Eredivisie
02/07/2015

Oefenwedstrijd: AFC Ajax – Dynamo Moskou

Oefenwedstrijd: AFC Ajax – Dynamo Moskou
Voor de vierde keer sinds 2010 kiest Ajax ervoor zijn tenten op te slaan in de Oostenrijkse bergen. De Ajacieden verblijven om precies te zijn in het dorp Neustift (in de buurt van Innsbruck), waar het komende zaterdag tegen Dynamo Moskou zal aantreden. Het duel is de eerste in een serie oefenwedstrijden richting het nieuwe seizoen van de Amsterdammers. VoetbalGokken.nl blikt vooruit.

Terugkeer Heitinga

De meeste spelers weten al wat ze te wachten staat tijdens die traditionele trainingskamp in de bergen. Zoals elk jaar zijn er ook nieuwkomers binnen de selectie: Vaclav Cerny en Mauro Savastano dit keer. Zij maken voor het eerst kennis met trainingen van Frank de Boer. Voor ex-international John Heitinga is het trainingskamp een ‘road down memory lane’. Heitinga keerde deze zomer terug naar Amsterdam, nadat zijn verblijf in het buitenland niet langer succesvol bleek. De centrale verdediger hoopt in het seizoen ‘van eerherstel’ de Amsterdammers aan een nieuwe landstitel te helpen. Vorig week vrijdag was Heitinga voor het eerst in Ajax-tenue te bewonderen, toen de selectie het – alweer – traditionele rondje door het Amsterdamse Bos liep.

"Ik voel me beresterk en heb er zin in!"

Tijdens dat rondje liep ook Mitchell Dijks mee. De door Ajax opgeleide linksback werd afgelopen seizoen verhuurd aan respectievelijk SC Heerenveen en Willem II. Op verzoek van de huidige technische staf keert Dijks dit jaar terug op het oude nest: ““Toen Ajax zich meldde, wist ik meteen: ik wil terug,” deelt Dijks op het digitale thuis van de club waar hij terugkeert. Hij hoopt nu wel uit te groeien tot basiskracht, iets wat tijdens zijn eerste periode bij het eerste elftal niet lukte.“Ik was nog te jong om alles goed te beseffen. Ik was er niet honderd procent mee bezig en ook niet fit. Dat is nu compleet anders,” belooft de 22-jarige Dijks. “Ik voel me beresterk en heb er echt zin in. Nu kan ik laten zien wat ik kan.”

Moskou vlak voor competitiestart

Dynamo Moskou speelt het oefenduel in voorbereiding op de Russische Premier League. Op 17 juli speelt de ploeg van onder meer Franco Douglas en Alexander Buttner zijn eerste competitieduel. Tegenstander is dan Zenith St. Petersburg. Het is voor Dynamo dan ook van groot belang een goede pot op de mat te leggen tegen Ajax.Ook Davy Klaassen neemt het duel tegen de Russen direct al heel serieus. De middenvelder is herstelde van een buikblessure en moet dit seizoen de strijd aangaan met de van AZ overgekomen Nemanja Gudelj. Klaassen is klaar voor die strijd en wil tegen Dynamo Moskou direct ‘knallen’: “Het afgelopen seizoen was een grote teleurstelling. Dit jaar willen we kampioen worden en veel beter spelen. Vol gas."

"Dit jaar willen we kampioen worden!"

Vorig jaar stond Klaassen vaak geposteerd als controlerende middenvelder. Met de komst Gudelj als aanjager lijkt het erop dat hij volgend seizoen op zijn vertrouwde plekkie gaat spelen, als aanvallende middenvelder. Of dat op tien zal zijn, moet in de voorbereiding – die begint met de wedstrijd tegen Dynamo Moskou - duidelijk moeten worden.

Wedden op Ajax

Ajax weddenschappen zijn over het algemeen winstgevend omdat Ajax meestal wint en daarom zijn de quoteringen voor het wedden op Ajax over het algemeen laag. Echter maken ‘vele kleine beetjes’ een heleboel en als je het afsluiten van weddenschappen op de Amsterdamse club ook zo ziet dan kan een aantal gokjes toch een aardig bedrag opleveren. Op een quote van bijvoorbeeld x 1.65 voor winst van Ajax pak je 65 cent voor elke ingelegde euro. Dit is gelijk aan 65% pure winst. Je kunt ook met een hoog risico wedden door bijvoorbeeld 1000 euro in te leggen. In dat geval pak je ineens 650 euro bij winst van Ajax. Je kan ook bij de diverse online wedkantoren verschillende weddenschappen afsluiten en daarmee je risico spreiden. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd AFC Ajax – Dynamo Moskou wordt gespeeld op zaterdag 4 juli om 16:00 uur in de Tiroler Kematen. Weet jij wie dit duel gaat winnen of weet je nu al wat de uitslag gaat worden? Zet dan nu in via onze officiële partners en ontvang direct fraaie bonussen![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers