Eredivisie
22/08/20194 reacties

VVV op bezoek bij FC Utrecht in stadion Galgenwaard

VVV op bezoek bij FC Utrecht in stadion Galgenwaard
In de Eredivisie worden de wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en AZ verschoven zodat de ploegen zich geheel kunnen richten op het kwalificeren in de Champions League of Europa League. Geen topploegen dus die dit weekend, maar er blijven gelukkig nog mooie wedstrijden over waar TOTO de pre-wedstrijdquoteringen extra in het zonnetje van heeft gezet. EĂ©n van die duels is FC Utrecht dat VVV Venlo dit weekend op bezoek krijgt in de Galgenwaard.

John van den Brom: “We weten wat er tegen VVV gevraagd wordt”

John van den Brom heeft al nieuwe trainer van FC Utrecht een bliksem start gemaakt in de Eredivisie 2019 - 2020. De eerste twee duels – tegen ADO Den Haag 2-4 en PEC Zwolle 3-1 - werden overtuigend in winst omgezet. Ook bij Feyenoord in Rotterdam wist FC Utrecht er met een 1-1 gelijkspel goed vanaf te komen. Van den Brom en zijn team zijn er dan ook klaar om deze mooie reeks thuis tegen VVV uit Venlo voort te zetten. “Mijn ploeg heeft vertrouwen en weet wat er tegen VVV gevraagd wordt: focus, concentratie en geduld”, zegt de trainer voorafgaand aan de wedstrijd in de Galgenwaard.

“VVV speelt vanuit gesloten organisatie”

Van den Brom weet als geen ander dat de wedstrijden tegen VVV niet gemakkelijk zijn. “Want VVV speelt vanuit een erg gesloten organisatie. Het is heel lastig om daar doorheen te spelen, terwijl ze ondertussen zelf loeren op een snelle uitbraak, maar we hebben een goed beeld van VVV gekregen en hebben ons tactisch plan voor zondag klaar”, aldus de trainer die de ploeg uit Venlo dus goed heeft geanalyseerd.Een voordeel voor Van den Brom is dat hij zijn team kan versterken met twee spelers die terugkeren van een blessuretijd. De aanvallers Adrián Dalmau en Jean-Christophe Bahebeck trainden deze week al volledig mee en lijken op tijd fit te zijn op de thuiswedstrijd tegen de Limburgse formatie.

Robert Maaskant: “Keihard getraind voor FC Utrecht”

VVV Venlo heeft afgelopen weekend een loodzware thuiswedstrijd gehad. Ajax kwam op bezoek in De Koel en de Limburgers verloren met 1-4 van de Amsterdammers. Desondanks vond trainer Robert Maaskant dat zijn team zich knap staande hield. “We zijn op de goede weg”, zegt Maaskant over zijn ploeg die zondag tegenover het team van Van den Brom komt te staan. “Deze week spelen we de wedstrijd tegen FC Utrecht en de spelers hebben er keihard voor getraind”, aldus de VVV-trainer die in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen RKC Waalwijk de tot nu toe enige drie punten in de huidige competitie wist binnen te slepen.

“Er zal een gretig VVV staan”

Voor de trainer is het dan ook belangrijk om na twee verloren wedstrijden (Ajax 1-4 en Sparta 4-1) weer eens drie punten te scoren. “Dit is een belangrijke wedstrijd. Ik weet dat er zondag een zeer gretig VVV zal staan. We moeten er volle bak staan”, zo besluit Maaskant zijn voorbeschouwing op het duel in en tegen Utrecht.

Versterking VVV

VVV gaat zich versterken met de ervaren Engelse middenvelder Lee Cattermole. De 31-jarige Cattermole speelde tien seizoenen voor Sunderland en is momenteel op de proef bij de club. Hoogstwaarschijnlijk zal de Brit zondag tegen Utrecht al mogen spelen. Maaskant: “Dat is een serieuze optie. Het is bijzonder dat een club als VVV aan dat soort kaliber speler kan komen. Dat zou voor ons een enorme versterking zijn”, besluit de VVV-coach.

Statistieken

In de Galgenwaard heeft FC Utrecht over het algemeen weinig te vrezen van VVV. De Limburgers hebben er de laatste jaren niet Ă©Ă©n keer de volle buit weggekaapt, maar vorig jaar augustus kwamen de Venlonaren ineens verrassend uit de hoek. Het werd toen 1-1. Een gelijkspel was voor het laatst voorgekomen aan het begin van seizoen 2009/2010 (2-2) en tussentijds was Utrecht thuis telkens de baas over VVV met resultaten als 1-0 in 2017, 2-1 in 2013, 4-2 in 2012 en 3-2 in 2010. In 2008 liet VVV zich van hun beste kant zien. De Limburgers rekende toen met maar liefst 1-4 overtuigend af met de Domstedelingen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor FC Utrecht – VVV Venlo

Bij TOTO staan de pre-wedstrijdquoteringen voor de wedstrijd in de Galgenwaard zeer hoog ingeschaald. Winst van VVV Venlo staat met x 10.00 keer je inleg zeer hoog ingecalculeerd. Dit is dan ook de hoogste odd van dit duel. Maar wees niet getreurd, een gelijkspel levert je met x 5.25 keer de inleg ook een heel aardige geldbonus op. Heeft Utrecht volgens jou de beste papieren? Vink dan op het TOTO-formulier een 1 aan bij het 1X2 spelsysteem en ontvang je speelbedrag x 1.28 keer terug als de medekoploper van de Eredivisie ook van VVV weet te winnen.
De Eredivisie-wedstrijd FC Utrecht – VVV Venlo wordt gespeeld op zondag 25 augustus om 14:30 uur in de Galgenwaard te Utrecht. Verwacht je dat de thuisploeg de drie punten binnen de muren houdt of weet VVV een stunt uit te halen in Utrecht? Speel vandaag alvast mee en pak de hoogste odds die past bij jouw voorspelling.

De beste Online Bookmakers