Eredivisie
27/02/20196 reacties

PSV vecht in Eredivisie voor koppositie bij Excelsior Rotterdam

PSV vecht in Eredivisie voor koppositie bij Excelsior Rotterdam
Koploper en regerend landskampioen PSV wankelt, maar de ploeg van trainer Mark van Bommel staat nog altijd bovenaan in de Eredivisie. Om die positie te behouden – twee punten voorsprong op eerste achtervolger Ajax – zal er zaterdagavond op Woudestein gewonnen moeten worden van Excelsior. Lukt het PSV om weer eens een overtuigende zege op het scorebord te zetten of weet Excelsior de vinger ook op de zere plek te leggen en de Eindhovenaren nieuw puntverlies toe te brengen? Laat je TOTO-voorspelling nu achter bij VoetbalGokken!

Mark van Bommel: “Excelsior wil altijd voetballen”

PSV-trainer Mark van Bommel probeert de rust te bewaren in het altijd zo gemoedelijke Brabant, maar de stress en spanning is duidelijk voelbaar. Zowel op als buiten het veld. Na de 1-1 tegen Feyenoord in Eindhoven, treft zijn elftal dit weekend opnieuw een Rotterdamse ploeg. Zaterdagavond is Excelsior de tegenstander en die valt niet te onderschatten, zo stelt Van Bommel vast: “Excelsior wil altijd voetballen. Dat biedt mogelijkheden, maar daarin schuilt ook direct het gevaar omdat ze altijd een voetballende oplossing zoeken mag je als tegenstander nooit verslappen.”De puntendeling tegen Feyenoord baart hem geen zorgen voor het restant van dit seizoen: “Nee, wij gaan geen reactie tonen, maar gewoon hetzelfde doen als we altijd doen. Het is niet zo dat we ineens alles gaan omgooien”, zegt hij op de website van PSV. “De resultaten zijn niet goed, maar we staan nog steeds twee punten voor op Ajax. Daarmee is de situatie identiek aan zes wedstrijden geleden toen het verschil ook twee punten bedroeg. Je kan het dus ook positief bekijken”, aldus Van Bommel.

Denzel Dumfries: “We raken niet in de war”

Verdediger Denzel Dumfries speelde enkele seizoenen geleden zelf nog in Rotterdam, bij Sparta. Via Heerenveen belandde hij bij PSV en het Nederlands elftal. De ster van Dumfries is snel gerezen en dat heeft hem zoveel vertrouwen gegeven dat er van paniek absoluut geen sprake is. Dumfries trekt dan ook met een goed gevoel richting Excelsior: “Het zou raar zijn om in de war te raken, terwijl je bovenaan staat. We gaan gewoon verder met wat we moeten doen en dat is wedstrijden winnen. Het is nog een lang seizoen en het wordt ongetwijfeld een mooie titelstrijd”, vertelt hij bij Voetbalprimeur.

Luuk de Jong: “Elke wedstrijd vol gas”

PSV-spits en topscoorder in de Eredivisie Luuk de Jong kon tegen Feyenoord geen potten breken. Toch is er bij hem ook geen sprake van enige vorm van paniek. “Er zijn nog elf wedstrijden te spelen, te beginnen die tegen Excelsior. We gaan proberen deze voorsprong te behouden. We moeten elke wedstrijd vol gas geven en zorgen dat we geen schade meer oplopen”, aldus een duidelijk gemotiveerde De Jong bij Fox Sports.

Trainer Excelsior: “PSV zal zeer gedreven zijn”

Adrie Poldervaart weet dat zijn ploeg de underdog zal zijn, maar wellicht valt er tegen het kwetsbare PSV nu wel iets te rapen? “Zeker na die 1-1 zullen ze een goed resultaat willen neerzetten”, verwacht hij. “PSV is altijd al zeer gedreven, maar het puntverlies in eigen stadion tegen Feyenoord zullen ze als motivatie meenemen naar Woudestein”, zo filosofeert hij.

Statistieken

Ondanks de tegenvallende resultaten bij PSV is er dus nog geen stress bij de Eindhovenaren, althans dat beweren ze zelf. Kijkend naar de historische resultaten tegen Excelsior is het logisch dat er voor komende zaterdag in elk geval weinig angst is. PSV wint zijn wedstrijden bij Excelsior over het algemeen vrij gemakkelijk, al zien we vooral geen grote uitslagen als PSV in eigen stadion speelt. Afgelopen seizoen bijvoorbeeld werd het 1-2. Mattheij maakte een eigen doelpunt en Hirving Lozano de 0-2. Nadat Koolwijk in de 2e helft 1-2 maakte werd het nog spannend, maar de Brabanders behielden hun voorsprong.In 2016 won PSV tweemaal 1-3 bij Excelsior en in 2015 eindigde het in 2-3. De laatste keer dat PSV niet won op Woudestein was in 2007. Toen werd het 0-0. Een overwinning op PSV wist Excelsior in de laatste decennia nooit te boeken. Wellicht zaterdag een primeur?

Pre-wedstrijdquoteringen voor Excelsior Rotterdam – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijdquoteringen van bookmaker TOTO zijn als volgt ingedeeld. Een overwinning van Excelsior wordt in het 1X2 spelsysteem met x 11.00 keer de inleg het hoogst beloond door de bookies. Ook een gelijkspel zorgt met een gemiddelde uitkering x 6.70 keer je speelbedrag voor een hoge uitkering. Een uitzege van PSV wordt natuurlijk het meest verwacht. De odds voor Eindhovense winst staan met x 1.19 keer het ingelegde speelbedrag op een normale hoogte.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie-wedstrijd SBV Excelsior Rotterdam – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 2 maart om 19:45 uurop Woudestein in Rotterdam Kralingen. Kan PSV zijn twee punten voorsprong op Ajax behouden door van Excelsior te winnen of is ook deze Rotterdamse ploeg niet van plan het kampioenschap naar Eindhoven te laten gaan? Laat TOTO weten wat jouw voorspelling is en zet vandaag nog in op het Eredivisieduel Excelsior Rotterdam – PSV Eindhoven!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers