Europa League
24/11/2016

29.00 (!) keer je inzet als Feyenoord (opnieuw) wint van Man United!

29.00 (!) keer je inzet als Feyenoord (opnieuw) wint van Man United!
Feyenoord doet het erg goed dit seizoen! De Rotterdammers zijn momenteel de huidige koploper in de Eredivisie en in de Europa League staat de ploeg met 7 punten op de tweede plek. Feyenoord wist in de eerste ontmoeting op 15 september 2016 tegen Manchester United voor een waanzinnige stunt te zorgen. De mannen van Giovanni van Bronckhorst wisten in ‘de Kuip’ een knappe prestatie neer te zetten en met 1-0 van het grote Man United van trainer José Mourinho te winnen.

Wat doet Feyenoord uit tegen Man United?

Op papier is Manchester United met grote sterspelers als Paul Pogba en Zlatan Ibrahimovic natuurlijk een klasse beter dan Feyenoord. Al deed Feyenoord in eigen huis niet onder aan de ploeg uit Engeland. Was dit slechts een eenmalig incident of weet Feyenoord ook deze donderdagavond op Old Trafford stand te houden tegen Man United?Middenvelder Karim El Ahmadi moet wegens een voetblessure afhaken voor de Europa League topper. Een heus gemis aangezien El Ahmadi erg belangrijk was in het eerdere duel tegen United. Ook verdediger Terence Kongolo reist niet mee door een hamstringblessure.

Stunt Feyenoord levert je 29.00 (!) keer je inzet op!

Denk jij dat Feyenoord wederom voor een stunt gaat zorgen tegen Manchester United? Dan is deze aanbieding bij 888Sport wellicht interessant voor je. Een overwinning voor Feyenoord levert je namelijk flinke knaken op. Bij 888Sport wordt een verhoogde quotering van x 29.00 aangeboden op winst voor Feyenoord. Denk jij echter dat niet Feyenoord maar thuisploeg Manchester United donderdagavond gewoon wint in de Europa League? Dan pak je x 6.00 je inzet bij winst voor Manchester United!Bovenstaande verhoogde quoteringen zijn interessant en uniek. Zo stond de standaard quotering voor winst Manchester United oorspronkelijk op x 1.40 en heeft Feyenoord een standaard quotering van x 8.50.

Wat voorspellen de bookmakers?

De bookmakers zijn duidelijk met hun quoteringen. Manchester United is de absolute favoriet! De combinatie van het thuisvoordeel en de sterke selectie maakt de Engelse ploeg favoriet. Feyenoord is dan wel de underdog, maar de ploeg heeft onlangs nog knap laten zien goed overeind te kunnen blijven tegen grote clubs als Man United!

De beste Online Bookmakers