Eredivisie
19/11/2014

PSV hervat competitie tegen Groningen

PSV hervat competitie tegen Groningen
Koploper PSV reist komende zondag af naar het hoge Noorden. In Groningen is de plaatselijke FC de tegenstander van de Eindhovenaren. PSV maakt tot dusver een solide indruk en ondanks dat niet elke wedstrijd even sprankelend is, wordt er vaak wel gewonnen. In de laatste speelronde boekte PSV een zakelijke overwinning op Heracles. Groningen verloor van PEC Zwolle en zal thuis willen winnen tegen de koploper.

PSV maakt een solide indruk en stevent af op winterkampioenschap

In het tweede seizoen van trainer Cocu ziet het er een stuk rooskleuriger uit dan vorig seizoen. Voor de winterstop was PSV al kansloos voor de titel en leken de Eindhovenaren af te stevenen op een plaats in de middenmoot. Dit seizoen beschikt PSV over een goede selectie en presteert de ploeg van Cocu ook naar behoren. Met vier punten voorsprong op Ajax doet PSV ook een serieuze gooi naar de titel, die al sinds vier jaar een prooi is voor rivaal Ajax. De invloed van Memphis Depay is in Eindhoven merkbaar. Het grootste talent van de Eredivisie neemt zijn ploeg steeds vaker op sleeptouw en pikt zijn doelpunten mee, inmiddels staat de Moordrechtenaar op negen goals. Ook Wijnaldum is van grote waarde dit seizoen, het WK heeft hem zelfvertrouwen gegeven en dit betaalt zich uit in de competitie.

Wisselvallig Groningen laat punten liggen tegen Zwolle

Bij Groningen gaat het allemaal wat minder. In de laatste wedstrijd voor de interlandonderbreking was PEC Zwolle met 2-0 te sterk. De wisselvalligheid van Groningen is terug te zien op de ranglijst. De Groningers staan op een tiende plek, bij winst op PSV kan Groningen wel stijgen. De nummers tien tot en met 6 staan dicht bij elkaar. In de Euroborg zal Groningen met ziel en zaligheid strijden om het PSV in elk geval lastig te maken. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie wedstrijd Groningen – PSV wordt op zondag 23 november 2014 om 12.30 uurgespeeld. Wat denk jij? Kan PSV de koppositie in Groningen versterken? Of profiteert Ajax dit weekend van een misstap van de Eindhovenaren in de Euroborg? Speel mee en wie weet win jij met je inzet![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers