FA Cup
22/01/2021

FA Cup topper Manchester United – Liverpool zorgt voor hoge odds!

FA Cup topper Manchester United – Liverpool zorgt voor hoge odds!
Dit weekend staat in de FA Cup een kraker van een wedstrijd gepland. Manchester United en Liverpool treffen elkaar in de zestiende speelronde van dit Engelse bekertoernooi. Voor het duel dat in het Old Trafford stadion gespeeld gaat worden, zijn de quoteringen hoog ingeschaald. Wil je een graantje meepikken? Dan zit je bij VoetbalGokken.nl aan het goed adres.

Ole Gunnar Solskjaer: “Wij willen finale halen”

Veel Engelse clubs ploegen deze maand door een drukke agenda heen. Ook Manchester United is op veel fronten nog actief en de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer draait ook in de Premier League mee met de top. Toch wil trainer Solskjaer ook in de FA Cup ver komen. “De FA Cup is een fantastisch toernooi, het is er één die we tot de finale willen halen en winnen”, zegt de trainer van onze landgenoot Donny van de Beek.

“Liverpool is goed in de tegenaanval”

Met Liverpool als tegenstander lootte Manchester United al in de zestiende finales een sterke tegenstander. De finale is dan ook nog ver weg weet ook Solskjaer. “We moeten ervoor zorgen dat we een sterk team uitzetten en dat we klaar zijn om met Liverpool te concurreren omdat ze fysiek, sterk en goed zijn in de tegenaanval. Ze hebben spelers die kunnen schieten, dus we moeten er weer bij zijn en een goed dag hebben”, aldus de Manchester United-trainer aan het einde van zijn vooruitblik op zondag.

Jurgen Klopp: “Op ons best zijn om Manchester United te kloppen”

In de Premier League was Manchester United een week geleden ook al op bezoek in het Anfield Stadion. Liverpool wist in eigen huis niet te winnen (0-0), maar Liverpool-trainer Jurgen Klopp vertrouwt erop dat het zondag op Old Trafford wel anders kan worden. “Manchester United is goed, dat zijn ze altijd geweest. Wij moeten op ons best zijn om ze op Old Trafford te verslaan”, zegt de Duitse trainer in de bespiegelingen voorafgaand aan deze FA Cup topper.

“Kansen creeren en scoren”

De thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Manchester zit bij trainer Klopp nog vers in het geheugen en daar haalt de trainer vertrouwen uit voor de wedstrijd van zondag. “We weten wat we moeten doen. We zullen weer kansen creëren en we zullen weer gaan scoren”, zo besluit Klopp zijn persconferentie positief.

Statistieken

In de vorige speelronde van de FA Cup sloot Manchester United pas aan en trof daarin Watford. Trainer Solskjaer en zijn team wonnen met 1-0 dankzij een treffer van Scott McTominay. Ook Liverpool begon de vorige ronde aan dit FA Cup seizoen. De ploeg van trainer Klopp werd meteen gekoppeld aan Aston Villa. Met 1-4 werd die Premier League ploeg echter vrij simpel verslagen door de ploeg van trainer Klopp. Sadio Mané maakte twee doelpunten in deze wedstrijd. Oranjespeler Georginio Wijnaldum en Mohamed Salah namen de andere twee doelpunten voor hun rekening.

Head 2 Head

Vorige week speelden Manchester United en Liverpool nog tegen elkaar in de Premier League. Beide teams deelden de punten op Anfield: 0-0. De laatste twee keer dat The Reds op Old Trafford in actie kwamen tegen Manchester United werd er beide keren ook al gelijkgespeeld.

Huidige vorm Manchester United

In de Premier League speelden Manchester United afgelopen woensdag uit bij Fulham. De ploeg van trainer Solskjaer won met 1-2 van Fulham. Een duel eerder werd er gelijkgespeeld tegen Liverpool 0-0 en dat koste de ploeg uit Manchester de eerste plek van de Engelse competitie.

Huidige vorm Liverpool

Liverpool speelde voorbije donderdag thuis tegen Burnley in de Engelse competitie. De ploeg van trainer Klopp verloor op Anfield met 0-1 van de nummer zestien in de Premier League en dat is in de aanloop naar de wedstrijd met Manchester United geen gewenst resultaat. In de laatste zes wedstrijden die The Reds speelden, ging het de ploeg van trainer Klopp ook niet gemakkelijk af. Van die zes partijen werd er maar één gewonnen, ook werden er drie gelijkgespeeld en twee verloren.

Lappenmand

Trainer Solskjaer kan zondag niet beschikken over verdediger Marcos Rojo (kuitblessure) en Facundo Pellistri (gezondheidsklachten).Virgil van Dijk werkt hard aan zijn terugkeer binnen de selectie van trainer Klopp. De Oranjespeler herstelt van een ingescheurde kruisband en het zal niet lang meer duren of Van Dijk kan zijn eerste speelminuten van het nieuwe jaar gaan maken.Voor Joe Gomes (patellartendinitis problemen), Konstantinos Tsimikas (knieblessure), Diogo Jota (kruisbandverrekking) en Naby Keïta (enkelblessure) komt de wedstrijd op Old Trafford nog te vroeg.

Prognose

Onze voorspelling bij de bookmakers is dat Manchester United en Liverpool gelijk gaan spelen zondag. Een gewaagde voorspelling wellicht, aangezien de vorm van United een pak beter is dan die voor Liverpool.  Check hieronder het overzicht van de gemiddelde quoteringen die Koning TOTO hanteert bij deze FA Cup topper.

Quoteringen Manchester United – Liverpool

De quoteringen zijn meer dan de moeite waard om mee te spelen met deze kraker in de FA Cup. De hoogste odd van deze wedstrijd kun je verwachten bij een gelijkspel. Gemiddeld keert de TOTOx 3.55 keer de inleg uit als de wedstrijd verlengt wordt om een winnaar te krijgen.Voor een overwinning van Manchester United staat een zeer hoge beloning van x 2.51 keer je inleg te wachten. Wint Liverpool? Dan staat er met een odd van x 2.50 keer je inleg een gelijkwaardige odd voor jou genoteerd.
De zestiende finale van de FA Cup Manchester United – Liverpool wordt gespeeld opzondag 24 januari om 18:00 uur op Old Trafford te Manchester. Dit zijn de wedstrijden die gokken op voetbalwedstrijden zeer aantrekkelijk maken. Via VoetbalGokken.nl vind je snel en overzichtelijk de beste deals en de hoogste odds die jij kan scoren bij de online bookmakers! Ga snel naar onze bookmakerspagina en scoor!

De beste Online Bookmakers