Europa League
13/02/20195 reacties

Europa League-toernooi: De Nederlanders

Europa League-toernooi: De Nederlanders
Na het Champions League-geweld tussen Ajax en Real Madrid is het misschien even slikken als de Europa League op donderdag langskomt, maar wees gerust ook daar valt genoeg te genieten. En de Nederlandse inbreng is groter dan je denkt. VoetbalGokken zet de meest interessante duels voor de TOTO-spelers op een rijtje. 

Rapid Wien – Inter Milaan

Als eerste landgenoot komt Stefan de Vrij in actie namens Inter. De Italianen spelen uit bij Rapid Wien en zijn volgens velen de uitgesproken favoriet. Inter miste de knock-outfase van de Champions League op een haar na, doordat Tottenham in het laatste groepsduel FC Barcelona in bedwang wist te houden. PSV eindigde in diezelfde groep als laatste, maar liet met de jongste ploeg uit het miljoenenbal wel zien over veel potentie te beschikken.Wellicht kan over Rapid Wien hetzelfde gezegd worden. De Oostenrijkers hebben ook veel jong bloed in het elftal en verraste in de poulefase vriend en vijand door tweede te worden in Groep G. Alleen het Spaanse Villarreal ging de ploeg uit Wenen voor, Spartak Moskou en de Glasgow Rangers werden door Rapid uitgeschakeld. Rapid bezorgde zichzelf het ticket voor de knock-outfase door in de laatste poulewedstrijd met 1-0 van de Rangers te winnen.

Huidige vorm

Beide ploegen gaan de wedstrijd in met een zege op zak. Inter versloeg – na twee nederlagen op rij in de voorgaande competitiewedstrijden - Parma met 0-1 en staat nu derde met 20 punten achterstand op leider Juventus.Rapid versloeg afgelopen weekend thuis het nietige Triglav in een vriendschappelijk duel met maar liefst 5-2. De ploeg uit Wenen doet het in de competitie echter rampzalig: ze staan pas 8e. De ergste klap kregen ze vlak voor de winterstop: in de derby tegen Austria Wien werd met 6-1 verloren.

Pre-wedstrijdquoteringen: Rapied Wien – Inter Milaan

De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de uitwedstrijd van Internazionale met Stefan De Vrij in de verdediging hoog ingecalculeerd. Winst van het Oostenrijkse Rapid Wien is met x 5.65 keer de inleg de hoogste odd van deze wedstrijd. Nog een hoge quotering in het 1X2 spelsysteem is te vinden bij een gelijkspel x 3.85 keer het speelbedrag. Wees niet getreurd. Ook een overwinning van Inter levert je een leuk zakcentje op: x 1.64 keer de inleg staat daar namelijk tegenover.

Lazio – Sevilla

Quincy Promes gaat met Sevilla naar de oude club van De Vrij: Lazio Roma. De Oranje-international is in Spanje omgeturnd tot vleugelverdediger die met zijn snelheid kan opstomen langs de zijkant en die rol bevalt Promes prima. Ook tegen Lazio zal zijn spel weer één van de wapens zijn van Sevilla, dat afgelopen weekend verrassend puntverlies leed thuis tegen Eibar: 2-2.

Immobile twijfelachtig

Lazio doet het een stuk beter in de competitie, maar wint al zijn duels zuinig. Ook afgelopen weekend was één goal genoeg voor drie punten: 1-0 winst op Empoli. Grote man aan Italiaanse zijde is Ciro Immobile, maar de superster is momenteel geblesseerd en het is uiterst onzeker of de spierblessure op tijd hersteld is om mee te doen tegen Sevilla.

Huidige vorm

Beide ploegen bereikte de laatste zestien door in de groepsfase bij de beste twee te eindigen. Sevilla deed dat in poule J zelfs als groepswinnaar, waardoor het onder meer Standaard Luik uitschakelde. Lazio werd tweede in poule  H en maakte vooral indruk door Olympique Marseille te verslaan. Tegen Eintracht Frankfurt – waar Jonathan de Guzman en Jetro Willems spelen – werd er echter twee keer kansloos verloren.

Pre-wedstrijdquoteringen: Lazio - Sevilla

De bookmakers hebben de pre-wedstrijdquoteringen voor de wedstrijd van Quincy Promes en zijn ploeg hoog ingeschaald. Winst van Sevilla staat bij de bookmakers op x 2.95 keer je inleg genoteerd. De hoogste odd van dit duel x 3.30 keer het speelbedrag wordt uitbetaald bij een gelijkspel. Verwacht je een overwinning van Lazio? Speel dan op winst van deze Italiaanse club en ontvang je inleg x 2.45 keer terug als je gelijk krijgt.

Shakhtar Donetsk – Eintracht Frankfurt

Frankfurt werd dus eerste in Poule H. Een goede uitgangspositie voor de knock-outfase, zo leek het. Want bij de loting rolde Shakhtar uit de bus. Niet alleen een lastige opponent, maar ook nog een heel eind reizen. De Guzman en Willems treffen het dus niet, als ze komende donderdag in Donetsk het heenduel gaan spelen.Daarbovenop komt nog eens dat Frankfurt geen goede generale afwerkte in de Duitse Bundesliga. Uit bij RB Leipzig werd met 0-0 gelijkgespeeld. Toeval of niet: ook Shakhtar morste afgelopen weekend punten en deed dat met dezelfde cijfers als Frankfurt. In een oefenduel – de Russische competitie ligt nog stil – tegen Wacker Innsbruck werd het eveneens 0-0.

Pre-wedstijdquoteringen: Shakhtar Donetsk – Eintracht Frankfurt

De odds zijn bij dit duel bijzonder aantrekkelijk, want bij een juiste voorspelling wordt er minimaal het dubbele uitbetaald. Pakt het Nederlandse duo in Duitse dienst een belangrijke uitoverwinning? Dan keren de bookies x 3,15 keer het ingelegde speelbedrag uit. Een gelijkspel krijgt de hoogste odd bij dit duel mee x 3.40! Wint de thuisploeg? Dan wordt er x 2,28 keer de inleg uitgekeerd door TOTO.

Overige duels

Er komen donderdag nog meer Nederlanders in actie: Bas Dost speelt met Sporting Portugal thuis tegen Villarreal, Ryan Donk mag het met Galatasaray thuis opnemen tegen Benfica en Arnout Dantuma Groeneveld speelt bij Club Brugge samen met Ruud Vormer en Stefano Denswil een thuiswedstrijd tegen Red Bull Salzburg. Coach Peter Bosz mag tenslotte met Bayer Leverkusen afreizen naar Krasnodar, geen onbekende voor de Nederlander.

Pre-wedstrijdquoteringen voor overige Europa League wedstrijden

De bookmakers laten ook de wedstrijd van Sporting Portugal niet schieten. Winnen Bas Dost (en Luc Castaignos) van Villarreal? Dan wordt elke speler hierop x 2.21 keer rijker. Een overwinning van Villarreal levert je met x 3.25 keer de inleg nog iets meer op. De hoogste odd van deze wedstrijd staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 3.45 keer het speelbedrag.De pre-wedstrijdquoteringen voor de uitwedstrijd van Leverkusen met Peter Bosz aan het roer zijn als volgt ingedeeld. Thuiswinst van Krasnodar levert je x 3.50 keer de inleg een hoge beloning op. Een gelijkspel staat in het 1X2 spelsysteem op x 3.75 de hoogste odd van deze wedstrijd. Winst van het Duitse Leverkusen krijgt een quotering van x 2.02 keer het speelbedrag mee.De pre-wedstrijdquoteringen voor de wedstrijd van Galatasaray tegen Benfica zijn als volgt ingedeeld. Winst van Galatasaray levert je x 2.55 keer de inleg op. Een overwinning van Benfica staat genoteerd op x 2.85 keer het speelbedrag. De hoogste odd van deze wedstrijd in het 1X2 spelsysteem staat genoteerd bij een gelijkspel x 3.25 keer je inleg.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Europa League wordt gespeeld op dinsdag 12 en donderdag 14 februari. De wedstrijd Lazio – Sevilla spelen donderdagavond om 18:55 uur in het Olimpico stadion te Rome.Op dat tijdstip luidt ook het startsignaal in het Allianz Stadion te Wenen waar Rapid Wien – Inter Milaan het tegen elkaar opnemen. Ook Galatasaray – Benfica spelen dan in Türk Telekom Arena te Istanboel en start Peter Bosz met Leverkusen - Krasnodar in Rusland.Op diezelfde avond trappen Sporting - Villarreal af om 21:00 uur in het José Alvalade stadion te Lissabon. Kijk op onze bookmakers pagina naar de overige mooie voetbalwedstrijden in de Europa League van deze week en speel mee.Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling! 

De beste Online Bookmakers