Eredivisie
07/11/2014

PSV gaat op bezoek bij laagvlieger Heracles

PSV gaat op bezoek bij laagvlieger Heracles
Koploper PSV gaat in de twaalfde speelronde van de Eredivisie op bezoek in Almelo. Daar speelt het tegen Heracles, dat een zeer teleurstellend seizoen tot dusver kent. PSV daarentegen is weer goed op dreef en wint met overtuiging haar wedstrijden. Kan PSV de drie punten meenemen naar Eindhoven in de laatste wedstrijd van de speelronde op zondag?

Impuls PSV door terugkeer Depay

Een flinke opsteker voor PSV is toch wel de terugkeer van Memphis Depay. De vedette van PSV maakte onlangs zijn rentree in de Europa League en was direct belangrijk met een goal. Ook in de Eredivisie zorgde Depay voor de enige en winnende treffer tegen ADO Den Haag afgelopen weekend. In de wedstrijd tegen ADO had PSV het lastig toen het met 10 man kwam te staan. ADO was desondanks niet bij machten om het PSV echt lastig te maken en daarom bleef een Haags doelpunt tot het eindsignaal uit.

Heracles pakt drie punten tegen Go Ahead Eagles

Heracles weet sinds vorig weekend weer wat winnen is. Tegen concurrent Go Ahead Eagles werd de winst uit het vuur gesleept. Dankzij de 3-1 zege verliet de club uit Almelo de laatste plaats en schoof het een positie door naar nummer 17. Nog steeds staat Heracles in de gevarenzone en zal het er alles aan doen om tegen PSV een goed resultaat neer te zetten.

Pakt PSV de volle buit?

Sinds de nederlaag tegen PEC Zwolle verloor PSV niet meer in de competitie. Ook tegen Heracles is de verwachting dat de Eindhovenaren met de volle buit Almelo zullen verlaten en zo het gat met de concurrenten op in ieder geval op nummer 2 Ajax op vier punten kunnen houden. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Heracles – PSV wordt op zondag 9 november 2014 om 16.45 uurgespeeld. Wat wordt het? Denk jij dat PSV een gemakkelijke middag tegoed gaat in Almelo, of kan het weleens heel anders aflopen voor PSV? Heracles weet in ieder geval weer wat winnen is na de winst tegen Go Ahead, wellicht kan de club uit de achterhoek de stijgende lijn ook tegen de koploper doortrekken.[/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers