Europa League
04/11/2020

Voorspel de uitslag van PAOK Saloniki vs PSV Eindhoven in Europa League!

Voorspel de uitslag van PAOK Saloniki vs PSV Eindhoven in Europa League!
Er staat in de Europa League voor PSV een uitwedstrijd gepland bij PAOK Saloniki. PSV staat tweede in Groep E en de Griekse ploeg staat derde. De Eindhovenaren moeten dus winnen om bij de beste twee te blijven horen. PAOK zal wraak nemen u het thuis mag uitkomen. VoetbalGokken.nl heeft de hoogste odds en de beste deals voor dit duel alvast voor je opgezocht.

Pablo Garcia: “We gaan voor een overwinning tegen PSV”

Begin deze week kwam er bij PAOK nog een onverwachte trainersswitch. Abel Ferreira vertrok als coach van de Griekse ploeg naar het Braziliaanse Palmeiras. De Uruguayaan Pablo Garcia neemt de taak over van Ferreira en zit donderdag op de bank voor het thuisduel met PSV. Garcia was als speler actief bij topteams als AC Milan en Real Madrid en zijn filosofie voor zijn eerste wedstrijd als trainer is duidelijk. “We gaan voor een overwinning tegen PSV.”

“We hebben kwaliteit en willen graag goed spelen”

De trainer wil meteen krachtig van start gaan en PSV laten zien waar PAOK voor staat. “We moeten altijd in gedachten houden dat alle teams ons willen verslaan. Elke wedstrijd moet je als een examen zien. Het belangrijkste is de mentaliteit, dat moeten wij veranderen. We hebben kwaliteit en willen graag goed spelen in de Europa League. Daarom wil ik donderdag mijn spelers agressief zien spelen. Winnen in deze poule, dat is wat we moeten doen”, aldus de nieuwe trainer van PAOK Saloniki.

Roger Schmidt: “We zitten bij allemaal goede ploegen”

PSV speelt donderdag uit in Griekenland en treft dan PAOK Saloniki. Trainer Roger Schmidt beseft dat een uit-overwinning de kansen op overwintering behoorlijk zal vergroten, maar gemakkelijk wordt dat volgens hem niet: “Alle clubs die zich gekwalificeerd hebben voor de Europa League hebben dat terecht gedaan en zijn gewoon goede ploegen”, aldus Schmidt op de clubwebsite van PSV Eindhoven. “Na twee wedstrijden valt er nog weinig te zeggen wie er bovenuit steekt.”

“Weet niet veel over PAOK”

Schmidt moet de komende dagen zich nog even verdiepen in de kwaliteiten van de Griekse opponent. PSV kwam zondagavond immers nog in actie tegen ADO Den Haag, dus begint de voorbereiding op het Europa League duel van donderdag iets later dan normaal: “Om eerlijk te zijn weet ik nog niet zoveel over PAOK. Het is denk ik een open groep. We hebben kansen om te overwinteren. We zijn erg blij dat we de groepsfase gehaald hebben, nu willen we het goed blijven doen in de groep en zorgen dat we naar de knock-out fase gaan. Bij PAOK kunnen we alvast een goede stap in die richting zetten”, zo besluit de Duitse hoofdcoach van PSV zijn voorbeschouwing.

Statistieken

PSV staat tweede in Groep E doordat het de eerste wedstrijd van de groepsfase verloor van Granada 1-2 en won van Omonia 1-2. Granada is de nummer Ă©Ă©n van de groep. De Spanjaarden wonnen van PSV, maar konden thuis niet winnen van PAOK: 0-0. Omonia staat onderaan het lijstje en haalde Ă©Ă©n punt binnen in de eerste wedstrijd tegen PAOK: 1-1.

Head 2 Head

De laatste keer dat PSV het Griekse PAOK ontmoette, was in oefencampagne van 2012. Bij PAOK in Saloniki won PSV met 0-2. In 2001 troffen de teams elkaar ook in de Europa League. De uitwedstrijd ging verloren met 3-2, maar in Eindhoven wist de ploeg wel te winnen met 4-1. In de Europa League groepsfase in het jaar 2000 sloeg PSV tweemaal toe met 3-0 en 0-1 in Saloniki.

Huidige vorm PAOK Saloniki

De Griekse competitie is zeven speelronden ver en PAOK staat daarin vierde in het rijtje. Afgelopen weekend werd Panetolikos die twaalfde staat verslagen met 1-3. Een week eerder hield het nog knap stand (1-1) bij de nummer drie AEK Athene. In de groepsfase van de Europa League werd het tweemaal een gelijkspel: Omonia 1-1 en Granada 0-0.

Huidige vorm PSV Eindhoven

In de Eredivisie speelde PSV afgelopen weekend tegen ADO Den Haag. De ploeg van trainer Schmidt had geen moeite om daarvan te winnen. Het werd 4-0 en daarmee kon PSV de verloren uitwedstrijd tegen Vitesse in Arnhem -in ieder geval voor het gevoel - wegpoetsen. In de Europa League werd vorige week Omonia nipt verslagen met 1-2 door een late treffer van Donyell Malen. Een week eerder was het Spaanse Granada CF met 1-2 nog te sterk voor de Eindhovense ploeg.

Lappenmand

PAOK-trainer Garcia kan donderdag over een fitte basisselectie beschikken. Er zijn geen spelers binnen de kern van de trainer geblesseerd of ziek.PSV heeft nog een heel rijtje met spelers die niet kunnen aantreden tegen de Griekse ploeg. De Mexicaanse Érick Gutiérrez is er niet bij door een slepende knieblessure. Dat geldt ook Marco van Ginkel die afgelopen zomer overgenomen is van Chelsea. Maximiliano Romero is geopereerd aan zijn knie er moet nog herstellen. Armando Obispo kampt met een blessure.Timo Baumgartl, Maxime Delanhge, Denzel Dumfries, Joel Piroe, Nick Viergever en Jorrit Hendrix kunnen er allen door gezondheidskwalen ook niet bij zijn.

Prognose

Wij voorspellen bij de wedkantoren een overwinning van PAOK. Waarom? De Griekse ploeg kan verraderlijk voor de dag komen en PSV heeft niet al haar volledige selectie beschikbaar als het naar Saloniki afreist. Check onderstaand overzicht voor de gemiddelde quoteringen die de TOTO hanteert bij de diverse uitslagen.

Quoteringen PAOK Saloniki – PSV Eindhoven

Wie de hoogste odd van dit duel zoekt, vindt deze in het 1x2 spelsysteem bij een gelijkspel tussen PAOK en PSV. Jouw inleg wordt x 3.40 keer meer waard als de punten worden gedeeld in het Toumba stadion.Een overwinning van PSV levert met x 3.30 keer je speelbedrag ook lekker veel op! Mocht PAOK winnen en daarmee de Eindhovenaren van de tweede plek in de poule stoten, dan wordt jouw wedbedrag die je hierop inzette x 2.07 keer meer waard.
De UEFA Europa League wedstrijd PAOK Saloniki – PSV Eindhoven wordt gespeeld op donderdag 5 november om 18:55 uur in de Toumba Stadion te Thessaloniki. Denk jij dat PSV wint en afrekent met de grootse concurrent om de tweede plek in Groep E? Laat jouw voorspelling veel geld waard zijn door nu alvast mee te spelen via VoetbalGokken.nl en de winnende voorspelling te droppen op onze bookmakerspagina!

De beste Online Bookmakers