Eredivisie
05/12/2014

FC Twente op bezoek bij het zwalkende Vitesse

FC Twente op bezoek bij het zwalkende Vitesse
FC Twente zal het in de lastige uitwedstrijd tegen Vitesse moeten doen zonder topscorer Luc Castaignos. De spits van de Tukkers onderging onlangs een operatie aan zijn rechteroog en moet de komende 4 wedstrijden toekijken. Trainer Alfred Schreuder noemt het wegvallen van Castaignos een “forse aderlating” voor zijn ploeg die momenteel 4e staat met evenveel punten als Feyenoord en AZ.

Vrije val Vitesse

Vitesse heeft heel andere problemen. De Arnhemmers pakten in de afgelopen 5 competitiewedstrijden slechts 3 punten en moeten oppassen voor een vrije val op de ranglijst. Trainer Peter Bosz en zijn elftal staan nu op de 11e positie. Bij winst op Twente blijven ze in het spoor van de ploegen die net boven Vitesse staan, bij verlies zullen de Arnhemmers vooral angstig omlaag moeten kijken.

Cruciaal duel

Winst is voor beide ploegen dus van groot belang. FC Twente verloor vorige week voor het eerst in 2 jaar (!) een thuiswedstrijd en zal ondanks het gemis van Luc Castaignos op eerherstel azen. Vitesse wil een (vorm)crisis voorkomen en moet thuis echt punten gaan pakken om niet nog verder af te zakken op de ranglijst. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het Eredivisie duel tussen Vitesse – FC Twente wordt op zondagmiddag 7 december 2014 om 16.45 uur gespeeld. Het duel zal beginnen met het loslaten van de strijdlustige Zeearend ‘Hertog’ als clubsymbool van Vitesse. Wie wordt de jager en wie de prooi in het Gelredome?[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers