Eredivisie
22/04/2015

PEC Zwolle tegen Ajax Amsterdam

PEC Zwolle tegen Ajax Amsterdam
PEC Zwolle ontmoet dit weekend Ajax in het IJsseldelta stadion in Zwolle. Normaal is dit een wedstrijd waar in de Overijsselse hoofdstad naar uitgekeken wordt, maar momenteel zit PEC met de gedachte meer bij de bekerfinale tegen FC Groningen. Voor Ajax geldt dat er dit seizoen niet veel meer te winnen valt.

PEC Zwolle

De Zwollenaren kijken dus vooral uit naar de bekerfinale die op 3- mei wordt gespeeld in De Kuip in Rotterdam. PEC wil net als vorig jaar de KNVB Beker in handen krijgen en gaat daar ook vol voor strijden tegen hun Noordenburen uit Groningen.Toch is voor de ploeg van trainer Ron Jans het belangrijk om in de Eredivisie de zevende plek vast te houden. Hiermee plaatst Zwolle zich voor de play-offwedstrijden voor Europees voetbal. Mocht PEC de beker niet winnen, dan zijn ze in Zwolle ook aangewezen op die play-off. Bekerfinalist FC Groningen staat met vier punten achterstand op de achtste plaats en kan de play-off ticket voor Zwolle dus nog makkelijk afpakken. Afgelopen weekend wisten de Zwollenaren tegen Heracles Almelo de punten niet binnen te halen. Ze verloren daar toch enigszins verrassend met 2-0. Van Ajax winnen zal voor PEC dus enorm goed uitkomen om het gat tussen FC Groningen groter te maken. Trainer Ron Jans: "De bekerfinale speelt bij mij nog geen rol, ook niet in het achterhoofd. Als je goed wilt spelen in de finale moet je in de wedstrijden daarvoor ook goed spelen. Bovendien willen we meer dan vijftig punten halen, daarvoor hebben we dus nog minstens vier punten nodig."

Ajax definitief op de tweede plaats

De Amsterdammers zijn in rouw nu de landstitel officieel naar PSV is gegaan. Velen gaven al aan dat Ajax geen goed seizoen heeft gehad. Ook tegen NAC Breda heeft Ajax een slechte wedstrijd gespeeld (0-0) waardoor de supporters het elftal na afloop op een fluitconcert trakteerde. Feyenoord bracht de Amsterdammers nog een beetje goed nieuws: door te verliezen van GO Ahead Eagles (0-1) is Ajax zo goed als zeker verzekerd van de tweede plaats. Voor de club van Frank de Boer een schrale troost, want voor iedereen met een Rood-Wit hart is dit een seizoen om zo snel mogelijk te vergeten.

Bookmakers geloven nog in Ajax

Het scheelt allemaal niet veel, maar de bookmakers verwachten een overwinning van Ajax, zo geven de bookmakers een quotering van x 2.00. Met een inzet voor de club van Frank de Boer krijg je het dubbele uitgekeerd. Een gelijkspel is voor de bookmakers het meest onwaarschijnlijk. Met x 3.60 wordt je inzet bijna verviervoudigd. Mochten de Zwollenaren deze wedstrijd winnend afsluiten en de punten in eigen huis houden dan wordt dit beloond met een uitkering van x 3.50. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd PEC Zwolle – Ajax Amsterdam wordt op zondag 26 april 2015 om 14:30 uur gespeeld in het IJsseldelta stadion. Weet PEC Zwolle in de aanloop naar de bekerfinale de punten te pakken tegen treurend Ajax? Of laten de Amsterdammers nog één keer zien waarom ze de afgelopen vier jaar kampioen zijn geworden? Voorspel de uitslag goed en win![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers