Europa League
25/04/2018

Hoge odds voor halve finales Europa League

Hoge odds voor halve finales Europa League
In de halve finales van de Europa League is geen enkele Nederlander meer te bekennen. Toch is het voor een echte voetballiefhebber nog altijd smullen geblazen in de eindfase van  dit toernooi. Met topploegen als Arsenal, Olympique Marseille en Atlético Madrid wordt er donderdag weer een heerlijk menu opgediend. Feyenoord hoopt na de bekerwinst op finaleplaatsen voor Arsenal en Olympique, want in dat geval zijn de Rotterdammers rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Europa League 2018/2019. Op welke teams zet jij je geld?

Arsenal - Atlético Madrid

Terwijl Arsenal-trainer Arsène Wenger bekend heeft gemaakt te stoppen bij de Engelse ploeg, zijn The Gunners nog volop actief in de Europa League. Teams als CSKA Moskou en AC Milan werden eerder dit toernooi verslagen door Arsenal, terwijl het team van Wenger in de Premier League niet verder komt dan de zesde plaats. Aankomend weekend moeten The Gunners deze plek verdedigen tegen Manchester United, maar eerst komt Atlético Madrid nog naar het Emirates stadion. Kortom: het wordt een zware en belangrijke week voor Arsenal.Atlético Madrid is gefocust op de laatste prijs waarvoor ze nog in de race zijn: de Europa League winnen. De Spaanse beker en landstitel zijn vergeven aan FC Barcelona, dus wil het team van trainer Diego Simeone dit seizoen goed afsluiten. Echte ‘grote jongens’ zijn de Madridlenen nog niet tegengekomen tot nu toe. Na teams als Sporting Portugal, Lokomotiv Moskou en FC Kopenhagen wordt Arsenal wel even een ander verhaal voor de mannen van Atletico.

Lappenmand

Als we kijken naar de geblesseerde spelers binnen het team heeft Arsenal de meeste pech. Met Mesut Ozil en Sead Kolasinac staan er twee belangrijke spelers voor The Gunners aan de kant. Ook Mkhitaryan, Mohamed en Wilshere spelen tegen Atlético Madrid niet mee. Atlético-trainer Simeone kan aanvaller Diego Costa en verdediger Filipe niet opstellen wegens ernstige kwetsuren.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Arsenal vs. Atlético Madrid

De online bookmakers laten deze wedstrijd niet aan hun neus voorbijgaan. De pre-wedstrijdquoteringen zijn zeker weer winstgevend ingedeeld voor diegenen die de juiste voorspelling achterlaten. Winst van Arsenal wordt in het 1X2 spelsysteem met x 2.65 keer de inleg zeer goed beloond. Spelers die willen inzetten op winst van Atlético Madrid kunnen hoge odds van x 2.90 keer de inleg verwachten. Bij een gelijkspel worden spelers op die uitslag door de bookies het hoogst beloond: x 3.30.

Olympique Marseille - Red Bull Salzburg

De andere twee halvefinalisten zijn Olympique Marseille en Red Bull Salzburg. De twee teams gaan de dubbele confrontatie eerst aan in Marseille en spelen daarna in Salzburg. De Franse club onder leiding van coach Rudi García doen het in de Ligue 1 bijzonder goed. Marseille staat daarin op de vierde plek en is daar waarschijnlijk niet meer af te krijgen door de daaronder liggende teams. Daarnaast is het blessureaantal ook nog te overzien. Doelman Steve Mandanda, verdedigers Boubacar Kamara en Hiroki Sakai zijn de afvallers.Red Bull Salzburg is het vierde team dat halve finales van de Europa League heeft bereikt. Het team van trainer Marco Rose staat in de Oostenrijkse Bundesliga bovenaan met 71 punten en met nog vijftien punten te halen en elf punten voorsprong op de nummer twee Surm Graz lijkt het kampioensfeest slechts een kwestie van tijd. Salzburg schakelde Stefan de Vrij met Lazio uit de Europa League. Borussia Dortmund werd een ronde eerder al uit het Europese toernooi geketst. Ook de Spanjaarden van Real Sociedad werden uit de Europa League weggewerkt door de Oostenrijkse ploeg. Met maar één geblesseerde speler aan de kant (Christoph Leitgeb) staat Salzburg er goed voor om naar Marseille af te reizen.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Olympique Marseille vs. Red Bull Salzburg

De bookmakers noteren ook voor de andere wedstrijd in de halve finale van de Europa League hoge odds. Een overwinning van uitploeg Red Bull Salzburg wordt in het 1X2 spelsysteem met x 5.30 keer de inleg het hoogst beloond. Voor winst van Marseille wordt x 1.69 keer de inleg genoteerd. Een gelijkspel krijgt door de bookies met x 4.15 weer een iets hoger quotering mee voor deze heenwedstrijd in Marseille.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De halve finale van de Europa League Arsenal – Atlético Madrid wordt gespeeld op donderdag 26 april om 21:05 uur in het Emirates stadion te Londen. Op datzelfde moment wordt de wedstrijd Marseille – Red Bull Salzburg ook gespeeld in het Vélodrome stadion te Marseille. Mis de halve finale van de Europa League niet en maak het nog spannender door je voorspelling achter te laten bij de bookmakers op VoetbalGokken.nu![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers