Eredivisie
13/03/20196 reacties

PSV Eindhoven uit bij VVV Venlo in Eredivisie

PSV Eindhoven uit bij VVV Venlo in Eredivisie
Voor PSV Eindhoven staat er komende zondag een uitwedstrijd op het programma van de Eredivisie. Het team van trainer Mark van Bommel gaat op bezoek bij VVV Venlo. De Venlose club staat keurig netjes in de middenmoot. PSV moet zijn hoofd koel houden en gaat in Venlo haar koppositie verdedigen. Ajax Amsterdam komt door winst op PEC Zwolle weer er dichtbij. VoetbalGokken.nu blikt vooruit naar deze wedstrijd op zondag.

Mark van Bommel: “VVV is fysiek heel sterk”

PSV Eindhoven begint zondag aan de 26ste speelronde van de Eredivisie. De Eindhovenaren gaan daarvoor naar VVV Venlo. Het team van trainer Mark van Bommel probeert de koppositie vast te houden door drie punten mee te nemen uit Limburg. Het gat met Ajax is immers nog maar twee punten. Van Bommel verwacht dat zijn elftal de punten niet cadeau gaat krijgen in Venlo: “Ze hebben een elftal dat fysiek sterk is, op die kwaliteit kunnen ze altijd terugvallen”, zegt de trainer van PSV op de clubwebsite.

“Wordt gewoon moeilijke wedstrijd”

De VVV-spelers hebben dit seizoen in totaal 32 doelpunten gemaakt  en kregen er 43 tegen. Van Bommel: “Ze scoren zelf niet zoveel, maar het is wel een heel degelijk elftal. Het wordt gewoon een moeilijke wedstrijd zondag, dat weet iedereen”, zo zegt de trainer van PSV.

Luuk de Jong: “Komende zondag op deze voet verder gaan”

Dat Ajax dichterbij is gekomen door winst op PEC Zwolle (2-1) is ook Luuk de Jong niet ontgaan. De wedstrijd in Venlo maakt dat extra belangrijk, want de tegenstander, direct na de EK-kwalificatie-wedstrijden van Oranje, is Ajax uit. “Nu staan we twee punten los. Dat is voetbal, hè. Daarin kan van alles gebeuren. Dat maakt het ook mooi”, zegt De Jong die met de 2-0 overwinning op NAC en Excelsior 0-2 hoopt op een derde opeenvolgende overwinning. “Komende zondag willen we in ieder geval op deze voet verder gaan”, aldus de aanvoerder van PSV tegen Fox Sports.

Maurice Steijn: “Wordt een pittige wedstrijd”

Afgelopen weekend won VVV Venlo na drie verloren wedstrijden op rij eindelijk weer eens een wedstrijd. Excelsior moest er in Venlo aan geloven (0-1) zonder dat VVV-trainer Maurice Steijn langs de lijn te zien was. Jay Driessen verving de trainer wegens ziekte, maar naar verwachting is Steijn zondag weer van de partij. De trainer staat klaar voor de komst van de koploper, maar beseft dat het een zware wedstrijd wordt voor zijn ploeg. “PSV heeft natuurlijk niet voor niks 64 punten behaald. Ze spelen goed voetbal, met opkomende backs, veel beweging, technisch goed, ja, dat wordt een pittige tegenstander”, aldus de trainer.

VVV-doelman Lars Unnerstall: “Puntverlies tegen ons niet beslissend voor kampioenschap”

Ook VVV-doelman Lars Unnerstall hoopt op een goede dag tegen de ploeg uit Eindhoven. “Als PSV hier gelijkspeelt of verliest, is dat echt niet dé reden dat ze geen kampioen worden”, zegt de Duitser in het Algemeen Dagblad. Unnerstall wil een goede beurt maken bij PSV, want de doelman wordt gelinkt als mogelijke opvolger voor Jeroen Zoet die Eindhoven aan het eind van dit seizoen lijkt te verlaten. “Een grote club, een kans om je te onderscheiden. Ik speel voor VVV en ik wil punten pakken voor VVV. Ik wil gewoon spelen zondag”, aldus de nuchtere Unnerstall bij VP.

Statistieken

Het laatste bezoek van PSV in Venlo was in oktober 2017. In die wedstrijd werden er heel wat doelpunten gemaakt. De PSV’ers maakten er vijf tegenover twee van Venlo. In seizoen 2014/2015 en 2016/2017 speelde VVV in de Jupiler League (tegenwoordig Keuken Kampioen Divisie genaamd).In 2012 bezocht PSV de Limburgse club dus pas weer. Met 0-6 winst van de Eindhovense ploeg werd VVV compleet weggespeeld. Een thuisoverwinning van VVV in eigen stadion is dus ver te zoeken. Een gelijkspel is dat overigens niet: tweemaal in de afgelopen tien jaar. In 2011 werd het 3-3 het Covebo stadion – De Koel en ook in 2008 werden de punten door 1-1 eerlijk verdeeld.

Pre-wedstrijdquoteringen voor VVV Venlo – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijdquoteringen bij de bookmakers rijzen de pan uit voor de wedstrijd in Venlo. Een thuisstunt van VVV wordt met x 8.75 keer de inleg het hoogst beloond in dit duel. In het 1X2 spelsysteem staat een gelijkspel genoteerd op x 5.45 keer het speelbedrag. Voor een zege van PSV keert TOTO x 1.28 keer de inleg uit.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie-wedstrijd VVV Venlo – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 17 maart om 12:15 uur in het Covebo stadion – De Koel te Venlo. Blijft PSV nog een week aan kop staan of weet VVV de koploper af te remmen? Vul bij TOTO in wat jouw voorspelling is voor deze wedstrijd en maak kans op leuke geldprijzen!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers