Eredivisie
26/09/2014

Heerenveen volgende horde voor PSV

Heerenveen volgende horde voor PSV
Afgelopen week won PSV afgetekend met 4-0 van het gepromoveerde Cambuur. Zonder Memphis Depay slaagden de Eindhovenaren er toch in overtuigend te winnen van de Friezen, die aan een opmars bezig waren. Heerenveen werd in Kerkrade te kijk gezet door Roda JC, dat er met de overwinning vandoor ging. Kan PSV de koppositie behouden door Heerenveen te verslaan?

PSV wint ook zonder geblesseerde Depay

PSV lijkt met de huidige selectie de beste papieren te hebben voor de titel in de Eredivisie. Toch ging er een schok door Eindhoven toen Memphis Depay met een van pijn vertrokken gezicht naar de kant moest twee weken geleden. Memphis staat met een hamstringblessure enkele weken langs de kant en zal moeten toekijken hoe PSV het zonder hem er van af brengt. Ook Wijnaldum lijkt geheel zijn draai te hebben gevonden in Eindhoven. De oud-Feyenoorder speelde de afgelopen seizoenen wisselvallig in Eindhoven en leek niet te kunnen aarden in de lichtstad. Na het WK in Brazilië, lijkt de belofte toch te zijn ingelost en laat hij zien van grote waarde te zijn voor PSV. Luuk de Jong begint ook warm te draaien bij PSV. Hij opende tegen Cambuur de score en staat inmiddels op drie treffers in de Eredivisie. Na een mislukt Duits avontuur is het aan De Jong om zich opnieuw in de Eredivisie te bewijzen.

Nederlaag bij Roda smetje op goede seizoensstart Heerenveen

Heerenveen presteert goed in het begin van het seizoen. De nederlaag bij Roda JC was dan ook een smetje op de goede seizoensstart van Heerenveen. In het Abe Lenstrastadion wacht Heerenveen echter een zware klus. PSV leek immers weer ouderwets op stoom tegen de eeuwige rivaal Cambuur. Het is aan Heerenveen om Wijnalbum en De Jong af te stoppen in eigen stadion en gebruik te maken van de aanvallende impulsen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']Het duel SC Heerenveen - PSV Eindhoven wordt op zondag 28 september 2014 om 16:30 uur gespeeld.Wat denk jij? Kan PSV de koppositie behouden door op eigen kracht te winnen van Heerenveen in het Abe Lenstrastadion? Of weet Heerenveen zich na de domper tegen Roda JC weer te herstellen en langzaamaan weer naar boven kijken? Speel mee en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers