Europa League
13/03/20195 reacties

Inter thuis tegen en Eintracht Frankfurt in Europa League

Inter thuis tegen en Eintracht Frankfurt in Europa League
In de Europa League worden donderdagavond de kaarten geschud en wordt bekend welke ploegen doorstoten naar de kwartfinales. Voor Inter Milaan en Eintracht Frankfurt is het nog lang niet gespeeld. In Frankfurt werd er door beide teams niet gescoord afgelopen week. En dat betekent dat alles nog mogelijk is in het San Siro stadion te Milaan. De TOTO speelt hier goed op in en heeft de pre-wedstrijdquoteringen hoog ingeschaald. Gaat Stefan de Vrij door naar de volgende ronde of plaatsen Jonathan de Guzman en Jetro Willems zich in extremis nog met Eintracht?

Luciano Spalletti: “Als het eindresultaat maar goed is”

Met de 0-0 op het scorebord na negentig minuten speeltijd in de Commerzbank-Arena is de strijd tussen Inter Milaan en Eintracht Frankfurt nog niet gestreden. Inter-trainer Luciano Spalletti was niet tevreden over het resultaat in Frankfurt, maar hoopt op goed eind in Milaan. “Als we na twee gespeelde wedstrijden maar een goed resultaat behaald hebben”, vertelt hij aan Inter TV. “Of het nu in de heenwedstrijd of in de terugwedstrijd bepaald wordt, het eindresultaat moet goed zijn als beide wedstrijden gespeeld zijn.”

“Een kans weggegooid”

Toch had Spalletti graag een voorsprong op Frankfurt gehad nu de Duitse ploeg naar San Siro afreist. “We hebben een kans weggegooid. We speelden in een moeilijk stadium tegen moeilijke tegenstanders die weten hoe ze in Europa moeten spelen, maar we hadden controle over het spel. We speelden met autoriteit en karakter en dat is een goed teken voor de terugmatch”, aldus de Italiaanse trainer.

Stefan de Vrij: “Wedstrijd ligt nog helemaal open in Milaan”

Inter-verdediger Stefan de Vrij hoopt donderdagavond de knoop door te kunnen hakken en een van de vier plaatsen voor de kwartfinales veilig te stellen. “Doorgaan naar de volgende ronde is een must voor Inter, want Inter hoort mee te doen om de prijzen in Europa”, zegt De Vrij tegen Fox Sports. Ook in Milaan begint het duel weer met 0-0 en in die negentig minuten is er volgens De Vrij weer van alles mogelijk. “De wedstrijd in Milaan ligt nog helemaal open”, stelt De Vrij. De Oranje-interland gaat er vanuit dat het goed gaat komen voor zijn ploeg. “In grote wedstrijden zijn we dit seizoen altijd goed. Ik voel me ook goed en heb het hier naar mijn zin”, zo besluit hij zijn voorbeschouwing op donderdag.

Adi Hutter: “Het resultaat laat de kwalificatie wijd open”

Eintracht Frankfurt-trainer Adi Hutter zag dat zijn team niet sterk genoeg was om thuis te winnen van de Italiaanse ploeg. Ook Hutter haalt uit de 0-0 hoop dat er kansen liggen om nog door te stoten naar de volgende ronde. “Het resultaat laat de kwalificatie wijd open”, zegt Hutter na afloop van de heenwedstrijd in Frankfurt.

“Inter is favoriet”

De Duitser beseft dat Inter voor eigen publiek net even iets meer kan. “Inter wordt gedwongen om te winnen op eigen hun grasmat. Ze zijn de favoriet van de wedstrijd, maar in de tweede helft hebben we laten zien dat we op hun niveau kunnen spelen en we zijn ervan overtuigd dat ook op San Siro te gaan doen”, aldus Hutter.

Jerto Willems: “In de uitwedstrijd kan er van alles gebeuren”

Jetro Willems en Jonathan de Guzman stonden tegen Inter niet in de basisselectie van Hutter. Willems speelde de laatste twintig minuten van de wedstrijd mee, maar De Guzman bleef op de bank. Willems mocht als linkshalf invallen voor Sebastian de Rode. “Daar was ik blij mee, want ik had door een blessure een paar dagen niet getraind. En ik laat zien dat ik op meerdere posities inzetbaar ben”, aldus Willems die goede hoop heeft op de wedstrijd in Sam Siro. “0-0 is een goede uitgangspositie voor ons. In de uitwedstrijd kan er van alles gebeuren”, besluit de oud-PSV’er zijn voorbeschouwing in De Telegraaf.

Blessuren

Ook bij Inter en Eintracht is de blessurelijst niet blanco. Bij Internazionale hopen ze op de terugkeer van aanvaller Mauro Icardi die bijna hersteld is van een knieblessure. Inter-verdediger Sime Vrsaljiko kan zeker niet meedoen. Bij Eintracht Frankfurt moeten ze aanvaller Ante Rebic (knieblessure) zeker missen. De lijst met spelers die nog onzeker zijn of ze wedstrijdfit zijn donderdag is met middenvelder Lucas Torro en verdediger David Abraham nog te overzien.

Pre-wedstrijdquoteringen voor Inter Milaan – Eintracht Frankfurt

De pre-wedstrijdquoteringen bij de online bookmakers voor de wedstrijd in Milaan zijn zeer interessant. Een juiste voorspelling levert al snel een verdubbeling van je inleg op. De hoogste odd van dit duel staat genoteerd bij een gelijkspel x 3.40 keer je speelbedrag. Een overwinning van Eintracht Frankfurt krijgt met x 3.15 keer de inleg een gelijkswaardige quotering mee. Winst van Inter Milaan wordt met x 2.29 keer de inleg ook erg goed beloond.18 + Speel BewustWedden op voetbal is alleen toegestaan bij een leeftijd van 18 jaar of ouder. Speel ten alle tijden verantwoord en vermijd (te hoge) risico’s. Door te gokken op voetbalwedstrijden kan je ook geld verliezen. [av_promobox button='no' label='Click me' link='manually,//' link_target='' color='theme-color' custom_bg='#444444' custom_font='#ffffff' size='large' icon_select='no' icon='ue800' font='entypo-fontello']De Europa League-wedstrijd Inter Milaan – Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op donderdag 14 maart om 21:00 uur in het San Siro stadion te Milaan. Welke Nederlander(s) zien we terug in de kwartfinales van de Europa League? Wordt dat Stefan de Vrij met Inter of gaan Jonathan de Guzman en Jetro Willems met Eintracht Frankfurt naar de beste vier? Laat jouw voorspelling achter bij TOTO en profiteer van de hoge odds in de UEFA Europa League.Voorspel deze wedstrijd bij de TOTO, de enige echte bookmaker van Nederland! Ga hier naar TOTO sportweddenschappen & doe jouw voorspelling![/av_promobox] 

De beste Online Bookmakers