Europa League
07/11/2018

De vierde speelronde in de Europa League

De vierde speelronde in de Europa League
De Europa League is ook aan haar vierde speelronde toe. De meest in het oog springende wedstrijd is Betis Sevilla – AC Milan, maar bij VoetbalGokken.nu concentreren we ons vooral op de duels met Nederlandse inbreng. Zo speelt Kevin Strootman met Olympique Marseille uit bij Lazio Roma en komt Sevilla in actie tegen Akhisar Belediye. Wellicht dat Quincy Promes Europese minuten mag maken in het shirt van Sevilla? Fenerbahçe speelt – zonder de ontslagen Phillip Cocu  – thuis tegen RSC Anderlecht en gaat Bas Dost met Sporting Portugal spelen tegen Arsenal.

Lazio Roma – Olympique Marseille

Kevin Strootman beleefde tot nu toe nog weinig plezier aan de Europese optredens voor Marseille. De Franse equipe behaalde in de eerste drie duels slecht één punt: uit bij Apollon (2-2). Lazio Roma staat dankzij het verlies tegen Eintracht Frankfurt – waar Jetro Willems en Jonathan de Guzman onder contract staan - pas tweede en moet dus de komende thuiswedstrijden tegen Marseille winnen om niet nog verder achterop te raken bij de Duitse koploper in Groep H.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Lazio Roma – Olympique Marseille

Een gelijkspel in deze Europa League groepswedstrijd wordt het hoogst beloond in het 1x2 spelsysteem: x 4,25. Ook een zege voor Strootman met Olympique levert aardig wat op: x 3,95 keer je inleg. Pakken de Italianen de drie punten in hun thuisduel, dan keren de bookies x 1,76 keer het ingelegde speelbedrag uit.

Apollon – Eintracht Frankfurt

Ondanks dat Willems en De Guzman nauwelijks spelen in Europees verband willen wij je de quoteringen voor het duel Apollon – Eintracht Frankfurt niet onthouden. Uiteraard is de Duitse ploeg favoriet bij de wedkantoren: x 1,57 keer je inleg als Frankfurt donderdag wint. Eindigt het duel in een gelijkspel? Dan mogen spelers op de uitslag x 4,20 hun inleg op de bankrekening bijschrijven. Gaat Apollon in eigen huis stunten tegen de Bundesliga-ploeg? Dan wordt er x 5,50 de inleg uitgekeerd. De hoogste odd bij deze Europa Leaguewedstrijd!

Akhisar Belediye – Sevilla FC

Quincy Promes speelt sinds zijn komst naar het Spaanse Sevilla maar weinig mee in de hoofdmacht, maar kan wel met trots zeggen dat hij onderdeel uitmaakt van de selectie die eerste staat in Poule J. Sevilla verloor verrassend van het Russische Krasnodar, afkomstig uit het land waar Promes speelde voordat hij naar Sevilla trok.De Spanjaarden hebben desondanks een flitsend doelsaldo van plus 9 met twaalf (!) goals voor en drie tegen. Dat totaal kan komende donderdag weliswaar flink gaan oplopen, want Akhisar Belediye kreeg al negen goals tegen en maakte er dit Europa League-seizoen pas eentje. Veel hoeft Sevilla dus niet te vrezen, al draait het elftal de laatste weken in La Liga niet helemaal lekker. Er werd in de afgelopen twee duels tweemaal met 0-0 gelijkgespeeld. Wellicht dat Sevilla-trainer Pablo Machin mede daardoor alsnog de kans wil geven aan Promes donderdag?

Pre-wedstrijdquoteringen voor Akhisar Belediye – Sevilla FC

Spelen op een overwinning voor Sevilla levert je niet veel op, maar lijkt wel de meest logische keuze bij dit duel: x 1,28. De bookies zijn een stuk guller als het duel in een gelijkspel eindigt: x 6,15. De hoogste odd bij deze wedstrijd komt tevoorschijn als de thuisploeg wint: x 9,95 is de uitkering na een zege van Akhisar Belediye.

Arsenal – Sporting Portugal

Spits Bas Dost speelde twee seizoenen geleden nog de sterren van de hemel in Portugal. De goaltjesdief bedankte dit jaar voor Oranje en sindsdien lijkt er ook wat verval op de zitten bij Dost. Hij speelde (mede vanwege een blessure) voor Sporting pas vier duels dit seizoen, maar het moet gezegd worden: daarin scoorde hij wel drie keer!Komende donderdag wachten Dost en zijn teamgenoten een mooie, maar ook heel belangrijke wedstrijd. Sporting Portugal moet namelijk op bezoek bij de Engelse topploeg Arsenal. The Gunners zijn nog ongeslagen in dit Europa Leagueseizoen en willen in het eigen Emirates Stadium die status maar wat graag vasthouden. Sporting is wel de naaste belager van de Engelse equipe. Twee weken geleden moesten de Portugezen in eigen huis nog buigen voor Arsenal: 0-1. Matchwinner was Welbeck. Een nieuwe nederlaag zou betekenen dat groepswinst voor Dost en co geen optie meer is. Bovendien kan Vorskla – de nummer drie uit groep E – dan langszij komen als het wint van Qarabag.Een klein voordeel voor Sporting kan zijn dat Arsenal afgelopen zaterdag nog een zwaar Premier Leagueduel moest spelen tegen Liverpool: 1-1. Sporting zelf won de uitwedstrijd tegen Santa Clara met 1-2. Bas Dost was vanaf elf meter trefzeker. Dost poetste daarmee de opgelopen 0-1 achterstand weg. Acuna verzekerde zijn ploeg van drie punten door in de 75e minuut voor de 1-2 te tekenen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Arsenal – Sporting Portugal

Een zeer belangrijk duel dus, dat ook door de bookmakers hoog wordt aangeschreven. Alleen bij een zege van Arsenal kunnen de spelers niet direct rijk rekenen, maar ze boeken wel winst met een pre-wedstrijdquotering van x 1,31. Een gelijkspel levert echter een stuk meer op in het 1X2 spelsysteem: x 5,40. Lukt het Sporting om in het hol van de leeuw te winnen en de thuisnederlaag van twee weken geleden zodoende weg te poetsen? Dan keren de bookies x 9,45 het ingelegde speelbedrag uit! Dus denk jij dat het Dost lukt om de nu al legendarisch Arsenal-doelman Petr Cech te verschalken en zo zijn ploeg Sporting aan winst te helpen, zet dan nu in bij VoetbalGokken!18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Europa League-wedstrijden worden allemaal op donderdag 8 november afgewerkt. Van de Nederlanders komt Quincy Promes als eerst in actie. De wedstrijd Akhisar Belediye – Sevilla begint om 18:55 uur. Kevin Strootman trapt op datzelfde tijdstip af bij Lazio Roma – Olympique Marseille. Tot slot beginnen Arsenal - Sporting Portugal om21:00 uur aan hun duel. Zet nu in en speel mee met de Nederlanders in het Europe League toernooi 2018/2019![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers