Eredivisie
15/04/2015

Wordt PSV Eindhoven dit weekend kampioen!?

Wordt PSV Eindhoven dit weekend kampioen!?
PSV kan dit weekend kampioen worden tegen SC Heerenveen. Elk jaar is er één die de tegenstander moet zijn in de kampioenswedstrijd. Dit keer zijn het de Friezen van SC Heerenveen die het decor mogen vormen voor de hoofdrolspelers: PSV . De club uit Eindhoven staat met tien punten torenhoog boven Ajax, die tweede staat. Als Ajax verliest of gelijk speelt van NAC Breda dan kunnen de Eindhovenaren het feestkostuum uit de kast halen, ongedacht het resultaat in deze wedstrijd. Voor Heerenveen is het belangrijk hun zesde plek te verdedigen met het oog op Europees voetbal, dus ook de Friezen ook enkel als decor willen dienen is maar zeer de vraag.

PSV na zeven jaar weer kampioen

Het ziet ernaar uit dat het dit weekend dan toch eindelijk weer eens gaat gebeuren. PSV Eindhoven wordt kampioen. Het is inmiddels al zeven jaar geleden dat de club van Phillip Cocu op de `platte kar` door de straten van de Brabantse stad heeft mogen rijden. Het is voor Phillip de eerste keer dat hij als trainer van PSV het kampioenschap mag gaan vieren.Voor PSV is het belangrijk om de match tegen SC Heerenveen te winnen. Ajax staat tweede en kan bij winst op NAC Breda nog roet in het eten gaan gooien door het kampioenschap met minimaal een weekje uit te stellen.

SC Heerenveen is levensgevaarlijk

Voor SC Heerenveen is de buit wel binnen maar de club heeft nog ambitie om de vierde plaats te halen. Sowieso mogen zij de play-off spelen voor de Europa League. PEC Zwolle staat met twee punten verschil op de zevende plaats. De club van trainer Dwight Lodeweges zal er alles aan doen om deze plek nog iets op te krikken. Maar dat is niet het enige. Heerenveen wil het feestje in Eindhoven dwars zitten. Dwight: “Ik ben levensgevaarlijk, Kijk uit!”“Wij komen onze huid zo duur mogelijk verkopen”, benadrukt de Heerenveen-coach. “Mijn jongens spelen tegen de aankomend kampioen van Nederland, in het Philips Stadion. Om dat feestje te verstieren is prachtig. Zoiets zit in ieders sporthart. Dat hoort ook zo. Een sportman haat verliezen”, aldus de trainer.

Voor de bookmakers wordt PSV kampioen

De bookmakers zijn unaniem: PSV wordt dit weekend kampioen. Bij een inzet op winst voor de Brabantse club wordt er slechts x 1,30 uitgekeerd. Mocht PSV gelijk spelen tegen de Friezen dan wordt je inzet al een stuk beter beloond: x 5,25. Als het Heerenveen gaat lukken om met feest weer te bederven wordt het ingezette geld op die uitslag zelfs x 10,00 meer waard. Een leuke match dus om een gokje op te wagen!  [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De wedstrijd PSV Eindhoven – SC Heerenveen wordt op zaterdag 18 april 2015 om 19:45 uur gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven. Wordt PSV dit weekend kampioen? Zet in op jouw voorspelling en win leuke geldprijzen. [/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers