Europa League
30/11/20202 reacties

PSV moet winnen bij Granada om te overwinteren in Europa League

PSV moet winnen bij Granada om te overwinteren in Europa League
Aanstaande donderdag staat PSV Eindhoven voor een loodzware taak. In de Europa League winnen van Granada CF! En dat moet dan ook nog gebeuren in het Estadio Nuevo Los Cármenes stadion van Granada. Denk jij dat PSV die opdracht kan volbrengen bij de Spaanse ploeg of is Granada te sterk voor de ploeg van trainer Roger Schmidt? Bij de TOTO zijn de odds alvast hoog ingedeeld dus speel mee via VoetbalGokken.nl en scoor die beste deal!

Roger Schmidt: “Bewezen dat we Granada kunnen verslaan”

PSV Eindhoven heeft nog twee wedstrijden te gaan in Groep E van de UEFA Europa League om door te stoten na de knock-outs. Aanstaande donderdag staat de uitwedstrijd tegen Granada op het menu en dat wordt geen gemakkelijke opgave, maar trainer Roger Schmidt is hoopvol. “We hebben bewezen dat we ze kunnen verslaan, ook in Granada”, zegt de trainer op PSV.nl.

“Granada speelt compact”

De trainer weet ook waar de kracht van Granada ligt. “Het wordt een big challenge voor ons. Granada is een ploeg die heel compact speelt en gegroepeerd verdedigt. Ik moet me als trainer focussen op de wedstrijd en de spelers. We zijn een team en als team willen we in de Europa League overwinteren”, zegt Schmidt aan het slot van zijn voorbeschouwing op de Europa League ontmoeting tegen Granada CF die voorafgaat aan de slotwedstrijd tegen Omonia Nicosia.

Diego Martinez: “PSV is een dynamische ploeg”

In Eindhoven wist de ploeg van Granada-trainer Diego Martinez met 1-2 te winnen, maar de trainer heeft de gevaren van de Eindhovense ploeg ontdekt. “PSV is een dynamische ploeg, met vooral een gevaarlijke en snelle aanval die tot de verbeelding spreekt”, waarschuwt Martinez voor de komende wedstrijd die thuis tegen PSV gespeeld gaat worden.

“Het is duidelijk een belangrijke wedstrijd”

Granada begon de week niet al te best. De ploeg van Diego Martinez verloor met 3-1 van Celta de Vigo en dat zit de trainer behoorlijk dwars. Winnen van PSV is een must om in Groep E koploper te kunnen blijven. “Het is duidelijk een heel belangrijke wedstrijd en we moeten vooruit blijven kijken. We moeten onszelf blijven verbeteren en blijven groeien”, aldus Martinez. Na de thuiswedstrijd tegen PSV speelt Granada nog uit tegen PAOK in Saloniki.

Statistieken

In Groep E staat Granada eerste in de poule. De Spanjaarden lijden met tien punten uit vier duels. PSV staat tweede met zes punten. PAOK Saloniki staat derde met vijf punten en speelt donderdag uit tegen Omonia. De Cypriotische ploeg staat vierde met Ă©Ă©n punt en is zo goed als uitgeschakeld.

Head 2 Head

Afgelopen oktober speelden PSV en Granada voor het eerst tegen elkaar. In het Eindhovense Philips Stadion wist PSV net voor de rust op voorsprong te komen door een treffer van Mario Götze. Na de pauze kwam Granada terug met twee goals van Jorge Molina en Darwin Machis. Super Mario was toen gewisseld en dat scheelde duidelijk een slok op een borrel voor de Brabantse formatie.

Huidige vorm Granada CF

In de Europa League weet Granada CF zich goed te handhaven, maar in de Spaanse competitie zakt de ploeg van trainer Martinez alleen maar verder in het rijtje naar beneden. Granada staat achtste en verloor al drie wedstrijden op een rij. Afgelopen weekend verloor het van Celta de Vigo dat achttiende staat met 3-1. Een week eerder verloor Granada thuis met dezelfde cijfers van de nummer zeventien Valladolid: 1-3. Ook bij La Liga koploper Real Sociedad werden er geen drie punten verdiend: 2-0.

Huidige vorm PSV

PSV won afgelopen weekend de thuiswedstrijd van Sparta Rotterdam. De Eindhovense ploeg staat derde in de Eredivisie. Een week eerder werd er nog gelijkgespeeld bij FC Twente 1-1 en werd ook Willem II met 3-0 verslagen. Vorige week won PSV thuis van PAOK Saloniki met 3-2 in de vierde speelronde in de groepsfase van de Europa League.

Lappenmand

Granada-verdediger Victor Diaz (knieblessure) speelt donderdag niet mee tegen PSV. Dat geldt ook voor de middenvelders Angel Montoro (enkelblessure), de Braziliaan Kenedy (spierblessure) en Ramon Azeez (dijbeenblessure).PSV komt donderdag zonder Mohamed Ihattaren naar Granada. De middenvelder is niet wedstrijdfit voor de uitwedstrijd bij de Spaanse ploeg. Het supertalent werkt voorlopig een individueel programma af, al wordt er ook druk gespeculeerd over een mogelijk vertrek uit Eindhoven.Ryan Thomas en Maxililiano Romero zijn er door langdurig blessureleed donderdag ook niet bij, maar vergeleken met eerdere duels heeft Schmidt een redelijk complete selectie tot zijn beschikking.

Prognose

Granada zit duidelijk in een vormdip en wij denken dat PSV daarvan gaat profiteren. Winnen zit er volgens ons niet in, maar een gelijkspel wel. Onze wedtip bij Toto? We vullen 2-2 in voor deze vijfde speelronde in Groep E. .

Quoteringen Granada CF – PSV Eindhoven

Bij Koning TOTO wordt de hoogste odd uitgekeerd als de punten worden gedeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes. Er staat gemiddeld x 3.25 keer de inleg voor je klaar als het een gelijkspel wordt.Mocht PSV winnen, dan kun je bij de TOTO rekenen op gemiddeld x 2.80 keer je inleg. Een overwinning van Granada staat in het 1X2 spelsysteem genoteerd op x 2.42 keer je speelbedrag.
De UEFA Europa League wedstrijd Granada CF – PSV Eindhoven wordt gespeeld op donderdag 3 december om 21:00 uur in het Estadio Nuevo Los Cármenes te Granada. Denk jij dat de Eindhovenaren winnen of heb je een andere voorspelling? Bij Koning TOTO levert de correcte uitslag altijd een hoge quotering op. Speel vandaag alvast mee via VoetbalGokken.nl!

De beste Online Bookmakers