amsterdammers hadden op basis van de eerste helft en fases in de tweede een gelijkspel verdiend. Een goal van Zlatan en een late goal van Cavani gooide echter roet in het eten, waardoor Ajax afdroop. Ondanks een prima goal van Klaassen verliet Ajax Parijs met lege handen en lukte het Ajax weer niet om verder te bekeren in de CL. Het vecht nu voor de laatste kans in de Europa League in de volgende wedstrijd tegen Nicosia.

ADO loopt tegen de lamp in Almelo

ADO begon in de wedstrijd tegen Heracles voortvarend en kwam al vroeg op voorsprong in Almelo. Nog voor rust stelde Heracles echter orde op zaken door maar liefst drie keer te scoren. Daar kwam in het tweede verblijf geen verandering meer in, waardoor ADO drie kostbare punten verspeelde aan een concurrent. Een flinke domper voor de huidige nummer 15, ook omdat Ajax nu op bezoek komt in de Den Haag. De punten tegen de huidige kampioen zijn dus broodnodig. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie wedstrijd ADO Den Haag – Ajax wordt op zondag 30 november 2014 om 12.30 uurgespeeld. Hoe denk jij dat de wedstrijd verloopt? Kan ADO stunten in het eigen Kyocera Stadion, of is het Ajax dat zich na de verliespartij in de CL kan herstellen tegen ADO en de achtervolging op PSV kan voortzetten? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers