Eredivisie
18/10/2018

Hoge odds tijdens PSV tegen FC Emmen in Eindhoven

Hoge odds tijdens PSV tegen FC Emmen in Eindhoven
Na de enerverende interlandperiode met Oranje wordt dit weekend de Eredivisie weer opgepakt. In Eindhoven ontvangt koploper PSV zaterdagavond FC Emmen. De Eindhovenaren willen verder uitlopen op aartsrivaal Ajax en FC Emmen lijkt op voorhand de ideale kandidaat om het puntenaantal op te schroeven. De club uit Drenthe hoopt vooral de schade te beperken tegen het dit seizoen trefzekere PSV, een punt overhouden aan het duel in Brabant zou in Emmen al gevierd worden als een overwinning. Mensen die op een puntendeling hebben ingezet zullen dan ook euforisch van vreugde zijn, want de quoteringen voor een gelijkspel zijn werkelijk waar torenhoog, om maar te zwijgen over de uitkeringen bij winst van FC Emmen.

Mark van Bommel: “Onverstoorbaar toewerken naar zaterdag”

Met 24 punten in de tas en vijf punten voorsprong op eerste achtervolger Ajax kan PSV met een gerust hart toewerken naar de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Voor de interlandbreak werd er thuis al ruim gewonnen van VVV Venlo: 4-0. Trainer Mark van Bommel verwacht ook thuis tegen FC Emmen geen puntverlies te gaan leiden. “Ik wil altijd winnen, dus ook van FC Emmen. We gaan doen wat we altijd doen en hopelijk zorgt dat ook nu weer voor drie punten”, aldus Van Bommel. Dat PSV vier dagen later tegen Tottenham Hotspur voor de derde Champions Leaguewedstrijd in het Phillips stadion ontvangt moet volgens Van Bommel geen probleem zijn voor het jonge elftal. “We werken ook nu weer onverstoorbaar naar het duel van zaterdag toe”, zo zegt Van Bommel bij PSV-TV. De oefenmeester merkt dat zijn spelers vooral genieten: “Ze staan met plezier op het veld. Dan ben je ook als coach aan het genieten.”

Érick Gutiérrez: “Als ik zaterdag tegen Emmen de kans krijg, probeer ik die te pakken”

In de selectie van Van Bommel heeft Érick Gutiérrez nog geen basisplaats kunnen veroveren. De Mexicaanse middenvelder werd afgelopen zomer voor een miljoenenbedrag naar Eindhoven gehaald, maar heeft nog geen negentig minuten achtereen gespeeld voor zijn nieuwe club. De voorkeur van Mark van Bommel op het middenveld gaat steeds naar het succesvolle trio Jorrit Hendrix-Pablo Rosario-Gastón Pereiro. Gutiérrez hoopt tegen Emmen speelminuten te mogen maken, want de kans is groot dat de trainer enkele sterkhouders rust gaat geven in de aanloop naar de belangrijke Champions Leaguewedstrijd tegen The Spurs. “Ik heb begrip voor mijn huidige rol bij PSV. Het gaat goed en ook op het middenveld laten mijn collega's zich zien. Ik blijf zelf hard werken en als ik zaterdag tegen Emmen de kans krijg, probeer ik die te pakken”, zegt Gutiérrez in het Eindhovens Dagblad.

Dick Lukkien: ”Tegen PSV is elk punt een bonuspunt”

Het gepromoveerde FC Emmen liet voor de duels van Oranje tegen Duitsland en België al belangrijke punten liggen. Thuis tegen Fortuna Sittard werd het 3-3 en FC Emmen-trainer Dick Lukkien had dat met de komende wedstrijd tegen de koploper graag anders gezien. “Als we die duels hadden gewonnen dan we gewoon in het linkerrijtje gestaan. Qua puntenaantal ben ik gewoon heel ontevreden. We hadden met drie punten meer naar Eindhoven moeten gaan. Van het punterverlies heb ik langer gebaald dan anders, omdat het zo enorm onnodig was. In de wedstrijd tegen PSV is elk punt een bonuspunt”, aldus de trainer bij RTV Drenthe.

Lukkien: “Kjell keept gewoon tegen PSV”

Voor de eerste reis in de clubgeschiedenis naar het Philips Stadion in Eindhoven neemt Lukkien zijn jonge keeper Kjell Scherpen mee. De 18-jarige doelman speelde afgelopen week mee met Oranje Onder 19. “Voor de mensen die het willen weten: Kjell keept gewoon tegen PSV. Hij is er even tussenuit geweest. Ik denk dat dat ook goed is voor hem. Even in een andere omgeving en daar weer presteren en van daaruit pakken we hier de draad weer op”, besluit de trainer zijn voorbeschouwing op komend weekend.

Wedstrijdoverzicht

De geblesseerde spelers van bij beide teams te overzien. Mark van Bommel heeft met Daniel Schwaab een belangrijke speler aan de kant staan door een blessure. Bij zijn collega’s in Emmen zijn Reuven Niemeijer en Nicklas Pederson out omdat ze kampen met (langdurig) blessureleed.

Pre-wedstrijdquoteringen voor PSV Eindhoven – FC Emmen

De bookmakers hebben voor deze wedstrijd de pre-wedstrijdquoteringen zeer hoog ingeschaald. Een stunt van FC Emmen in Eindhoven levert je maar liefst x 25.00 (!) keer je speelbedrag op. Mocht de ploeg van Mark van Bommel voor het eerst dit competitieseizoen punten verspillen door een gelijkspel te spelen, dan wordt je inleg hierop x 10.50 keer beloond. Voor een thuiszege van PSV staat een odd van x 1.09 keer de inleg genoteerd.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisiewedstrijd PSV Eindhoven – FC Emmen wordt gespeeld op zaterdag 20 oktober om 18:30 uur in het Phillips stadion te Eindhoven. Haal de hoogst mogelijke beloning uit deze negende speelronde van de Eredivisie door de uitslag van dit duel in de Brabantse lichtstad goed te voorspellen via VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers