Eredivisie
18/04/20196 reacties

PSV zet alles op alles voor winst tegen ADO Den Haag

PSV zet alles op alles voor winst tegen ADO Den Haag
Zondag 21 april staat PSV tegen ADO Den Haag op het programma in de Eredivisie. Voor PSV is het de kunst om deze wedstrijd te winnen, al zal het vrijwel zeker afhankelijk zijn van de prestaties van Ajax een dag eerder, wil het nog kampioen kunnen worden. Met nog vier wedstrijden te gaan zal het enorm lastig worden om het doelsaldo nog op te krikken en op basis daarvan kampioen te worden. Wat verwachten de bookmakers van deze strijd aanstaande zondag?

Mark van Bommel: “Tegen ADO willen we blijven afjagen”

Voor PSV is het simpel: Er moet gewoon gewonnen worden. Werken aan het doelsaldo zal voor de ploeg waarschijnlijk niet meer genoeg zijn en dus moet men hopen op een misstap van Ajax. Zowel PSV als ADO konden zich in alle rust voorbereiden op het duel en zullen dus uitgerust aan de aftrap verschijnen.De druk ligt daarbij bij PSV, dat moet winnen. Dat weet ook PSV-trainer Mark van Bommel: “Tegen ADO willen we blijven afjagen, net zoals we in de vorige wedstrijd tegen hen deden. We willen constant druk blijven uitoefenen op ADO, met het hele team.” Voor PSV is het wellicht een voordeel dat tegenstander ADO eigenlijk nergens meer voor voetbalt.

Alfons Groenendijk: “Misschien valt er wel iets te halen bij PSV”

ADO staat momenteel elfde en is eigenlijk al uitgespeeld in deze competitie. Het gat met de zevende plek is te groot om nog te dichten, gezien de concurrentie, en dus zijn de play-offs buiten bereik. Daarentegen hoeft de club zich ook geen zorgen meer te maken over degradatie, want ook dat verschil is inmiddels te groot, dit keer in het voordeel van de Hagenezen.Bij de club is het relatief rustig en kan het terugkijken op prima overwinningen op FC Utrecht en AZ, terwijl trainer Alfons Groenendijk zijn contract verlengde. Hij kijkt uit naar het duel met PSV: “We zijn effectief de laatste weken. Soms moesten we in overlevingsmodus, maar dat is uitstekend ingevuld door de jongens. We moeten tegen PSV laten zien dat we niet voor niets van AZ en Utrecht hebben gewonnen. Misschien valt er wel iets te halen tegen hen.”

Puntverlies is dodelijk

Bij puntverlies voor PSV zal de titel ongetwijfeld naar Amsterdam gaan, maar PSV heeft dit seizoen al meerdere malen laten zien dat het een achterstand weet om te buigen en dus toont de ploeg veel veerkracht. In Eindhoven is het team van Mark van Bommel het echter aan zijn stand verplicht om te winnen. ADO kan daarentegen vrijuit spelen en zal zich ongetwijfeld niet willen wegzetten als kanonnenvoer voor PSV.

Blessures

Bij PSV ontbreken spits Maxi Romero en reserve-doelman Yannick van Osch, terwijl Ryan Thomas het hele seizoen al geblesseerd is. ADO kan geen beroep doen op Ricardo Kishna en Giovanni Troupee.

Statistieken

PSV verloor dit seizoen slechts tweemaal, maar speelde daarnaast te vaak gelijk, waardoor de Eindhovenaren nu op doelsaldo tweede staan. Het zal niet liggen aan de thuiswedstrijden: Die werden dit seizoen in de competitie allemaal gewonnen; alleen Feyenoord wist gelijk te spelen en zo een punt te pakken. Den Haag pakte slechts drie overwinningen in de laatste tien uitwedstrijden en dus zullen de Hagenezen een zware partij tegemoet gaan.

Pre-wedstrijdquoteringen voor PSV Eindhoven – ADO Den Haag

De pre-wedstrijdquoteringen van de TOTO zijn duidelijk, wat heet: Een overwinning voor ADO lijkt onmogelijk, gezien de quotering daarvoor met x 18,75 erg hoog uitpakken. Een zege van PSV betaalt dan ook slechts x 1,12 keer de inleg uit. De odds voor een gelijkspel liggen met x 9,35 een stuk hoger.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Eredivisie-wedstrijd PSV Eindhoven – ADO Den Haag wordt op zondag 21 april om 16:45 uur gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. Zal PSV ook deze thuiswedstrijd weten te winnen of weet ADO toch voor een stunt te zorgen? Speel vandaag nog mee bij de TOTO!Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers