Eredivisie
01/04/2015

Vitesse ontmoet FC Groningen in Gelredome

Vitesse ontmoet FC Groningen in Gelredome
Het paasweekend moet nog beginnen als Vitesse het opneemt tegen FC Groningen. Geen paashaas in Arnhem maar wel: zeearend Hertog. Nadat hij zijn vlucht door het stadion heeft gemaakt zullen beide clubs 90 minuten lang hard knokken om zodoende een plaatsje hoger te komen. Dat is voor zowel Vitesse als FC Groningen nog goed te doen, dus voor beide ploegen valt er nog veel te winnen (en te verliezen).

Play Off ticket voor Vitesse dichtbij

Dit seizoen staan er voor Vitesse nog drie thuiswedstrijden op het programma tegen namelijk: FC Dordrecht, FC Utrecht en dit weekend dus FC Groningen. De Arnhemmers staan op dit moment op de 4e plek en zijn daardoor goed op weg om de play-offs te mogen spelen. De Arnhemmers kunnen zelfs nog omhoog kijken, want zelf plaats drie is nog mogelijk. Met slechts 4 punten achterstand op Feyenoord (dat AZ treft dit weekend) liggen er nog zeker kansen voor de club van trainer Peter Bosz om te stijgen op de ranglijst.

Davy Pröpper

Het duel zal ongetwijfeld nog steeds een speciale lading hebben voor Davy Pröpper. Het had maar weinig gescheeld of de middenvelder had tegenwoordig zijn wedstrijden voor FC Groningen gespeeld. Twee jaar terug heeft hij meerdere gesprekken met de club uit het Noorden gevoerd.Pröpper kwam dat seizoen nauwelijks aan de bak in Arnhem. De middenvelder voelde zich daar zo slecht over dat hij besloot een sportpsycholoog in te schakelen. "Ik was teleurgesteld, kwaad. Schreeuwen en schelden deed ik niet. Zo ben ik niet. Er was alleen geen perspectief", vertelt de spelmaker bij VI.Uiteindelijk koos Pröpper ervoor om te vertrekken naar FC Groningen, een transfer die op het laatste moment afketste. "Ik heb gesprekken gevoerd met FC Groningen. Ze haakten op het allerlaatste moment af. Ze wilden me niet kopen, alleen huren. Ik hoop dat ze daar nu spijt van hebben. Nu weet ik niet hoe het bij andere clubs is, maar ik kan me niet voorstellen dat het ergens zo onrustig is geweest als bij Vitesse."Op dit moment zal hij niet erg rouwig zijn om die beslissing, want Vitesse 5e terwijl FC Groningen op de elfde plaats het rechterrijtje aanvoert. De Bookmakers kiezen partij voor de nummer 5 en pakken keihard uit bij wist voor de Groningen. Een gok op winst van de uitploeg levert 8x de inleg op als de ‘Grunningers’ daadwerkelijk met de 3 punten naar huis gaan. Een gelijkspel levert nog altijd een mooi x 5,50 notering op. Terwijl winst voor Vitesse wordt beloond met 1,33 per ingezette euro. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd Vitesse Arnhem – FC Groningen wordt op zaterdag 04 april 2015 om 18:30 uur gespeeld in het Gelredome in Arnhem. Voorspel de wedstrijd en begin je paasweekend goed met mooie geldprijzen via VoetbalGokken.nl![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers